charmock Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Абе тоя Underbelly няма грам сийдъри по тракерите, за превод може и да го преживея ама... то тегленето ме върна в годината на излизането му. Дано поне да си струва (би трябвало според рейтинга в imdb) В Zelka.ORG е с четирима сийдъри, единия от които съм аз. Дърпай смело, няма да съжаляваш, сериала е уникален. А превода, вярвай ми, ще ти е нужен доста. Тези австралийци говорят английски така, както в Трън (софийско) говорят български. Всъщност той само първи сезон има субтитри, но той си е цялата история...другите сезони нямат нищо общо със самата идея на сериала, който е по истински случай. Edited February 29, 2016 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 В Zelka.ORG е с четирима сийдъри, единия от които съм аз. Дърпай смело, няма да съжаляваш, сериала е уникален. А превода, вярвай ми, ще ти е нужен доста. Тези австралийци говорят английски така, както в Трън (софийско) говорят български. Всъщност той само първи сезон има субтитри, но той си е цялата история...другите сезони нямат нищо общо със самата идея на сериала, който е по истински случай. Зорна работа. Снощи имаше един и то на БТК. Едвам сийдва, може и да си бил ти Сега са 3ма и е по-добре. Ще гледам да дръпна целия сезон докато има сийдъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) Доста приятно изненадан от The Shannara Chronicles. Има голям потенциал, пилота беше повече от приличен. Не усетих 1.20ч кога минаха. Ти книгата не си ли я чел? Всъщност не знам защо точно последната от поредицата екранизират, но пък добре им се получава. Аз малко по-различно си представях героите, но общо взето добре им се получава. Edited March 1, 2016 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Не, имам проблем с четенето на книги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Хм, новия сезон на House of Cards не започва зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Едно е сигурно - тотално засраха THE X FILES... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Мдам, новия сезон на House of Cards е бетон, а Кевин Спейси и Робин Райт са баси и желязната актьорска двойка. ПП. Аз това недоразумение X Files дори забравих, че съм го гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Препоръчвам 11.22.63 (да, това е името на сериала ). Изгледах 2 серии и ме зарЕби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Книгата е още по-добра. Препоръчвам, да се прочете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Приключих с четвъртия сезон на House of Cards и мога да кажа определено, че беше просто жесток, както и завършека на финалния епизод, типично в Кевин Спейси стил! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Silicon Valley. Хванах го по HBO 3 и изгледах целия първи сезон (8 епизода по 30 минути) на веднъж. Много свеж сериал с много приятен и съвременен хумор.Препоръчвам горещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Привършвам с втория сезон на Bosch, много стабилен полицейски трилър. А ако сте фенове на британските шпионски истории, пробвайте The Night Manager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Black Sails не е лош. Секс, насилие и кървища Типичен пиратски сериал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 (edited) Bansheeeeeeee! Sothbiss, on 22 Mar 2016 - 20:27, said:Препоръчвам 11.22.63 (да, това е името на сериала ). Изгледах 2 серии и ме зарЕби. Започна интересно, но след това бързо ми доскуча. Сега изгледах еп. 5 и нямам почти никакви желание да продължа. Edited April 6, 2016 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Bansheeeeeeee! Започна интересно, но след това бързо ми доскуча. Сега изгледах еп. 5 и нямам почти никакви желание да продължа. Голяма загуба! Препоръчвам с две ръце. Меко казано мн добър сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Голяма загуба! Препоръчвам с две ръце. Меко казано мн добър сериал!+1 За съжалание ще е само 4 сезона . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ще има ли 7 сезон на Кухня? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Не, бях чел, че настоящият ще е последен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Game of Thrones 7/10 IMBD Ами имах злостащиесто да попадана на HBO3 в деня в който го пуснаха като нов канал и да се натъкна на маратон на 1ви сезон от въпросния сериал. Всичко добре, интересен 1ви сезон... от тогава до днес изгледахме в нас всичко до 5ти сезон... обаче ... нещо сезон 4 & 5 яко вонят на да не казвам какви отпадъчни продукти от конски произход. Историята брутално се разводнява с напълно ненужни за целта на сериал (като форма) персонажи, докато други крайно съществени герои, тотално са игнорирани за да има пълнеж за още сезончета. Ако трябва да оценям по отделно сезоните, от 1 до 3 - 8.5/10 ... сезони 4 и 5 - 5/10. Просто си личи как кравичката почва да се издоява здраво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Не, бях чел, че настоящият ще е последен .Многооооооо тъпо. Някаква мода ли е сериалите да свършват с неясен, претупан и ужасно тъп край?! Толкова як сериал, а така да го осер*т. Язък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Претупаният край означава, че сериала не се е котирал и трябва да приключи бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Game of Thrones 7/10 IMBD Ами имах злостащиесто да попадана на HBO3 в деня в който го пуснаха като нов канал и да се натъкна на маратон на 1ви сезон от въпросния сериал. Всичко добре, интересен 1ви сезон... от тогава до днес изгледахме в нас всичко до 5ти сезон... обаче ... нещо сезон 4 & 5 яко вонят на да не казвам какви отпадъчни продукти от конски произход. Историята брутално се разводнява с напълно ненужни за целта на сериал (като форма) персонажи, докато други крайно съществени герои, тотално са игнорирани за да има пълнеж за още сезончета. Ако трябва да оценям по отделно сезоните, от 1 до 3 - 8.5/10 ... сезони 4 и 5 - 5/10. Просто си личи как кравичката почва да се издоява здраво. Нещо си объркал рейса пич. Прочети книгите, ако сериала нещо не ти се кефи. Иначе: Средната гледаемост на петия сезон достигна 20 милиона зрители на епизод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Ъъъъ , чакай сега ... забранено е да кажа какво съм гледал и как съм го видял ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Работата с Game of Thrones е, че един герой, който е незначим в един момент - изведнъж става главен, а друг, който е бил главен 4 сезона - изведнъж умира.На мен лично не ми пречи, че го разводняват. Толкова ми е приятно да се потапям в света на сериала, че не ми се иска да свършва дори.Не съм някакъв фенбой. Не съм чел книгите. Не знам всичките родствени връзки и дори много често ги бъркам. Просто цялостната атмосфера на сериала много ми харесва. Висти-те, диалозите, кинематографията, всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Ама той си е хубав сериала, просто за някои от героите дават по-много малко и за мен ги претупват умишлено ... а за други много... но няма как всички да са доволни естествено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts