w00x Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Има ли друг The Office освен US? Аз го гледах като го даваха по bTV. И на мен много ми хареса, но го спряха. Ще чакам да го пуснат пак, защото по телевизията ми е по-кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Има ли друг The Office освен US? Аз го гледах като го даваха по bTV. И на мен много ми хареса, но го спряха. Ще чакам да го пуснат пак, защото по телевизията ми е по-кеф. има the office uk - оригиналния, по който е направен американския, ама на него не ми допаднаха актьорите, пък и е само 2 сезона, та го зарязах след първия епизод с дублаж хич не обичам да гледам комедии аз, половината шеги се губят в превода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Преди няколко дена изгледах 3 серии на The Mentalist (2008) много добре направен и интересен определено ще продължа да го гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 с дублаж хич не обичам да гледам комедии аз, половината шеги се губят в превода Аз явно съм прекалено профишънт и разбирам какво са казали на английски по превода Иначе гласовете са добре подбрани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 (edited) Препоръчайте ми комедийни сериали/нещо не ангажиращо/.За ориентир падам си по: IT Crowd The Big Bang Theory The War At Home Coupling Allo Allo South Park Two and a half men Married With Children ........... Edited October 5, 2009 by bratmito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Family Guy American Dad The Office Trippin The Rift Drawn Together Harvey Birdman: Attorney at Law Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 30 Rock Arrested Development Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 The Good Wife уникално сериалче ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Weeds, заедно с LOST и Nip/Tuck - най-големия сериал. Току що го завърших. 3 сезона за 3 дни. С нетърпение чакам следващите епизоди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Няма какво да чакаш, сериалът е 5 пълни сезона Петият особено е пълна щуротия Любим сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Е защо да нямам какво да чакам? 6-ти сезон ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Сори, предположих, че не знаеш за 4 и 5 сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Сори, предположих, че не знаеш за 4 и 5 сезон. Не, аз и малко объркващо съм го написал. 1 и 2-ри ги гледах по телевизията, но ми стана прекалено интересно на края на един епизод и се изкуших да ги сваля от интенет. И така малко по малко, ги изгледах всичките оставащи 3 сезона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 http://stargate.pph.piki-tv.com/pimped_pho...01-compiled.jpg много добро сериалче препоръчвам ви го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 (edited) Епизод 3ти на FlashForward ГИГА СИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!!! Новия Старгейт - тръгват в посока, в която ОТЯВЛЕНО не са силни... Мноооооооого драма в екшън сериал = СЪКС! НОВИЯ НА Fringe = OMG WTF Edited October 10, 2009 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 (edited) Едва ли е тук мястото, но тъй като темата е за сериали ще питам. Искам да ми кажете всички адвокатски сериали, които знаете. Без значение дали са американски или не. Филми сериали... абе каквото се сетите. Навремето даваха един сериал по БНТ италиански със Стефан Данаилов, но му забравих името. Беше добър. едит: Въпросният италиански филм се казва "Дело по съвест"(Un caso di coscienza) , но не мога да го намеря никъде. Edited October 10, 2009 by boomearst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Новия епизод на Flashforward ми хареса много. Дано продължават така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 (edited) Glee - много яко, разтоварващо сериалче. Нашумява в момента в Америка. На музикалните фенове много трябва да има хареса. p.s. The Good Wife нистина изглежда добър. Edited October 25, 2009 by melo_girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 И у нас гледаме FlashForward и сме много щастливи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Тъкмо Fringe ми стана много интересен сериал и пак се чака за следващ епизод. Season 2, Episode 6: Earthling Original Air Date—5 November 2009 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Ами нещо не може да ме грабне тоя Flash Forward така както очаквах. Прекалено праволинеен ми идва, а актьорите не се справят с изразяването на емоциите на героите. Ще погледам още малко, дано се оправи. Ако не, ще изчакам да излезнат всичките 5-6-7 сезона и ще го изгледам целия, да видя поне какво става на края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Я ми издайте името на някой сериал, нещо X-Files, Fringe, Heroes, Supernatural, Eleventh Hour, мистерии да има, фентъзи или сци-фи... ако изобщо има още такива сериали освен тези които изброих? Впрочем Elevent Hour е добър сериал, макар и да е спрян след първият сезон (то из без това историята си завърши) си заслужаваше гледането! В търсенето на такива сериали леко се отклоних и се спрях на Dexter, обаче не ми допадна, прекалено клиширан ми се стори на моменти, въпреки че идеята е доста оригинална, за това викам да си остана на фентъзи и научна фантастика за момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) Я ми издайте името на някой сериал, нещо X-Files, Fringe, Heroes, Supernatural, Eleventh Hour, мистерии да има, фентъзи или сци-фи... ако изобщо има още такива сериали освен тези които изброих?Впрочем Elevent Hour е добър сериал, макар и да е спрян след първият сезон (то из без това историята си завърши) си заслужаваше гледането! В търсенето на такива сериали леко се отклоних и се спрях на Dexter, обаче не ми допадна, прекалено клиширан ми се стори на моменти, въпреки че идеята е доста оригинална, за това викам да си остана на фентъзи и научна фантастика за момента. може Dark Angel да погледнеш Edited October 29, 2009 by peet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Аз скоро го изгледах Dark Angel изобщо не е лощо сериалчето само края му един никакъв за мен поне ! Може да обърнеш внимание на Flash Forward, но лично аз съм гледал само пилотният епизод че ще е голяма работа според мен сериалчето и е добре да се гледат много серии на куп ! Също скоро излиза V мисля че ще е добър и той феновете на мистерия и alian :allien ! Лично мен ме запали Supernatural не очаквах да ми хареса ( и не му бях обръщал внимание ) и сега се радвам че има един билюк епизода на които да се наслада ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Много ви благодаря за отговорите, "flashforward" ми грабна окото, сега ще си сваля няколко епизода за да видя за какво става въпрос. А, който не е гледал "Fringe" да знае, че целият първи сезон е нещо като въведение, което почти ме отказа да го гледам (продължих да го следя само заради смахнатият учен), обаче вторият сезон доста добре започна и като развиване на историята и като всичко останало! Иначе за този "V" ли говориш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts