PSYCHOSIS Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Някой следи ли Haven? Гледал съм малко от 1-ви сезон (стори ми се прекалено шантав), а вече има 5-ти - явно има хляб в него и се чудя дали да не го започна отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Много съм доволен от Person of Interest със всяка серия ми става все по интересен сезон 3 го изгледах на един дъх, сега ще изчакам повечко епизода да излезнат и пак ще го почвам ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 The Knick радва страшно много! До този момент ми е любимия нов сериал този сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Да ме забравя и Boardwalk Empire страхотен сериал, но сезон 5 до колкото разбирах ще е последен ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Почна новия сезон на Кухня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Супер. Междувременно започна The walking dead и American Horror Story! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Почнах The 100 първият сезон малко на сила го изгледах, но от вторият гледах 2 епизода и ми се видя, че ще е много по интересен, ще видим как ще го развият. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Слабо начало на последния сезон на TWO AND A HALF MEN. Дано не го осерат на финала с изсмукване на глупости от пръстите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Слабо начало на последния сезон на TWO AND A HALF MEN. Дано не го осерат на финала с изсмукване на глупости от пръстите... То като цяло след Чарли е доооста слабо... А преди вторниците съм стоял до 5 часа докато качат новия епизод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Сезони 10 и 11 са си отлични. Разбира се Чарли си е Чарли, но това е друга работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 The Game Британски мини-сериал на шпионска тематика, в който има повече дупки, отколкото в парче Ементал. В предпоследния епизод имаше лъч надежда за интрига, но в последния изсипаха няколко самосвала с конски, кравешки и слонски лайна. Не го гледайте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Развитието на 12 сезон на TWO AND A HALF MEN е просто трагично.... Както и очаквах - ТРАГЕДИЯ. Просто ме хваща яд, всеки следващ епизод е по-голям и по-миризлив екскремент.... Съсипаха един от най-великите комедийни сериали. Да бяха го приключили в сезон 11 с някакво достойнство... Еврейски боклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Tи си мазохист! Спрях да го гледам на третата или четвъртата серия без Чарли. Тотално издиша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 До края на миналия сезон нещата бяха добре. Даже на моменти доста добре. Изобщо не трябваше да почват 12 сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 До края на миналия сезон нещата бяха добре. Даже на моменти доста добре. Изобщо не трябваше да почват 12 сезон. Вчера четох някъде, че преговаряли с Чарли да се връща, защото доста хора явно мислят като мен и Бъндито и рейтинга на сериала е доста сринат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Рейтинга отдавна няма нищо общо с миналото. Чарли се шушукаше, че можело да се появи към финала, но едва ли. Така или иначе това е последният сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Бахти...дръпнах 7-те сезона на Srar Treck Voyagerq общо 130 GB с надеждата, че най накрая ще ми хареса нещо свързано със Стар Трек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Дръпни си Enterprise. Voyager е леко стар и е повече драма отколкото екшън. http://zamunda.net/details.php?id=300874&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Ама аз и Enterprise изгледах. И от него не останах особено очарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Положението е тежко, щом прибегнах до Devious Maids... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Подли камериерки На мен лично са ми много забавни. Не го бях гледала, тези дни между другото го хващам по Нова, естествено е доста интригантски и почти всички от Отчаяни съпруги играят, но пак е готино сериалче за убиване на времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Гледай го на английски и то даже не е толкова интригантски, колкото ироничен към всички латино стереотипи. Има доста попадения, но доста са игра на думи и нямам как на български да стане. А и акцента на актрисите е толкова изкуствено засилен, че падаш от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 From Dusk Till Dawn - изненада ме доста приятно, с нетърпение очаквам втория сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 The League Отличен комедиен сериал! Торенти: http://kickass.so/the-league-tv24173/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 За феновете на Banshee - новият епизод: http://kickass.so/banshee-s03e01-720p-hdtv-x264-killers-rartv-t10059325.html Незапознатите бързо да свалят старите сезони (http://kickass.so/banshee-tv30823/) и да стават фенове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts