Jump to content
BulForum.com

Сериали

FunLov3

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз  блуждаейки из торентите попаднах на Masters Of Sex и се чудя защо съм го пренебрегвала толкова време. Страхотен сериал е.  Има всичко, което според мен прави един добър сериал - невероятен каст, талантлива актьорска игра, режисура много над средното ниво, диалози без много думи, но казващи много... като добавим и факта, че е правен по истински случай, а това добавя допълнително очарование към историята и се получава не просто едно спасително островче в сериалната суша, а направо цял континент. 

Ако поради скука или друга причина някой реши да пробва Young and Hungry или Mystery Girls, горещо препоръчвам вместо това да се облепи с бекон и да намери глутница улични кучета - гарантирам, че ще се забавлява повече.

Не знам как, но попаднах на Burning Love - пародия на реалити шоуто The Bachelor. Пилотът много ми допадна, абсолютен идиотизъм :D Има го в Залива, препоръчвам да пробвате.

• 1 month later...

ТИ ДА ВИДИШ!!!

Еййй, тия пусти пари бреее... Как карат жълтите еврейчета да полягват кат' наквасено жито... Усещам ги как подушват дъжда от зелено, който ще се излее ако стане тая... 

ТИ ДА ВИДИШ!!!

Еййй, тия пусти пари бреее... Как карат жълтите еврейчета да полягват кат' наквасено жито... Усещам ги как подушват дъжда от зелено, който ще се излее ако стане тая...

Кво? 

За почитателите на зомбита http://www.syfy.com/znation

Айде няма нужда от друг сериал за зомбита след Walking Dead.И както виждам е от хора участвали в създаването на Sharknado,което е на абсолютното дъно.

Аз и Walking Dead не гледах, само информирам почитателите на такива серияли, а не им нареждам какво да гледат и какво не или да коментирам от какво има нужда и от какво не.

Аз и Walking Dead не гледах, само информирам почитателите на такива серияли, а не им нареждам какво да гледат и какво не или да коментирам от какво има нужда и от какво не.

Не го приемай лично :)

Упс, забравил съм да прикача ЛИНКА

Няма да се връща, не са се разбрали с продуцентите. По-скоро единият не бил забравил скандалите. 

Edited by Dunc

Няма да се връща, не са се разбрали с продуцентите. По-скоро единият не бил забравил скандалите. 

Всичко ще "забрави" шибаното еврейче, като замирише на милиони... 

============

Подкарах THE X FILES  :laughing:

Fringe страшен ли ти се стори?!? 

Пробвах Z Nation - беше ми много скучен, не можах да се насиля да догледам втори епизод. Пилотите на Gotham и Scorpion също не ме грабнаха, а още не знам дали да се смея, или да приема насериозно How to Get Away with Murder. TBBT, Chicago PD и The Blacklist започват ок засега. Sons of Anarchy и The Good Wife са стабилни, както винаги. Има и някакви други пилоти, които само по описанието съм ги зачеркнал от списъка, но в случай на тежка скука може да им дам шанс :)

Edited by PSYCHOSIS

Blacklist за целия първи сезон така и не успях да определя за себе си достатъчно добър ли е или не. През цялото време ми беше на кантар.