PSYCHOSIS Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 The Leftovers Мммммммм...не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Тъкмо и аз го свалих да тествам след малко. Иначе тези дни се зарибявах с The Blacklist, не е нещо невиждано, но е доста приятно за гледане като няма по-добро. А и не е тотално предсказуем и на моменти атмосферата става доста мрачна. Black Box става за гледане. Още един сериал с главен герой, страдащ от някакво умствено разстройство. Едва ли ще има втори сезон, но мацката става за гледане. Edited June 30, 2014 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Аз гледам Penny Dreadfull и засега съм доволна. Има си всичко, а на горката Ева Грийн не и завиждам за тази роля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Извъртях трети сезон на Suits - много добър, както и очаквах. Сега ще довърша Mentalist... а после накъде? PREAIR Constantine не е много зле, но определено очаквах повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Under the Dome започва ударно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Under the Dome започва ударно Взимат пример от GOT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 The Leftovers започва ок, ще видим как ще се развие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 The Leftovers започва ок, ще видим как ще се развие. На мен лично не ми хареса и не смятам да го гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) тоя лефтоувърс има ли нещо общо с http://www.imdb.com/title/tt0190524/ , че само като си го спомня и се обривам аз му гледах трейлъра и беше същия, не знам дали има смисъл да го пробвам Константин и мен не ме грабна, да бяха зели Киану по-добре щеше да е, поне пичката е яка мога да препоръчам the Listener - лежерна канадска полицейска драма, ама главния може да чете мисли Covert affairs започна добре що годе Suits - и той, малко смениха филма за 1-2 сезона (според мен), само дано да не протакът делото в целия сезон, че много тъпо ще е сега съм дръпнал Dominion, който е по тъпия филм Legion, ма ще го видим Edited July 3, 2014 by peet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Надявах се Crossbones (пирати + Джон Малкович, майна!) да ме грабне, но не можа. Атмосферата някакси не е "пиратска", а главният герой (Richard Coyle) не мога да го приема сериозно, тъй като винаги ще го свързвам с Coupling, където играе абсолютен идиот. Гледам го как се прави на шпионин и в същото време си представям как започва разговор с някоя мадама с "I have a bucket of women's ears at home!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 тоя лефтоувърс има ли нещо общо с http://www.imdb.com/title/tt0190524/ , че само като си го спомня и се обривам аз му гледах трейлъра и беше същия, не знам дали има смисъл да го пробвам Константин и мен не ме грабна, да бяха зели Киану по-добре щеше да е, поне пичката е яка мога да препоръчам the Listener - лежерна канадска полицейска драма, ама главния може да чете мисли Covert affairs започна добре що годе Suits - и той, малко смениха филма за 1-2 сезона (според мен), само дано да не протакът делото в целия сезон, че много тъпо ще е сега съм дръпнал Dominion, който е по тъпия филм Legion, ма ще го видим По някаква книга от 2011, ще видим как ще са следващите епизоди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 The Flash явно ще е същата простотия като Arrow. Дори спазва абсолютно същия модел. Скука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Браво. Направо се чудя как толкова много хора харесват Arrow, а този ще е още по-зле в това отношение. Leftovers и мен не ме грабна, но ще му дам шанс, то не че има толкова избор на неща да гледам, все пак е ХБО. Напомня ми леко на онзи мини сериал където всички на земята заспали за час или нещо такова и сънували бъдещето си, забравих му името. Някакви мнения за Rogue? Гледах пилотния епизод, не беше зле пък и имаше голотийки. Edited July 4, 2014 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Новият сезон на Suits с всеки следващ епизод става по-епичен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Suits е мега як, откъдето и да го погледнеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Напоследък взе да изтъпява, никакво развитие на персонажите, стоят си същите от началото и все едни и същи трикове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 някой гледал ли е Lie to me? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Да, на мен много ми хареса. Падам си по арогантни персонажи със "специални" умения Приятелката ми обаче не беше впечатлена. Всеки с предпочитанията си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Гледах 3 епизода, но това което не ми харесва е, че всеки епизод си е сам за себе си горе долу. Аз харесвам сериали от типа на 24, Prison Break, The Following, където следващия епизод е като продължение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Extant се очертава обещаващ. Дано не бъде разочарование. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Също и The Strain. Дано и двете да не са само потенциал оабче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Тъй като ми е останал само един сериал, който следя, а именно - Under the dome, снощи изгледах трите серии на Leftovers, който се движи като марсол за момента, но пък ми е интересно какво точно ще стане, та му давам шанс. Тези дни ще започна House of cards, че много го хвалите. Междувременно ще сваля и пилотната серия на Extant, че поне от трейлъра ми Ареса - извънземни бебета, а-у . Този Strain също не изглежда зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Пффф, зарязвай всичко останало и минавай на HoC. Все едно да минеш от Виста към 7-ца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Също и The Strain. Дано и двете да не са само потенциал оабче. Ох, силно се надявам, защото наистина сушата е ужасна. Няма да кажа какво гледам в момента, защото ще ми се смеете... срам ме е от себе си... The Strain не ме впечатли кой знае колко, но ще видим. Някои аспекти ме издразниха жестоко, но ще му дам шанс, какво да се прави. Залагам засега на Extant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Каквото и да гледаш, едва ли е по-зле от Witches of East End Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts