snejko Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Охххх... аз пък започнах Game Of Thrones и страдам от недоспиване оттогава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Fargo - гледайте го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Гледам за 2ри път SG1 и Atlantis. Верно сюжета на Атлантис изглежд леко тъп както каза liquid. Компенсират откъм ефекти и помня, че след 2рия сезон става по-интересно, но първите серии са като изсмукани от пръстите. Можеха да се справят мнооого по-добре. Липсата на качествена дългосрочна история компенсират с добрите персонажи (развиват се в по-късните сезони), по-адекватната от SG1 игра и сценарий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Според мен и персонажите в SG1 са по-добри, но и 2та филма са ми от любимите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Ще имаме 12-ти, но за съжаление ПОСЛЕДЕН сезон на TWO AND A HALF MEN GREY'S ANATOMY продължава смело с 11-ти сезон Слава богу няма да има HOW I MET YOUR DAD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Според мен и персонажите в SG1 са по-добри, но и 2та филма са ми от любимите. Прекалено плоски ми изглеждат, практически без развитие. О`ниил не мръдва и на сантиметър от ден едно. Все го играе идиот, който в последния момент изведнъж излиза със гениални решения. Тиилк - боеца философ също не се променя. Само Даниел Джаксън израства от книжен плъх до командос. Глупаво и нелогично развитие в интерес на истината. Много е нелепо да гледаш професор с напомпани мускули. Алтернативния му персонаж в атлантис си се развива напълно адекватно. Подобряват му се социалните способности и е в центъра на много добри комични моменти, но си е непохватния професор енциклопедист до края. От друга страна тяхната алтернатиа на тиилк е много по-зле оформен, а може би и изигран характер. А Тейла пък е един от най-слабо изиграните персонажи за които се сещам. Там просто играта е слаба. Та не е еднозначен въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Има нещо такова. Единственото което ме подразни в Атлантис - ако се замислиш как тези 2мата (Тейла и Ронан ... варварина) се присъединиха към групата - ще ме извиняват но е напълно нелогично ей тъй срещат някакви случайни хора и хайде в екипа. SG1 - Верно O'Нийл си е същия военен, чийто аналог е Джон Шепард, а той в първите серии не играеше особенно добре. От 3тия сезон нататък е доста по-добре. Единствено "Призраците" ми се сториха много плоско измислени - ебаси безсмъртните вампири хранещи се през ръцете си и изсмукващи "години" от живота на хората. Сигурен съм че можеха да измислят нещо по-добро. Егати да бяха копирали идея от някоя игра като Старкрафт примерно и да бяха направили зерги или някакъв вид умни буболечки щеше да е далече по-смислено. Не ме разбирай грешно - филма много го харесвам и сега си гледам за пореден път всички сезони, но някак повече логика и смисъл имаше в SG-1. На всичкото отгоре атлантис помня че много тъпо го привършиха ей тъй в рамките на 2 серии колкото да се отърват - общо взето същото, ако ги бяха изтрепали в следствие на някакъв инцидент. Да не говоря пък каква боза из***ха с Universe ама това си е мое мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Най-накрая! #TheMentalist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Can we go now? I've got stuff to do. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Най-накрая! #TheMentalist Първите сезони много ми харесаха. Но последните два сезона нещо го разводниха, дори ми изскочи от главата как свършваше, до такава степен изгубих интерес към този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Гледам, че коментирате комедийни сериали, за хората с повече мозък, 30 Rock е страхотен, според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Щастлива съм, че ще продължат The Mentalist, въпреки че се очакваше това да е последния сезон. Знам, че го осраха, но ще продължавам да го гледам докато има сезони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Започнах новия сезон на The Good Wife, има вече 20тина натрупани епизода. Julianna Margulies кърти мивки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 По средата на сезона имах критики към Ханибал, но сега не мога да съм по-доволен от финала. Вкусотия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 The Good Wife - бах тоя сезон, бях тва нещо. Няма лабаво тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Аз започнах House of Cards и се чудя защо по дяволите не съм го гледала досега... никой хорър не е толкова зловещ и брутален като този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 някой гледал ли е The Following? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 някой гледал ли е The Following? Почнах го, но нещо не успя да ме спечели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Първия сезон на The Following не е зле, но 2-рия нещо го о*раха за съжаление... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) изгледах 13 епизода до момента. Уникален първи сезон. Edited May 31, 2014 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Ех, свърших и Revenge. Настана нова суша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Кухня Случайно го намерих. Много приятен руски комедиен сериал. Хуморът е добър, сериалът е разтоварващ и има много добри моменти, доста съм се смял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Кухня-та направо си е култов ! Сега видях че из торент сайтовете има и игрален филм "Кухня в Париж" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 House of Cards е уникален сериал, а Кевин Спейси е великан! Втория сезон свърши жестоко! Нямам търпение да излезе третия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Айде започна Falling Skies S04. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts