liquid Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Мхм, сериозно е положението. Не съм гледал новите епизоди на Revenge/The Good Wife, но още ги чакам да си свършат целите сезони и тогава да ги започна, че ще ги изхрускам за 2 дни и ще захапя клифхенгъра здраво за няколко месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Гледа ми се някакъв сериал следващата седмица.Нещо като GRIMM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Руският Кухня се оказа доста забавен Започвам 2ри сезон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Цялата къща се зарибихме по "Homeland" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Шерлок много ме радва, какво ли не бих дал, за да съм high functioning sociopath като него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Шерлок много ме радва, какво ли не бих дал, за да съм high functioning sociopath като него Сватбеният епизод беше уникален, точно както очаквах да бъде. Няма лабаво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Кой от всичките? Онзи с китайката ли? Че още не съм налазил втория сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Този, който се казва Sherlock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 При наличието на Sherlock има ли въобще хора, които гледат "онзи с китайката"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 "Наличие" е малко пресилено - започна миналата седмица, свършва другата. Дявол да ги вземе с тези сезони от по три епизода! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Аз си го гледам Elementary редовно. 0cool играе и той супер Шерлок според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 JUSTIFIED!!! Това е един от сериалите, за които зарязвам всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) Не е супер, а е просто по-добър от Бенедикт... EDIT: Това не звучи, както исках да звучи. Не просто е супер, а и е доста по-добър от Бенедикт. Edited January 8, 2014 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Ма мен ... в другата тема словоблудстваш за "субективните" възприятия и спорове ... молим ... нидей така са впуска в метаморфозата към по висша форма на разум (хибрид "w00x + Raptor") ... plsssssss ... Кажи, че си падаш по онзи другия и толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Аз просто се заяждам със Снежко, бе. Какъв е проблемът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Оставете човека да си ме дъвче Може би съм пристрастна, защото много харесвам Бенедикт, а Луси Лиу ми е леко неприятна. Нямам сериозни впечатления от партньoра и в "Elementary", тъй като съм гледала има-няма половин епизод. Толкова издържах да и гледам физиономията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 /офф/ Снежи, просто трябва да погледнеш Луси с мъжки очи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Broadchurch. Много добър, а на всичкото от горе предоставя възможност да видим Докторът и Рори в съвсем друга светлина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Broadchurch. Много добър, а на всичкото от горе предоставя възможност да видим Докторът и Рори в съвсем друга светлина. Еййй супер. Тъкмо се чудех какво да гледам като свърша с voyager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Оставете човека да си ме дъвче Може би съм пристрастна, защото много харесвам Бенедикт, а Луси Лиу ми е леко неприятна. Нямам сериозни впечатления от партньoра и в "Elementary", тъй като съм гледала има-няма половин епизод. Толкова издържах да и гледам физиономията. ааа ясно, едната жена не харесва другата жена и затова сериалът не го бива .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 ааа ясно, едната жена не харесва другата жена и затова сериалът не го бива .. Е хайде сега глупости! "Едната жена" има око за женските дарби и надарености и ги цени наравно с мъжките, но да сравняваме актьорският талант на Benedict Cumberbatch и Martin Freeman с този на Lucy Liu (за Jonny Lee Miller нищо не мога да кажа) си е направо смешно. Дразнят ме единствено способностите и като актриса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Освен това гримът и е неподходящ, а дрехите от миналогодишната колекция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Не си забавен... Точковото ми мнение за някои от новите сериали: The Assets - 3/5 Chicago PD - 3/5 Intelligence - 1,5/5 Killer Women - 0,5/5 Enlisted - 3,5/5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Enlisted?!?! В tv.com има оценка 5. Там дори и най-слабите сериали нямат 5. Бива ли го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Аз си падам по идиотизми, посмях се малко, which is a good thing in my book Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts