peet Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Новият сезон на Аrrow е по-сговнен и от стария... дано да го пооправят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 (edited) Пилотният епизод от 2-ри сезон беше най-доброто, което се е случвало на сериала до сега. Не съм гледал още 2-рия. Edited October 17, 2013 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Новият сезон на Аrrow е по-сговнен и от стария... дано да го пооправят. Как да пооправят нещо, което от ден първи е лайно с аромат на ванилия. Става все по-зле и по-зле, което честно казано ми се струваше невъзможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 GRIMM!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Грим наистина започна ударно, както и Живите Мъртви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 The Tunnel Англо-френски сериал, гледах първите 3 епизода за сега и много ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Защо никой не каза, че сезон три на American Horror Story е започнал? Изключително добър до момента. Четирите серии ги изгледах на един дъх. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) Има нов сериал с John C. McGinley (Dr. Cox) - Ground Floor. Струва си да се следи заради неговите изпълнения Edited November 10, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) След като изгледах Breaking Bad, изпаднах в депресия, че ще трябва още 10 години да чакам, докато се появи нещо толкова добро. Няма какво да гледам, освен Game of Thrones като излезне новият сезон. Edited November 10, 2013 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Има нов сериал с John C. McGinley (Dr. Cox) - Ground Floor. Струва си да се следи заради неговите изпълнения Не е лош, ама не и кой знае какво. Трябва им нещо по-оригинално да включат иначе ще го канселнат като безброй други подобни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Не е лош, ама не и кой знае какво. Трябва им нещо по-оригинално да включат иначе ще го канселнат като безброй други подобни. A, доста тъпичък е пилотът; аз изрично казах, че заради Кокси може да се гледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 The ambassadors Допадна ми. Малко е муден и не достатъчно смешен, ама, както се казва, в пустинята и пепсито е кола. + Това и Оша участва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Влязохме в сценария на новия сезон на Homeland. В седмата серия от този уикенд в поредицата от световни атентати, за които са отговорни иранските тайни служби според снимките по време на разпита на зам. шефа на иранското разузнаване, беше включен и атентата от миналата година в Бургас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Изгледах първия епизод на "Almost Human" и мога да кажа, че не беше лош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 От доста време чаках Almost Human да започне излъчване, доста е добър за сега. Дано да успеят да запазят качеството и дори подобрят - липста на саифай сериали и филми е потресаващо тъжна. Особено на добри такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Лошото е, че е в същия калъп като всички останали такива сериали - разследване на престъпления с помощта на някой специален чичко (в случая "различен" робот), секси колежка, груб колега, сериозен шеф, 60 левъл нърд и т.н. Не е фатално, но ми се иска да излезе нещо, което да разчупи тези клиширани рамки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Така е, но все пак е добро начало. Дано го развият към по-добро както стана с Фриндж примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Така е, но все пак е добро начало. Дано го развият към по-добро както стана с Фриндж примерно. И аз на това се надявам - Fringe в началото не ме грабна особено и ми се струваше клиширан, но после ме обсеби. И ми липсва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Grimm е много добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Днес има нови епизоди на около 15 сериала...и аз не следя нито един от тях...какво да се прави, ще трябва да работя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Arrow? Tomorrow ppl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 I'm too old for this shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Arrow? Tomorrow ppl? Как може още да гледаш тази глупост? Яд ме е, че вече не се правят качествени Сай-Фай продукции. По този повод отворих архивите на многотерабайтовия ми медия център и започнах отново със Stargate Atlantis, разбира се в HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Някой гледа ли Sleepy Hollow? Малко супернатурални хави пак, но засега ми е интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Как може още да гледаш тази глупост? Яд ме е, че вече не се правят качествени Сай-Фай продукции. По този повод отворих архивите на многотерабайтовия ми медия център и започнах отново със Stargate Atlantis, разбира се в HD. Arrow в момента е най-качествената продукция след Менталист на екрана. Инак Атлантиса го изгледах началото на тази година. БТВ, в момента върви НОВ Атлантис. Британска продукция... Но става въпрос за истинския Атлантис. Много добра комедийка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts