Jump to content
BulForum.com

Сериали

FunLov3

Recommended Posts

Аз изразих свое мнение просто.

И двата сериала завършиха със саможертва на главния герой заради хората, които обича. Това е.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Тази вечер ми остана малко свободно време и изгледах пайлъта на The Blacklist. Мисля, че си заслужава, има някои леко плоски моменти (съвсем в рамките на поносимото обаче), но иначе започна интересно. :)

Признавам си, никога не бях гледала Breaking Bad. Не знам защо. От няколко дни го гледам и не мога да разбера ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА ДО СЕГА?!?!? Толкова е добър, че се чудя къде ми е бил акъла. 

Признавам си, никога не бях гледала Breaking Bad. Не знам защо. От няколко дни го гледам и не мога да разбера ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА ДО СЕГА?!?!? Толкова е добър, че се чудя къде ми е бил акъла. 

И аз не съм го гледал,само чета добри отзиви. Май ще му ударя едно учо :)

Здравейте някой ще каже ли нещо за добър ли е:

Revolution

http://www.imdb.com/title/tt2070791/

Breaking Bad и аз не съм го пробвал, но чувам само положителни мнения, до колкото знам е завършил вече ще се пробва задължително завбъдеще !

Edited by Lil Scrappy

Revolution не е нищо особено, но все пак е доста приятен, особено ако другите сериали си ги изгледал или чакаш за нови епизоди.

Повечето сериали тая година започват отлично. Two And a Half Men, Grey's Anatomy, Supernatural - железни. 

Единствено How I Met Your Mother е на издихания... Да изтикват този последен сезон, защото с такова блудкаво начало не знам как ще го изтрая. 

Да. Гледал съм го толкова години, нямам намерение да спирам. Без него не е същото, но какво да се прави... Всъщност новият сезон започва с доста неща за Чарли Харпър, но няма да спойлвам.

Eми не е същия двамата мъже и полoвина, ама гледам, че в ангър мениджмънт

опитват бат Чарли да го докарат до стария му герой. Горе-долу сполучливо е.

Излапах Breaking Bad на един дъх. Мога спокойно да го сложа в топ 3 на сериалите в последните години. Да не кажа, че е и номер 1. 

Аз пък започнах The Walking Dead.Ще се гледа до края.

Как успявате да гледате толкова много сериали?!?! :smile1:

Дългогодишни тренировки и преразпределение на времето и приоритетите :)

aWZY5YK_700b.jpg

Със Сър Хопкинс имаме еднакъв вкус и мнение по въпроса :) Когато приключих сериала исках и аз да напиша такова писмо, но едва ли на някого щеше да му дреме. Сега манията е обсебила и мъжа ми :)