w00x Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Аз изразих свое мнение просто. И двата сериала завършиха със саможертва на главния герой заради хората, които обича. Това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 (edited) Някой изгледа ли новия епизод на Homeland? Чудя се дали да го гледам или да не си губя времето с него повече. Edited October 3, 2013 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Тази вечер ми остана малко свободно време и изгледах пайлъта на The Blacklist. Мисля, че си заслужава, има някои леко плоски моменти (съвсем в рамките на поносимото обаче), но иначе започна интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited) и да не пропуснете последната хапка от IT Crowd като мен. магнитов линк 1. магнитов линк 2 Edited October 5, 2013 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 и да не пропуснете последната хапка от IT Crowd като мен. YESSSSSSSSS!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Признавам си, никога не бях гледала Breaking Bad. Не знам защо. От няколко дни го гледам и не мога да разбера ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА ДО СЕГА?!?!? Толкова е добър, че се чудя къде ми е бил акъла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 ЗНАМ КОЙ Е RED JOHN!!! шалалал лавлалалал лтралалалалалала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Признавам си, никога не бях гледала Breaking Bad. Не знам защо. От няколко дни го гледам и не мога да разбера ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА ДО СЕГА?!?!? Толкова е добър, че се чудя къде ми е бил акъла. И аз не съм го гледал,само чета добри отзиви. Май ще му ударя едно учо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 (edited) Здравейте някой ще каже ли нещо за добър ли е: Revolution http://www.imdb.com/title/tt2070791/ Breaking Bad и аз не съм го пробвал, но чувам само положителни мнения, до колкото знам е завършил вече ще се пробва задължително завбъдеще ! Edited October 8, 2013 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Revolution е толкова тъп, че още не са измислили дума, която да опиша толкова простотия на 1 място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Revolution не е нищо особено, но все пак е доста приятен, особено ако другите сериали си ги изгледал или чакаш за нови епизоди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 We are men става за гледане. Има 2 епизода за сега, ама са свежарски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 We are men става за гледане. Има 2 епизода за сега, ама са свежарски. CBS Cancels We Are Men Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Повечето сериали тая година започват отлично. Two And a Half Men, Grey's Anatomy, Supernatural - железни. Единствено How I Met Your Mother е на издихания... Да изтикват този последен сезон, защото с такова блудкаво начало не знам как ще го изтрая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Ти гледаш Two and a half без чарли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Да. Гледал съм го толкова години, нямам намерение да спирам. Без него не е същото, но какво да се прави... Всъщност новият сезон започва с доста неща за Чарли Харпър, но няма да спойлвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Eми не е същия двамата мъже и полoвина, ама гледам, че в ангър мениджмънт опитват бат Чарли да го докарат до стария му герой. Горе-долу сполучливо е. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 The Tomorrow People - пълна боза, но ще се гледа. Какво да се прави, няма голям избор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Излапах Breaking Bad на един дъх. Мога спокойно да го сложа в топ 3 на сериалите в последните години. Да не кажа, че е и номер 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Аз пък започнах The Walking Dead.Ще се гледа до края. Как успявате да гледате толкова много сериали?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Аз пък започнах The Walking Dead.Ще се гледа до края. Как успявате да гледате толкова много сериали?!?! Дългогодишни тренировки и преразпределение на времето и приоритетите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Точно така. Когато гледането на сериали пречи на работата, зарежете работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 OMG Току що открих,че 24 ще има 9 сезон следващата година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Със Сър Хопкинс имаме еднакъв вкус и мнение по въпроса Когато приключих сериала исках и аз да напиша такова писмо, но едва ли на някого щеше да му дреме. Сега манията е обсебила и мъжа ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts