peet Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Добре ще е преди да праскаш някакви цитати да помислиш за обстоятелството ,че линка води към форум изискващ регистрация.При това форум,който не е известен на почти никой както ми се струва.Съответно едва ли ще има регистрирал се там и тепърва трябва да отделя време за ОЩЕ една регистрация. Шегата беше в спойлера, махнах линка да не цъкат разсеяните Иначе мога и аз да препоръчам Brickleberry, особено сега като свърши Фючурама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Защо си правиш труда да му отговаряш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 "Истребители" Още повече, че половината надписи в War Thunder са взети от тоя филм В тоя сериал баш нищо не се случи.И доста кьопави бяха бойните сцени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Защо си правиш труда да му отговаряш? Е нали трябва да сме любезни. И да не поствам напразно, мога да препоръчам That 70`s show - има забавни моменти и става за убиване на време, ако нямате какво да гледате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 (edited) Най-после подхванах Suits. На два пъти изгледах първите 2 сезона (Дона...мррр), много се радвам, че изчаках до сега за да мога да ги гледам на куп. Лошо, че сезоните са толкова кратки, сега трябва да не гледам няколко седмици докато свърши сезон 3. Добре, че още имам няколко сезона от The Good Wife. Декстър обаче приключва след 10тина дни, така че скоро се очаква още един мини-маратон. Edited September 13, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 (edited) Е нали трябва да сме любезни. И да не поствам напразно, мога да препоръчам That 70`s show - има забавни моменти и става за убиване на време, ако нямате какво да гледате. И добре правиш.По-добре сдържан,хладнокръвен и разумен,отколкото самонадеян,безполезен и заядлив. П.С.И пак да кажа -ако искате интригуващ съвременен сериал,чийто сюжет не е изсмукан от нечии сценаристки пръсти вижте "BOSS" с Kelsey Grammer. Edited September 13, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Sleepy Hollow - интересен пилотен епизод, определено има потенциал и ще се следи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Най-после подхванах Suits. На два пъти изгледах първите 2 сезона (Дона...мррр), много се радвам, че изчаках до сега за да мога да ги гледам на куп. Лошо, че сезоните са толкова кратки, сега трябва да не гледам няколко седмици докато свърши сезон 3. Добре, че още имам няколко сезона от The Good Wife. Декстър обаче приключва след 10тина дни, така че скоро се очаква още един мини-маратон. Костюмари миналата седмица му беше последната серия от първата част на сезона. Не знам кога точно го подновяват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Оrphan black става за гледане, ама само по цял сезон, че развитието се точи като народна песен. Главната е яка - тва винаги помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Костюмари миналата седмица му беше последната серия от първата част на сезона. Не знам кога точно го подновяват Изгледах ги, много добър. Дано продължи така, мисля че новите епизоди започват през зимата. Изгледах останалите епизоди от Under the Dome - също много ми хареса, да не говорим за Rachelle Lefevre. Ах тези червени къдрици! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Sleepy Hollow - интересен пилотен епизод, определено има потенциал и ще се следи. И аз му хвърлих едно око, хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Днес излиза първият епизод на The Blacklist с един от любимците ми - James Spader. Преди време гледах реклама на сериала, изглежда обещаващо. Но дори и да е тъп като картоф, само речта на Спейдър ще ме държи залепен за стола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Заслужава ли си последния сезон на Декстър ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Само заради финалния епизод. И то не за друго, а за да получиш "завършек" на историята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Хайде на бананите - два нови днеска - The Blacklist и Hostages. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Изгледах Декстър на един път (последния сезон) и останах леко разочарован. Не беше лош, но определено начина, по който приключиха не ми допадна, нямаше много смисъл според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Аз бая си поревах накрая на Декстър. Няма да кажа защо и какво съм очаквала, за да не спойлвам, но края беше по-тъжен от предвидения от мен и ми стана много мъчно. Менталистчето ми започна пак, при това силно Обичам този сериал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Breaking Bad има далеч по-смислен завършек от Декстър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Breaking Bad има далеч по-смислен завършек от Декстър. Тъкмо щях да питам, защо никой не коментира завършека на Брейкинг Бад. В тукашните медии днес цял ден само за това говорят. Миналата седмица почнаха доста нови сезони, Homeland, Person of Interest, много неща има за гледане. Разправят добри неща за "The Blacklist", който също стартира миналата седмица, но още не съм успял да гледам пайлъта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) Тъкмо щях да питам, защо никой не коментира завършека на Брейкинг Бад. В тукашните медии днес цял ден само за това говорят. Миналата седмица почнаха доста нови сезони, Homeland, Person of Interest, много неща има за гледане. Разправят добри неща за "The Blacklist", който също стартира миналата седмица, но още не съм успял да гледам пайлъта. Видях че са почнали и новите сезони на Revenge i SCI, иначе от месец се наслаждавам на новия сезон на Boardwalk Empire... Edited October 1, 2013 by L1v3ruS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 The Crazy Ones - ново сериалче с Робин Уилямс. Не съм се смял толкова за един епизод от доста време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Breaking Bad има далеч по-смислен завършек от Декстър. Според мен завършиха по идентичен начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Според мен завършиха по идентичен начин. Triple facepalm! :Facepalm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ще се аргументираш ли или пак ще си пляскаш картинки просто ей така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ще се аргументираш ли или пак ще си пляскаш картинки просто ей така? Какви аргументи искаш срещу тоталната липса на такива???? Тук трябва да се сложат още няколко фейспалма, но ще е отново изгубена кауза. Breaking Bad не само завърши епично, но и изобщо няма никакви логически допирни точки с Декстър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts