liquid Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Raines наистина е много приятен, жалко че са го спрели само след 7 епизода. Ако искаш 720п рипчета - казвай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Към феновете на Bones - само на мен ли започва да ми доскучава? Може би се дължи на това, че трябва да чакам по 7+ дни за всеки следващ епизод, но тръпката вече определено не е същата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 На мен си ми е все така интересен и приятен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Castle Чудно ми беше дали могат да измислят нов начин за разнообразяване на полицейските сериали и воала - Castle. Касъл е писател на трилъри, който след един случай с убийство по негова книга започва да работи заедно с полицията. Изгледах пилота и много ми допадна. Още едно попълнение към седмичната програма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Nathan Fillion? Ще се тества. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) Ако не си гледал Two Guys, a Girl and a Pizza Place, пробвай. Новият епизод на Life кърти мостови съоръжения!!!! Edited April 9, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Към феновете на Bones - само на мен ли започва да ми доскучава? Може би се дължи на това, че трябва да чакам по 7+ дни за всеки следващ епизод, но тръпката вече определено не е същата. Явно на теб ти отне повече време, за да те отегчи, на мен ми доскуча още първи сезон и го зарязах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Harper's Island Островът на Харпър" е нов сериал на CBS, започващ на 9 Април. Група приятели и едно семейство се отправят към самотен остров в крайбрежието на Сиатъл. Островът е известен с това, че в продължение на години никой не е разрешил случай със 7 убийства. Те са дошли на острова, за да се веселят, но не знаят истинската причина за която са тук... да умрат. Трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=ZfjC5sbsC8s Излъчени са 3 серии от 13, има ги в Замундата. Не е лош като цяло. Клиширан и нелогичен на моменти, типично за жанра. Абе става, ако ви се гледа нещо ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Имало нов сезон на In Plain Sight и аз да не знам! Срамота! Време е за наваксване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Мдаа и нивото му не е паднало изобщо. Голямо шоу е пак :д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Fringe напоследък започна много да ми харесва, а последните 2 епизода са си направо чудесни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Чак чудесни... интересни са, но няма никаква тръпка, никакъв съспенс, а глупостите, които бръщолевят постоянно все още не мога да преодолея, че да взема каквото става там на сериозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Чак чудесни... интересни са, но няма никаква тръпка, никакъв съспенс, а глупостите, които бръщолевят постоянно все още не мога да преодолея, че да взема каквото става там на сериозно. Ееее аз имах предвид, че досега не ме трогваше особено с нищо и го гледах с цел да убия един час, но сега започва да ми става по-интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 И аз така. За трепане на време го гледам, но ми е интересно да видя все пак какво са замислили по-нататък в историята. Събитията водещи до развръзките не са ми особено интересни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Момци, препоръчайте ми сериал от рода на Generation Kill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Не съм го гледал още, но http://en.wikipedia.org/wiki/Ross_Kemp_in_Afghanistan не е ли подобно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Да, подобно е. За което много благодаря А Generation Kill го има в замундата със субове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 NCIS - мислех, че е глупост като JAG, но се оказа, че съм бил доста далеч от истината. Любимата ми комбинация "криминален с елементи на комедия" или по-скоро "комедия с елементи на криминален". Особено агент ДеНозо - уникален е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Моите мили съседи по БТВ. Уникален е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Изгледах 1вия сезон на Breaking Bad и много ми хареса. Сега съм захапал и 2 епизода от 2ри сезон. Яко е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Mental започва интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Точно си мислех да пиша за Mental и се чудех дали liquid го е гледал Има потенциал, особено ако продължава да се мери с Хаус по особнячество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 (edited) twisted minds think alike ;p Burn Notice S03e01 Edited June 5, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Тъкмо взех да се шашвам, че всички сериали свършиха, три от "майсторите" в сферата се завърнаха с нови сезони: Weeds, Burn Notice, The Closer. I'm a happy psycho Тhe Unusuals - започвам да се чудя дали въобще има лош полицейски сериал Edited June 13, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Вмомента гледам Taken 2002 Режисьор : Стивън Спилбърг http://zamunda.net/details.php?id=142370&hit=1 Доволен съм от изгледаните 5 серии засега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts