PSYCHOSIS Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Започнах да гледам Arrested Development, за който съм чувал не една или две добри думи. След 10 епизода все още не мога да реша дали повече ми харесва, или дразни. Харесва ми, защото определено има добър хумор. Дразни ме, защото повечето герои са абсолютни кретени-паразити в стил Алан от 2 мъже и 1/2 . Моралната ми система просто не може да го понесе Все пак евала на актьорите - толкова добре влизат в кожата на героя си, че чак под моята влизат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Orange is the new black От създателя на Weeds. Nuff said Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blair.waldorf Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Препоръчвам на всички, които не са го гледали - http://www.imdb.com/title/tt1474684/ Уникален брит сериал, изключителна игра на Idris Elba, много добър OST!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 E писна ми на **** вече от тия англичани, евала измислят някои добър сериал, ама защо толкова малко серии на сезон - разбирам айде 12, да не са 24,ама 6 вече са крайно малко за цяла година. Иначе да препоръчам и аз Luther само ме е яд, че малко участва социопатката с перверзната физиономия, дано следващия сезон да я дават повече . Гледах и две-три серии на Orange is the new black, ама нещо не ме грабна като Тревата едно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Изгледах Ханибал и сега искам още, още, ОЩЕ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Мхм, Ханибал е уникат. Сега след като прочетох малко похвали тук из форума изгледах и първи сезон на Лутър. Много добро. Наистина жалко, че дори по-малко от типичните британски сериали са снимали - това да не е ситком? Я поне по 12 епизода в сезон, моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Падащи небеса става по-интересен с всяка изминала серия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Първите 2 сезона по-безинтересни ли бяха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Откровено тъпи си бяха.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Първите 2 сезона по-безинтересни ли бяха? Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Рей Донован ми харесва. Не знам защо, но ми напомня на Банши. Малко ме дразни, че повечето главни герои са параноици и смотльовци, но за сметка на това Рей и неговият екип са пичове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Under The Dome. Предполагам е нещо като Джерико (не съм го гледал него, само чел за какво става дума), но адаптация по Стивън Кинг. Много ми хареса. Ще има и втори сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 (edited) Under The Dome. Предполагам е нещо като Джерико (не съм го гледал него, само чел за какво става дума), но адаптация по Стивън Кинг. Много ми хареса. Ще има и втори сезон. За сега и на мен ми допада, дано така и да продължи. Интересното е, че не е предсказауемо какво става и какво ще става (поне за мен). Джуниър ме дразни яко, но ще го преглътна. Edited August 1, 2013 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 "Истребители" Още повече, че половината надписи в War Thunder са взети от тоя филм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Новият епизод на Декстър рути покриви, събаря стени и лее бетон. REMEMBER ME? КУЛТ. Защо трябва да свърша този перфектен сериал? Иначе отзиви за The White Queen? Ениуан? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Последният епизод от сезона на "Continuum" свърши доста неочквано. Продължанието ще е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Опитах да гледам този сериал, но уви - не можах да го издържа. Има нещо в него, което много ме дразни и дори не мога да разбера какво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 С известна доза закъснение, но след като изгледах всичко налично от Major Crimes, реших да се върна малко назад и да изгледам The Closer. Доста приятен сериал. Същото мога да кажа и за The Good Wife. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 The Heisenberg is back!!! С известна доза закъснение, но след като изгледах всичко налично от Major Crimes, реших да се върна малко назад и да изгледам The Closer. Доста приятен сериал. Същото мога да кажа и за The Good Wife. Much love and respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Снежи, специално за теб: http://life.dir.bg/news/uenuart-milar-14791889?nt=5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Снежи, специално за теб: http://life.dir.bg/news/uenuart-milar-14791889?nt=5 Друго Снежи не познавам тук, така че вероятно за мен се отнася Току що прочетох във фейса... Дарина се оплака, че са и разбили мечтите На мен винаги ми е бил малко асексуален (сега разбирам защо), просто ми харесваше като визия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Има нов Luther! Чудя се дали да му се нахвърля веднага, или първо да си припомня старите сезони. First world problems Между другото, някой има ли впечатления от Pretty Little Liars? Гледам, че вече върви 4-ти сезон. Препоръчвам на всички, които не са го гледали - http://www.imdb.com/title/tt1474684/ Уникален брит сериал, изключителна игра на Idris Elba, много добър OST!!! E писна ми на **** вече от тия англичани, евала измислят някои добър сериал, ама защо толкова малко серии на сезон - разбирам айде 12, да не са 24,ама 6 вече са крайно малко за цяла година. Иначе да препоръчам и аз Luther само ме е яд, че малко участва социопатката с перверзната физиономия, дано следващия сезон да я дават повече . Гледах и две-три серии на Orange is the new black, ама нещо не ме грабна като Тревата едно време. Реших да дам шанс на Лутър и останах приятно очарован. Много добър сериал и най-вече с участието на моята любимка Индира Варма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) тва го намерих случайно за Breaking Bad: Gatopescado Guest Join Date: Aug 2001 Here's my theory: Transpose a couple letters of two main characters and you get... SPOILER: Halt and WankWhich this series has done for 3 1/2 seasons! Edited September 9, 2013 by peet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Краят на новия Breaking Bad ме вбеси Как може пет човека с автоматично оръжие да не могат да уцелят две сравнително обемисти и неприкрити фигури на един хвърлей разстояние?!?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 тва го намерих случайно за Breaking Bad: Добре ще е преди да праскаш някакви цитати да помислиш за обстоятелството ,че линка води към форум изискващ регистрация.При това форум,който не е известен на почти никой както ми се струва.Съответно едва ли ще има регистрирал се там и тепърва трябва да отделя време за ОЩЕ една регистрация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts