Psihara^^ Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Ако някой не е пуснал по 1 сълзичка на новия Спартак, за мен вече е половин човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Ханибал започна доста силно. A Mads Mikkelsen според мен много добре пасва на ролята, доста е creepy Ще видим как ще развие, но като за начало е Me gusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Mads Mikkelsen Перфектен е! В историята на кино индустрията едва ли има актьор, който да пасва по-добре на ролята си! Но за сметка на това героят на Hugh Dancy много ме дразни. ----------------------------------- Не знам как се е случило, но съм пропуснал ЦЕЛИЯ ТРЕТИ СЕЗОН НА ARCHER Edited April 10, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Достоен завършек на Spartacus! Дори с всичките си недостатъци този сериал е зрелище, което не е за изпускане. P.S. Изгледайте епизода до самия край! Edited April 13, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Малко ми е странно, че Спартак свърши и няма да се гледа повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Има вече и наследник на Спартак. Не е точното определение,но ... http://www.imdb.com/title/tt2094262/ От същата компания която направи Спартак. Да Винчи винаги ми е бил интересен като личност. Да не говорим за изобретенията и разработките му. Да видим какво ще сътворят. За момента коментарите са повече от добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Има вече и наследник на Спартак. Не е точното определение,но ... http://www.imdb.com/title/tt2094262/ От същата компания която направи Спартак. Да Винчи винаги ми е бил интересен като личност. Да не говорим за изобретенията и разработките му. Да видим какво ще сътворят. За момента коментарите са повече от добри. Гледах му първи епизод, нещо не ме грабна. Прекалено са го холивудизирали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 (edited) Аз пък тези дни гледам едно българско сериалче.... "Под прикритие"-дори ми хареса и го намирам за най-приличния от съвременните БГ продукции. Въпреки,че сюжета бъка от шаблони,за най-голямо достойнство мисля е боравенето с камерата и монтажа. Edited April 14, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Гледах му първи епизод, нещо не ме грабна. Прекалено са го холивудизирали.Не съм го гледал все още. Трябва да приключи сезона и тогава . Тъкмо през това време останалите ще сте го изгледали и ще има коментари дали си струва или не. Аз пък тези дни гледам едно българско сериалче.... "Под прикритие"-дори ми хареса и го намирам за най-приличния от съвременните БГ продукции. Въпреки,че сюжета бъка от шаблони,за най-голямо достойнство мисля е боравенето с камерата и монтажа. Един от най - любимите ми сериали. От доста време го препоръчвам. Не можеш да го сравняваш с другите Бг имитации на сериали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Defiance ме кара да се смея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 (edited) http://www.engadget.com/2013/03/27/netflix-wachowskis-sense8/ /Orgasm. Sense8. Due in late 2014, it's being developed by the Wachowskis of The Matrix, V for Vendetta, Cloud Atlas and Speed Race fame, as well as J. Michael Straczynski, creator of Babylon 5 Също така, след 6 дни дебютира втори сезон на Continuum Edited April 16, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Hemlock Grove Реших да му дам шанс заради Фамке. Грешка. Болезнено тъп, да-си-прережеш-вените тъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Съгласен. Имаше малко цица в началото, след това е само надоле За сметка на това Ханибал ме радва повече с всеки минал епизод. Гледах и пилота на Zombieland малко глуповат ми се видя, но май ще има смешки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 За Hannibal четох, че покрай случката в Бостън щели да прескочат 4-ти епизод, който бил особено жесток. Fuck, само това мога да кажа по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 (edited) Нов епизод на Continuum MEH SO HAPPY! Edited April 22, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 BrickleberryНе, хич не съм по сериалите, ама това ме кара да се смея... с глас...Да е проклет Афекса, че ми пусна тая муха в главата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Е това е, най-после един наистина страхотен не-Мофатски епизод тоя сезон! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Какво значи мофатски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Епизоди, които не са писани от Стивън Мофат (главния продуцент). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Изгледах двата епизода на Да Винчи и мога да кажа, че ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Бях скептично настроен, но останах много приятно изненадан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Гледам Continuum и си мисля, че нещо му липсва. Не знам какво точно, ама нещо не му е както трябва. Дали още пари им трябват, дали нещо по режисурата, не мога да определя, ама ми се стува, че може да стане един от най-яките сайфай-та, ако се постараят още малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Нещо новите епизоди на Doctor Who не ме кефят много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Последния верно беше леко тъп но и преди е имало подобни да не кажа почти същия като този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Аз се чудя как ще живея без Менталиста, как ще дочакам 6 сезон........ мъка, реве ми се............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts