Botev1912 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) Стигнах до трети сезон на Breaking Bad, който до сега е най-интересния. Само не разбирам, защо началото на почти всеки епизод започва по много странен начин, даже понякога се разбира какво става чак след 4-5 епизода какво са имали предвид. Edited February 2, 2013 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Тази седмица почнах първия сезон на "Person of interest". Прилично е сериалчето. В една от сериите героите влизат в квартал от някакво нюйоркско гето, който се управлява от български наркобос, като дори руската мафия не смеела да влиза там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Много добър епизод на Супернатуралните! За разлика от разни отслабващи прогресивно сериали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 House of Cards IRL хич не ми пука за политиката. Обаче дай ми политически драми - с лопата ги ям! Кевин Спейси е гигант! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Изгледах първия сезон на "Person of Interest" и съм впечатлен отново от гения на J.J. Abrams в продуцирането на качествени сериали. Изключително интересна фабула, съчетана много добре със задължителните за всеки филм елементи на фантазия, но в случая те изобщо не дразнят, дори напротив. Поредната изключителна игра на Michael Emerson (явно JJ Abrams го е харесал още от Lost и то има защо) - според мен пича заслужава много повече наградите, които взеха онези смешници за Homeland. Надявам се вторият сезон да продължи в същия дух! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Тези дни нямаше какво да правя и понеже започна новият сезон на Californication реших да изгледам всички сезони отново за да си ги припомня. Тъкмо ще има време да завърши и този който излъчват в момента. Велик сериал е! За него няма средно мнение. Или много се харесва или тотално се отрича. Не съм чул обаче и една жена на която да и харесва. В топ3 на най - любимите ми сериали е. Може би на второ място . Адаш(Psihara^^) задължително да го гледаш, ако поради някаква невероятно причина си го пропуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 http://bt.wrzru.com/details.php?id=98135 Качих Raines, за който не го е гледал и се интересува от по-интересно замислени детективски драми. Жалко, че само един сезон и то от 7 епизода, но пак си заслужава, а и трудно се намира из нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ThE WolF GirL Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Аз пък не мога да намеря едно малко старо детско сериалче,което много искам да изтегля и да гледам.Ще ми помогнете ли?Казва се:Страната на конете на английски - Horseland преди беше по телевизията.Сега искам да го намеря за теглене за предпочитане на български език да е.Моля да ми помогнете не знам от къде да го тегля вече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 (edited) Revenge Изненадващо добро. Първоначално не ми се гледаше след като прочетох кратка рецензия, но се радвам че му дадох шанс. А и Емили ВанКамп е просто радост за окото. Също така преди няколко години излезна един минисериал Durham County - http://www.imdb.com/title/tt0885761/ Препоръчвам го. Edited February 17, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Сега гледам втори сезон на Breaking Bad ,и съм доволен Дори едно ниво над the walking dead е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 че те не са ли коренно различни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 да обаче AMC са им продуцентите.Пък и аз друго освен тези 2та не гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 След 6-тия епизод на 3-ти сезона на Shameless, вече наистина не ми достига ума, доколко извратени могат да бъдат сценаристите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Shameless съм го признал. Все си викам, че няма къде по-надолу, но винаги има. charm, горе-долу подобни на Шеймлес са Californication и Entourage. На втория май му гласят и пълнометражен филм, тъй като сериалът свърши. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Shameless съм го признал. Все си викам, че няма къде по-надолу, но винаги има. charm, горе-долу подобни на Шеймлес са Californication и Entourage. На втория май му гласят и пълнометражен филм, тъй като сериалът свърши. Ща послушам съвета ти и тази вечер ще почна Entourage. Има доста положителни коментари, предполагам, че ще ми хареса. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Най-извратения сериал за мен е Nip/Tuck. Друг до сега не съм гледал, който да може да му стъпи на пръста дори и мъничко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Най-извратения сериал за мен е Nip/Tuck. Друг до сега не съм гледал, който да може да му стъпи на пръста дори и мъничко. Гледай Shamless, гарантирам ти, че ще откриеш нови висоти на извратеност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Добавих си го в списъка, но от тая тема толкова много сериали добавих в списъка, че не знам за кой ще ми стигне по-напред времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 В "Arrow" нещата доста се завързаха. Интересно ще е развитието им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Новият Спартак не е за изпускане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 The Following е повече от добре! House of Cards IRL хич не ми пука за политиката. Обаче дай ми политически драми - с лопата ги ям! Кевин Спейси е гигант! Пси за пореден път показва, че ако изключим някой малки детайли, вкусовете ни са доста близки. И жената, и аз, много се радваме на House of Cards. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Започнах да гледам 2-ри сезон на Спартак и нещо не съм очарован. Защо е толкова нисък бюджета на тоя филм? Оправя ли се по-нататък? До 3-ти епизод съм стигнал. 1-вия сезон изглеждаше много по-добре.На 2-ри сезон в 1-ви епизод като видях общия изглед на Рим и направо щях да падна. Ужасно CGI. Още повече изпъкна разликата като го сравних с Рим, който видях в сериала Рим. Нищо общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 WTF?! Нисък бюджет?! Вървят по 10-тина милиона на епизод.... Този сериал струва повече от Аватар... Грам не те слуша главицата. Водката ти е изпила и последното останало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Пусни си първи епизод и виж Рим. Кажи ми после до колко това ти прилича на истински град.Намерих точно кадъра за който говоря в интернет.Много ще ме извиняваш, но това прилича на Cinematics от Caesar 3. Edited March 2, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Не знам за House of Cards,вероятно ще е добър с изпълнението на Кевин Спейси,ама останах доста впечатлен от BOSS с Kelsey Grammer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts