Psihara^^ Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Bullshit!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 3-ти сезон на Shameless започва ударно. Имам чувството, че тези сценаристи са някви психясали и постоянно напушени. За всеки който не го е гледал, просто си свалете една серия и ще видите за какво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Финалът на Fringe утре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 За фенове на Archer (чийто нов сезон започна) http://www.youtube.com/watch?v=KAgYbiWh5rY Fringe свръши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Fringe свърши ... реве ми се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Fringe свърши ... реве ми се... А как е последният сезон. Тази вечер ще пусна да се свали и следващите няколко дена ще има какво да правя .Сега е и най - доброто време от годината за мен. Насъбрали ми са се няколко сериала които следя да изгледам. През това време ще свършат сезоните на още няколко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 А как е последният сезон. Тази вечер ще пусна да се свали и следващите няколко дена ще има какво да правя .Сега е и най - доброто време от годината за мен. Насъбрали ми са се няколко сериала които следя да изгледам. През това време ще свършат сезоните на още няколко. последният сезон е като финална серия на сеиала, иска ми се и аз да бях изчакал да го гледам наведнъж иначе сега като фриндж свърши, не знам кога пак ще има подобен сай-фай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Последния сезон е... разичен, но ако кажа с какво ще ти го спойлна, така че просто се приготви за по-мрачни времена и по-сива действителност. Все пак смятам, че трябва да направят един пълнометражен филм, в който да довършат недовършените неща, защото има още много за разказване след края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Тази нощ приключих с втори сезон на Homeland. Не мога да разбера защо имаше негативни коментари относно него. Според мен е доста по - добър от първият. След една година ще видим какво ще са направили с трети сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Защо никой не е споменал It's Always Sunny In Philadephia? Много тъпанарски сериал е това.. Също така и The Sopranos не видях.. А последния сезон на Фриндж ми беше толкова скучен, че след 4-ти епизод не съм го гледал. Малко като с Heroes. И него го спрях няколко епизода преди края от скука. Трябва да взема да ги догледам поне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 The Following Пилотът не е особено впечатляващ, но краят му е интригуващ и ме кара да мисля, че ще има интересно развитие по-нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 "Аrrow" според мен върви на едно добро ниво. Даже врътката с острова става доста интересна след последния епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Хахаха какво са пуснали... Spartacus: War of the Damned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 The Following Пилотът не е особено впечатляващ, но краят му е интригуващ и ме кара да мисля, че ще има интересно развитие по-нататък. Честно да си кажа, писна ми от сериини убиици по сериали и филми. Все едно и също, само Декстър беше по-оригинално и е интересно. Голямо клише станаха иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Затова гледай Breaking Bad. изгледах първия сезон и не ми се струва по-добър от Weeds. Дано нататък стане по-интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Тъй като никой - нищо не пише реших, че може и да сте пропуснали, а може би не се и интересувате, но се появи първа серия от последния сезон на Spartacus: War of the Damned Още с началните си кадри първият епизод - Enemies of Rome ни облива с много кръв, зрелищни кланета и моменти, които определено не са за хора със слаби сърца. Много от познатите ни герои от предния сезон се появяватв тази серия, но има и доста нови лица - повечето са от страната на Римляните. Отново се спазва концепцията - позната ни и от предните сезони - на много кръв с брутални сцени на насилие + секс и голотии. P.S. Вярно, ама то много кратко. Изобщо не съм го видял, съжалявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 (edited) Аз писах. Иначе какво да кажа... който го е гледал преди и му е харесал, значи пак ще му хареса. Aаа никакав проблем. Аз го писах преди да гледам серията и просто нямаше какво друго да напиша. Edited January 27, 2013 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 изгледах първия сезон и не ми се струва по-добър от Weeds. Дано нататък стане по-интересно. Доста по-интересен е, но е различен от уиидс - не е комедия, макар и да има комични (за зрителя) моменти. Тежичък си е за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) Забелязах, че много често не се показват някой събития във филма. Примерно загадват, че нещо ще става, но не го показват изобщо. И на другия епизод просто го разбираш, че е станало. Даже понякога си мисля, че съм пропуснал епизод. Забелязал ли си го това? Edited January 28, 2013 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 изгледах първия сезон и не ми се струва по-добър от Weeds. Дано нататък стане по-интересно. Няма да стане по-интересен. Доста бавен и скучен за гледане сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Suits продължава да ме кефи супер много, доста добър адвокатски сериал, бих казал по-забавен от повечето. Last Resort го приключиха само с 13 епизода, жалко, харесваше ми. Californication и House of Lies започнаха новите сезони на скорост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ах, Suits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 НОВИЯТ ГОСТ В TOP GEAR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 9-ти сезон ще е последен за How I Met Your Mother. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 9-ти сезон ще е последен за How I Met Your Mother. Оффф, най-сетне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts