djadomraz Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Хм сега видях че са 5 сезоните. Мислех че са 10. Освен за след 3тия да са се изчерпали. Помня, че имаше някакви грозници и почна всичко да се върти около тях и оттам насетне взеха да се изчерпват. Грим ми е приятен, но отдавна не са пускали нова серия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Едва ли има нужда, но да напомня: Коледният епизод на Др. Ху е вече факт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Познай кой беше първия, който го свали от замунда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Transporter The Series Задник в първите 5 минуте, после цици, последвани от още цици, пак задник...само от това може да му стане ясно на човек колко качествен ще бъде този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Transporter The Series Задник в първите 5 минуте, после цици, последвани от още цици, пак задник...само от това може да му стане ясно на човек колко качествен ще бъде този сериал. Супер! Какво повече му трябва на човек. Жалко че са похарчени 42 милиона за този сериал. Можеха да ми ги дадат на мен примерно. Много го хвалят този Boardwalk Empire. Да взема да му хвърля едно очо ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Breaking Bad - най-после се реших да го почна от скука. Приятно изненадан съм, радвам се че имам няколко сезона на куп натрупани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Аз пък вчера приключих Sons of Anarchy по препоръка на Vegor - останах много доволен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 По принцип не съм фен на българските филми /с изключение на старите, които са си класика/... Някак изкуствени са ми, не ме грабват, нито като актьорска игра, нито като идея... "Под прикритие" ме изненада много приятно... Е, има какво да се желае, естествено, но общо взето са го изпипали, препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 2 епизода, много добро. + Hayley Atwell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 За трети път ще пробвам да захапя Supernatural. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Захапи го. Много е удачен за бичене на айляк. Верно - на места е по типично американски тъп, също като The Ghost Whisperer, но като цяло е приличен за гледане. Аз си го следя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oruflek Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Моето лично предложение (съжалявам ако е споменато някъде из 50+ страниците назад изчетох до 15-та някъде... нямам цял ден Eureka - забавно, технологично винаги има някоя простотия в серия .. Warehouse 13 - интересен сериал определено различен с доволно смешни моменти всеки епизод Alphas - сега се канеше някоя телевизия тепърва да започва да го излъчва с някакъв смотан превод на името естествено Primeval - за обичащите динозаври Kyle XY - интересно сериалче, за съжаление малко бавно тръгва интригата, но става за убиване на времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go6etoefalos Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Аз да питам за някой сполучлив сериал ? Ето ще дам посока за да се ориентирате за някакви предложения, ако може и съответно - препоръчвам на всеки,който не ги е гледал, следните (в този ред) : Hustle, Sherlock, Mentalist,Fawlty towers, Californiction, Shameless, The Inbetweeners, Breaking bad и т.н. - добавям Newsroom, не знам даже как го пропуснах... Edited January 8, 2013 by go6etoefalos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Psych, Lie to Me, Weeds, Studio 60 on the Sunset Strip, Black Books, The West Wing, Perception, Mental. Edited January 8, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go6etoefalos Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Psych, Lie to Me, Weeds, Studio 60 on the Sunset Strip, Black Books, The West Wing, Perception, Mental. Ето значи още 2 пропуснати : ] psych ми писна с времето а Lie to me... мн добър, жалко че няма повече сезони, инъче мерси ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Също така и другия Шерлок ХОлмски сериал - Elementary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Започнах да гледам класиката TALES FROM THE CRYPT... Стигнах обаче до сезон 3 и стана пълно мазало съ субтитрите. Наличните са тотална каша и не отговарят на епизодите, отделно е засран и тайминга... Други субтитри до 7 сезон не откривам изобщо в двата популярни сайта... НЕ че ми трябват толкова, но ме мързи да се напъвам да се заслушвам - пречи ми да си бича айляка...Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Започнах да гледам класиката TALES FROM THE CRYPT... Стигнах обаче до сезон 3 и стана пълно мазало съ субтитрите. Наличните са тотална каша и не отговарят на епизодите, отделно е засран и тайминга... Други субтитри до 7 сезон не откривам изобщо в двата популярни сайта... НЕ че ми трябват толкова, но ме мързи да се напъвам да се заслушвам - пречи ми да си бича айляка...Идеи? дръпни си английски субс http://subscene.com/subtitles/title.aspx?q=tales+from+crypt&l= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 A VERY GOOD IDEA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Казвал съм го много пъти, ще го кажа отново - JUSTIFIED! Тези дни ще взема да си опресня старите сезони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Последната серия на 2.5 мъже - БЕЗУМНА тъпотия!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 (edited) Някой гледал ли е Weeds? Стигнах до 8-ми сезон за само 2 седмици. Първите 4-5 сезона са страхотни, след това става една боза. Edited January 18, 2013 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 (edited) Последната серия на 2.5 мъже - БЕЗУМНА тъпотия!!! То да беше само последната Но определено с последната удариха дъното! Edited January 18, 2013 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Някой гледал ли е Weeds? Стигнах до 8-ми сезон за само 2 седмици. Първите 4-5 сезона са страхотни, след това става една боза. Затова гледай Breaking Bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Майк Рос е п**ка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts