PSYCHOSIS Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Със замах - много добре казано. От леко поизстинала супичка, която все още става за ядене, макар и с известно количество мусене, стана на конски лиги с чесън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Да не кажете, че не ви предупредих навреме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ахахахахахаха, Шелдън Купър и приятелката му Ейми Фаулър къртят мивки в новия епизод! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ахахахахахаха, Шелдън Купър и приятелката му Ейми Фаулър къртят мивки в новия епизод! То честно казано, последните няколко серии имаше моменти дето направо се сгъвах от смях Много добре върви сериала, да не му е уроки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Като стана дума за Шелдън - вчера разбрах, че актьорът е на 40 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Аз разбрах преди година и се втрещих. Дай Боже всекиму такава визия на 40 А да кажеш, не е като да не прави мимики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Тотално го засраха и то със замах - дори при сюжет, който по начало не предполага някакво сериозно отношение. Последният епизод от вчера беше направо EPIC FAIL! Вие пък какво сте очаквали - от самото начало е много зле сериала. Моята скромна особа го гледа единствено и само на HD заради прекрасната гледка, която ми предоставя главния герой, но се налага да правя голям компромис със себе си, за да се възхищавам на това фантастично творение на природата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbotobg Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Препоръчвам горещо Boardwalk empire. Поредния шедьовър на HBO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Последният епизод на Аrrow не беше лош, даже ми хареса. Явно разбраха, че двата епизода с мадамата бяха бозави и им е дошъл акълът да пооправят нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Като стана дума за Шелдън - вчера разбрах, че актьорът е на 40 години. Пък аз, че бил хомосексуалист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 (edited) Добра новина за Psy, лоша за други Edited December 14, 2012 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Последният епизод на Аrrow не беше лош, даже ми хареса. Явно разбраха, че двата епизода с мадамата бяха бозави и им е дошъл акълът да пооправят нещата. Да, само можеше някой да нашляпа сестрата, че няма по-бозаво същество от нея. И кого заблуждават с тая уж-връзка на бившето гадже и приятелят му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 (edited) Добра новина за Psy, лоша за други Това не го разбрах Edited December 15, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 (edited) Пффф, в последния Fringe съвсем се отнесоха вече - то не бяха фантасмагории, то не беше чудо... чудя се как ще го завършат, че няма време вече. И се чудя какво ще правя след това Последния How I met :wub: От последния Dexter очаквах повече. Edited December 19, 2012 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Гледам: Person of Interest (2011– ) - много добър сериал препоръчвам ви го ! от вчера взех да гледам и: Boardwalk Empire (2010– ) - на финалната серия от сезон 1 съм определено си заслуъжава ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Пффф, в последния Fringe съвсем се отнесоха вече - то не бяха фантасмагории, то не беше чудо... чудя се как ще го завършат, че няма време вече. И се чудя какво ще правя след това Последния How I met :wub: От последния Dexter очаквах повече. Как какво ще правиш, ще чакаш уникалната Анна да вземе роля в друг сериал/филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Как какво ще правиш, ще чакаш уникалната Анна да вземе роля в друг сериал/филм! То хубаво сериал с нея, ама кога скоро ще излезне такъв сериал като Fringe... Клипчето е яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 За съжаление няма да има сигурно, това беше X-files-а на новото поколение. Освен да чакаме какво ще излезе от Space Command и новия проект на Д-р МакКей (Старгейт Атлантис), който притежава целия сет от Старгейт Юнивърс и тази година ще има някакъв проект с него, който няма да е СГ обаче. Сайфай сериалите умират с Фриндж, само Др Ху ни остана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 (edited) Новият сезон на Fringe как е? Общо взето става за гледане.Мен лично ме дразни,че взеха да го удрят на драма.Оливия в тоя сезон ми се струва слаб персонаж,а и историята започва малко "отникъде". Като цяло го крепи това,"че е Fringe". Edited December 23, 2012 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Напротив, това е един от най-силните сезони, особено пък от гледна точка на персонажите и тяхното развитие. Това е и последния сезон на Фриндж, завършват историята и след това може би само фенфикшън ще има. Тези дни приключих Декстър - бях натрупал 3-4 сезона за гледане. Много съм доволен от наш Декстърчо. Жалко, че вече не остана друго за гледане, мразя го този период от годината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 За съжаление няма да има сигурно, това беше X-files-а на новото поколение. Освен да чакаме какво ще излезе от Space Command и новия проект на Д-р МакКей (Старгейт Атлантис), който притежава целия сет от Старгейт Юнивърс и тази година ще има някакъв проект с него, който няма да е СГ обаче. Сайфай сериалите умират с Фриндж, само Др Ху ни остана. Така е,за съжаление един Doctor Who и това е. Аз толкова много харесвам тематиката за паралелни вселени, реалности и т.н. и във Fringe тази ми слабост беше много силно задоволена, а сега пак увисвам кой знае за колко, може би за години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Sliders гледали ли сте? До един момент много ме кефеше после изтъпяха тотално, даже имаше един-2 сезона без субтитри, но така и не ми липсваха, защото даже предния спрях да го гледам по средата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Sliders знам че 4ти сезон отново тръгва на добре (когато продуцент става Марк Зикри), но не съм гледал (само преди години каквото хванех по кабелната). Мисля да го подхвана тези дни, че и без това изгледах всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Sliders знам че 4ти сезон отново тръгва на добре (когато продуцент става Марк Зикри), но не съм гледал (само преди години каквото хванех по кабелната). Мисля да го подхвана тези дни, че и без това изгледах всичко. За след 7ми (или 8ми) говорех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Да не би да бъркаш сериалите, Слайдърс има само 5 сезона . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts