Psihara^^ Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Почнах да гледам Fringe. Не е лош... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 (edited) Аз пък намерих нов сериал, който ще следя. Free Agents. Лудница. Edited February 15, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 И аз гледах първите 3 серии на Lie to me и да ви кажа, хареса ми. Малко главния герой прилича по държание на Хаус, но не чак толкова, че да дразни, даже се вижда как се опитват да ги разграничат, но като цяло интересо сериалче с доста потенциал. Главния проблем за сега е, че случаите са доста предвидими. А сериал, който наистина препоръчвам е Hustle. Изгледах и 5-те сезона (30 серии) и го препоръчвам горещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Изгледах първия сезон на Bones и не разбирам какво толкова му харесвате. Въобще не излиза от клишето и дори някои моменти са удивително скучни и досадни. Чак ми идеше да ги превъртам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Боунс е як до болка сериал, но ти си падаш по блудкави бозички като др. Хаус, така че е нормално. А и възрастта има нещо общо, май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 30 rock е истината! Гледам го с удоволствие Алек Болдуин ме размазва от всякъде. Голям смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Изгледах първия сезон на Bones и не разбирам какво толкова му харесвате. Въобще не излиза от клишето и дори някои моменти са удивително скучни и досадни. Чак ми идеше да ги превъртам. На мен особено много ми харесват героите и развитието на отношенията между тях. Самите случаи не ме вълнуват особено, тъй като следя няколко полицейски сериала и май вече съм видял всяко възможно убийство. Например - The Closer - кефи ме тотално, но не заради мистерията около това кой кого и къде е убил, а заради главната героиня, която трудно мога да опиша с бедния си речник. А за 30 Rock - ако го нямаше Алек Болдуин, нямаше да го следя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 но ти си падаш по блудкави бозички като др. Хаус, ГГРрррррррр.... не ми обиждай Хаусчо, че да няма после саморазправа, май живееш наблизо, да не се наема да те издиря и да те изненадам от някое тъкно ъгълче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) Аз пък намерих нов сериал, който ще следя. Free Agents. Лудница. + секси глас + секси английски акцент = Спам, но не можах да се сдържа. Много ме кефи сериалчето. ;д Мооже би ще допадне на хора, които харесват Californication. Не че имат нещо общо де... Edited February 21, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 + секси глас + секси английски акцент = За мен тази комбинация се оказа недостатъчна. Гледах пилота, не ме впечатли. За сметка на това попаднах на Shark - Джеймс Уудс играе изключително арогантен адвокат, който прави завой на 180 градуса и от защитник на богати престъпници се превръща в техния най-страшен кошмар и заедно с екип от надъхани новобранци раздава правосъдие. На средата на сезон 1 съм и тъкмо замесиха сериен убиец - любимата ми подправка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Bones - ep.1 : Тотална бозЪ за мен.Вярно мацката е готина ама к'во? House M.D. е ясно изразено по-добър и остроумен от множеството сериали в момента. Shark, имайки предвид, че съм юридически грамотен до някаква степен сигурно няма даже да ми е интересен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 А за 30 Rock - ако го нямаше Алек Болдуин, нямаше да го следя. Е да ама и другите персонажи размазват! В момента се зарибявам по Fringe и Rules of engagement на последния се заливам от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Fringe за мен е изненадващо добър на моменти.Първоначално мислех, че е боза и нямаше да го гледам.Попаднах на епизод 2 и ми стана интересно, та до сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Fringe за мен е изненадващо добър на моменти.Първоначално мислех, че е боза и нямаше да го гледам.Попаднах на епизод 2 и ми стана интересно, та до сега. И аз тъй. На мен взе да ми става интересно някъде след 6-7 епизода. Е, не, че е най-остроумният и интригуващ сериал, ама все още ми е интересно какви случаи измислят за разнищване, колкото и фантасмагорични да са като цяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ...колкото и фантасмагорични да са като цяло. В Хаус има доста повече фантастика, отколкото в този сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Big Bang Тheory след като се напънах да изгледам 2-3 серии го свърших за 2-3 дена. Уникално сериалче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 LIFE е страхотен!!! Пробвайте и RAINES - още един полицейски сериал, който залага на хумора и нестандартните методи за разследване. Джеф Голдблум ми е малко противен на външен вид, но се преживява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Аз гледам следните серияли: Privileged - почнахго на шега но взе че ни допадна ( приятен и забавен е ) Charlie Jade - не съм много впечатлен от него но съм гледал за сега само 4 серии ще го видя понататък как се развиват нещата Battlestar Galactica - Малко бавно се развиват нещата но пъпреки това вмомента гледам 2-ри сезон като цяло не е лош Merlin - С нетърпение очаквам новите серии Leverage - Завчера гледах първата серия виждами се добър сериял изпълнен с измами, кражби и обрати ще се гледа Samurai Girl - Филмчето е от 6 серии като цяло е добър само края нещо него бяха изпипали Fastlane - При като го даваха по ТВ-то не го гледах сега почнах то пък няма БГ титри за целият сезон LOST - Още съм на 2-ри сезон средата мисля да го продължа надявам се да става все по голямо напрежениео с всяка изминала серия Journeyman - Много интересен сериял очаквам новите серии с голям интерес ако има такива изобщо The 4400 - Изгледахго на идин дъх Stargate Atlantis - Надявах се да има повече серии но засъжеление финишираха нещата с 5 сезон Heroes - Сериалчето е неповторимо изгледах първите два сезона на един дъх 3-сезон още не съм го почнал но като излезнат всичките серии ще го изледам и него на един дъх The Legend of the Seeker - Лично на мен сериялчето много ми допада и ще го следя с голям интерес Stargate SG-1 - Няма равен !!! Fringe - Гледал съм само 2-серии но определено няма да го пропусна Knight Rider - Много добро попадение, дано не го прекъснат скоро Prison Break - Каквото и да се каже за този филм ще е малко макар и да съм на S4 Ep4 ROME - Много се надявам да излезе ското Сезон 3 Crusoe - Нещо много безинтересн ми се видя след 5 серия го делнах Сега съм свалил: Terminator The Sarah Connor Chronicles The Tudors Да ги вида, дано са интересни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Като стана дума за измами,ето най-доброто: Hustle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Аз гледам следните серияли: Леле човек.... ти сериозно ли... как се побира всичката тая боза в главата ти??? Не, наистина... явно капацитета на мозъка ти за побиране на глупости е неизмерим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Lost, Heroes, SG-1, The 4400, Journeyman, Atlantis, Rome - все добри сериали, за другите не мога да коментирам. http://www.tv.com/users/koren4o/shows.php?tag=usermenu;shows Edited March 14, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Knight Rider - Много добро попадение, дано не го прекъснат скоро От одеве търкам очи и се чудя дали наистина "много добро попадение" се отнася за сериал, в който главният герой е говореща кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 От одеве търкам очи и се чудя дали наистина "много добро попадение" се отнася за сериал, в който главният герой е говореща кола. Поопадение в смисъл че са подбрали както добри актьори така и добър модел Ford Mustang !!! snejko това са филмите които съм гледал с години някои продължавам други стоят и си чакат реда !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Better Off Ted !!! Eureka + The Office. Нещо такова. Голям кеф. Download Edited March 19, 2009 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Пуснали са трети сезон на Rules of Engagement! Йееееее! Джеф рулз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts