kotora Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 На Last Resort свърших 4 или 5 пъти по време на пилота. +1 Много добър ще е.Малко прилича на Homeland. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 На Last Resort свърших 4 или 5 пъти по време на пилота. А стига бе! Гледам, че този пилот ми стои записан от четвъртък и още не съм го пускал. Май ще трябва да поправя грешката довечера. Нещо историята ми звучеше банално та затова се чудех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 А стига бе! Гледам, че този пилот ми стои записан от четвъртък и още не съм го пускал. Май ще трябва да поправя грешката довечера. Нещо историята ми звучеше банално та затова се чудех. И аз така си помислих, като прочетох описанието, но реших да му дам шанс и не съжалявам. Много добър пилотен епизод! Дано не прецакат сериала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Толкова много материал днес! И аз нямам работа Прекрасен ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 На Last Resort свърших 4 или 5 пъти по време на пилота. Ебах та в потентния Изгледах го снощи - има потенциал. А днес? Днес - Декстър!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 А днес? Днес - Декстър!!!!!!!!!! Според мен този епизод на Декстър е най-добрият досега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Според мен този епизод на Декстър е най-добрият досега. Наистина започва страхотно и има много, много потенциал, който силно се надявам да не опропастят, но историята показва, че няма да остана разочарована. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Последният епизод на "Двама мъже и половина" беше отчайващо тъп - един път не се засмях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Последният епизод на "Двама мъже и половина" беше отчайващо тъп - един път не се засмях Точно обратното. Силен старт на сезона, в сравнение с трагичния 9-ти сезон направо се върнаха в играта. За пръв път откак мазното гейче замени Чарли се случи да се смея с глас, разбира се предимно на реплики на Берта и Евелин. Изненадващо сполучливи попадения и в How I Met Your Mother. Дано се поразбудят и там малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Arrow - добро начало на сериала, ще го видим как ще продължи. Свалил съм Band of Brothers, тъй като изчетох много суперлативи, а и филмите с военна тематика са ми малко или много на сърце. Утре започва The walking dead. Само напомням. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 (edited) THE WALKING DEAD SEASON III Edited October 15, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Много съм доволен от развитието на Декстър. Този сезон ми върна приятното гъделичкане в корема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Аз на Декстър съм натрупал 3-4 сезона вече за гледане. Ще го изгледам като свърши. Но пък Homeland ме изпълва от 'секъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 На всеки епизод на Homeland ми става пишката, баси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 "Arrow" започва интересно. Не усетих кога са минали 40 мин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Arrow - добро начало на сериала, ще го видим как ще продължи. "Arrow" започва интересно. Не усетих кога са минали 40 мин. Аз започнах да го гледам само защото сериала се снима в нашето село и понякога снимките създават допълнителни задръствания в и без това тотално задръстения трафик на определени места. Обаче засега наистина започва интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Точно обратното. Силен старт на сезона, в сравнение с трагичния 9-ти сезон направо се върнаха в играта. За пръв откак мазното гейче замени Чарли се случи да се смея с глас, разбира се предимно на реплики на Берта и Евелин. Не знам, на мен ми са еднакво безразлични и двата сезона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Доста добре започва Halo 4:Forward Unto Dawn за жалост май ще е само 6 серии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 И аз щях да пиша за Arrow , че почва интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 След 2-рия епизод на "Arrow" и особено края на епизода, мога да кажа, че съм яко зарибен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 На всеки епизод на Homeland ми става пишката, баси. Този сериал си заслужава дори само заради кака Морина Бакарин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 ааа там се бил преместил морковоядът от Life. добре. ще го прегледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Life Life без съмнение е в топ 3 на любимите ми сериали! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 ааа там се бил преместил морковоядът от Life. добре. ще го прегледам. Стига бе, ти заради морковояда ли смяташ да го гледаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Да, патенцето грам не я бива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts