Stenli Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 (edited) Събота и неделя изгледах Spartacus: Blood and sand. Сега се чудя кое точно е продължението и какво да свалям/гледам:Spartacus: Gods of the Arena - Season 1илиSpartacus: Vengeance edit: благодаря Edited July 16, 2012 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Събота и неделя изгледах Spartacus: Blood and sand. Сега се чудя кое точно е продължението и какво да свалям/гледам:Spartacus: Gods of the Arena - Season 1или Spartacus: Gods of the Arena, понеже е вързан със Spartacus: Vengeance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Това с огледалния образ го правят заради авторските права. Иначе от известно време гледам Terra Nova и Life on Mars. Не са лоши сериали, имайки предвид сушата, която е настанала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Свърши Юрека. Но започна Бяла "Якичка"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Това с огледалния образ го правят заради авторските права. Как? Какво? Защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) Aaron Sorkin (West Wing, Studio 60 on the Sunset Strip) is back, bitches! Edited July 17, 2012 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Aaron Sorkin (West Wing, Studio 60 on the Sunset Strip) is back, bitches! Личната драма е малко повече от необходимото. Отделно младата мацка с големите очи и Макензи преиграват в някои сцени. Но като цяло е интересно, динамично и с дъх на WW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Е, това е част от начина му на писане, според мен всичко е перфектно изиграно в контекст с персонажите, които представляват. Това е причината, поради която обичам Соркин. Горе-долу все едно да гледаш Хаус пълен с Хаусовци, а не само един умен и проницателен герой с всички хитри реплики и 20 поддържащи роли, които да го правят да изглежда още по-умен. Усещам как скоро ще има маратон със Западното Крило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Дявол да го вземе, трябва да гледам Damages. Вече са на 5 сезон, а аз съм гледал само 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Дявол да го вземе, трябва да гледам Damages. Вече са на 5 сезон, а аз съм гледал само 1. Сериала е добър наистина. Само тая Глен Клоуз как ме дразни не е истина. Добра актриса е, но самата тя ме дразни и аз не знам защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Гледах първи епизод от Life on Mars (US). Жалко, че са му теглили секирата - Harvey Keitel FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 а нещо съм се зарибил по Continuum, не знам защо, има нещо в него, което хем ме дразни, хем ми харесва .... И аз се чудя дали да почна да го гледам, след като на няколко пъти вече попадам на задръствания, причинени от затварянето на цели улици поради снимките на този сериал. Лошото е, че е съвсем пресен, а аз обичам като почна да гледам и да карам наред сезоните за по два-три дни максимум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Става за гледане, макар че и той е пълен с глупости относно компютри, хаквания и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Изгледах 4-те сезона на Damages и се чудя дали да почвам 5-и изобщо. Като цяло сериала е окей, но е много лесно предсказуем. Историята е измислена добре, но непрекъснато има някакви подсказки, предполагам за да не им дойде прекалено сложно на американците, които подсказки ебават мамата на интригата. Лошото е, че самия сценарии е добър, а го преебават с подсказките. Има разбира се и някои малоумни решения, особено при свързването на отделните сезони, но това не е чак толкова зле. Актьорите играят доста добре, няма оплаквания в тази област. Не знам, ако таргет аудиторията бяха средно-интелигентни хора, щеше да е трепач. В момента просто е на ниво - става за гледане ако няма какво друго да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 The Closer приключи. Бренда Лий Джонсън, ще ми липсваш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 The Closer приключи. Бренда Лий Джонсън, ще ми липсваш! http://www.imdb.com/title/tt1936532/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1936532/ Гледах пилота, не е същото без нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Bullet in the Face Забравете за всички останали сериали, това е СЕРИАЛЪТ!!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Пилота е скандално добър. Да видим по-нататък. Мохабета с майката и любовника беше потресаващо добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Bullet in the Face Забравете за всички останали сериали, това е СЕРИАЛЪТ!!!! :) Този сериал е за по-неангажирани хора. Моята тиква е вече и без това пълна с глупости, така че ще го пропусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) Bullet in the Face Забравете за всички останали сериали, това е СЕРИАЛЪТ!!!! :) Indeed, indeed. Eddie Izzard FTW! Edited August 22, 2012 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Burn Notice свърши, Suits свърши... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Anger Management голям сезон - 10 серии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Burn Notice свърши, Suits свърши... Що ги направиха такива малки не знам. Направо иде голяма скука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) NTSF:SD:SUV:: Как съм го изпуснал досега?!?!? Edited August 27, 2012 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts