RaptoR Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 2 сезона са, Raptor-e, есента ще излиза трети Ти сигурен ли си, че говориш за ПОД ПРИКРИТИЕ? Нещо те подозирам, че говориш за Стъклен Кол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 (edited) Ти сигурен ли си, че говориш за ПОД ПРИКРИТИЕ? Нещо те подозирам, че говориш за Стъклен Кол http://www.imdb.com/title/tt1909015/ аз такива сапунки като стъклен дом не гледам Edited April 2, 2012 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 ХАХАХАХАХХА Аз съм сбъркан - обърках го с друг сериал Този го чакам да понапредне и тогава ще го почна. Чувам само положителни отзиви дотук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 BG сериал няма да гледам никога дори и рейтинга да му лети в космоса ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Ти сигурен ли си, че говориш за ПОД ПРИКРИТИЕ? Нещо те подозирам, че говориш за Стъклен Кол Бъркаш. Под прикритие почна през април 2011. Първия сезон свърши началото на юли 2011. Втория сезон се излъчи от ноември 2011 до февруари 2012 и сега е в почивка. А Стъклен дом има 4 сезона и на 16 април почва 5-ти. Сигурно имаш предвид Отплата по нова ТВ, който почна преди 2 седмици. Edited April 3, 2012 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Започнах FLASHPOINT. Пилотът е обещаващ. Някой гледал ли го е, добре ли се развива нататък? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) Не е лош, гледах 1-2 сезона, но накрая ми писна. Серия за серия, изгледай първи сезон. Структората на епизодите май не се променя. Тип Криминал майндс. Жалко, че няма продължение на Durham County. Ако не си го гледал - мисля, че ще ти хареса. Edited April 11, 2012 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Започнах FLASHPOINT. Пилотът е обещаващ. Някой гледал ли го е, добре ли се развива нататък? Почти всички серии са тоя модел. Има няколко дето са малко по-различни, но като цяло това е. Мисля, че ще ти писне бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Който харесва "Седем часа разлика", повече не ми е приятел!!! Адски вдлъбнат сериал!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blair.waldorf Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 THE KILLING - not bad at all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 БГ сериал ще прогледам само ако ми плащат по 150 лв/епизод ей т;ва е приказка хеаахае Единствено зяпам оново българското подобие на - "2ма мъже и половина "... ся му забравих името... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Който харесва "Седем часа разлика", повече не ми е приятел!!! Адски вдлъбнат сериал!!! Това че ти не го следиш и си нямаш представа за интригите, които се завързват и развързват не значи, че е вдлъбнат. Много ясно, че като гледаш 3-4 епизода и си изпуснал сезон и половина преди това, щ ти изглежда тъпо. А и не мога да разбера как не харесвате и столичаните, толкоз смях има в тоя сериал. И кой е този български вариант на 2 мъже и половина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Интриги от рода на "Майка ми не ми каза, че мъжът, в който съм влюбена, е баща ми! Ще я убия!" не могат да ме трогнат. Ако теб те вълнуват такива неща, go ahead, нямам нищо против, всеки си има предпочитания. По твоята логика излиза, че ако ми предложат вкисната манджа, трябва да я ям цял месец, за да мога да усетя всички различни ужасни вкусове и аромати, преди да реша, че не е добре за здравето ми да продължавам да ям. Достатъчно сериали и филми съм изгледал, за да мога да преценя за себе си кое е остро и кое е вдлъбнато. No hard feelings и приятно гледане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 кой е българския вариант на двама мъже и половина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 кой е българския вариант на двама мъже и половина? За Домашен арест става върпрос сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 БГ сериал ще прогледам само ако ми плащат по 150 лв/епизод И аз бях на това мнение до скоро. В един момент нямаше какво да гледам и реших да си сваля "Под прикритие". Двата сезона ги изгледах за 3 дена. Уникален сериал е. Нищо общо с останалите български. Смея да твърдя, че е един от най - добрите сериали които съм гледал. Този го чакам да понапредне и тогава ще го почна. Чувам само положителни отзиви дотук. Колкото можеш по - скоро си го изтегли. Аз след като го изгледах го започнах втори път. На няколко човека го препоръчах и до един останаха доволни. BG сериал няма да гледам никога дори и рейтинга да му лети в космоса ! За всички български сериали съм на това мнение с изключение на "Под прикритие". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 кой е българския вариант на двама мъже и половина? Или говори за българския вариант на "Женени с деца" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Домашен арест си е . Женени с деца ...никой не може да ги копира Още като видях рекламата,ми стана ясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Женените с деца хванахме случайно някакъв епизод - яко преиграват и понеже пунтират американския всичко е някак плоско. Дори на външен вид са решили да ги докарат та хептен нищо оригинално. Можеше поне да са някакви ярки нашенски образи, че да е по-интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Fringe Епизод 19 Само да са посмяли FOX да не го подновят за нов сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Домашен арест си е . Женени с деца ...никой не може да ги копира Още като видях рекламата,ми стана ясно. Домашен арест какво общо има с двама мъже и половина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Домашен арест какво общо има с двама мъже и половина Ми буквално Домашен арест е правен въз основа на другия.Имаше един репортаж в Господари на ефира ,където ги бяха разконспирирали....утре след работа ще го потърся . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ето го сравнението на "Господари на ефира" линкче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Интриги от рода на "Майка ми не ми каза, че мъжът, в който съм влюбена, е баща ми! Ще я убия!" не могат да ме трогнат. Ако теб те вълнуват такива неща, go ahead, нямам нищо против, всеки си има предпочитания. По твоята логика излиза, че ако ми предложат вкисната манджа, трябва да я ям цял месец, за да мога да усетя всички различни ужасни вкусове и аромати, преди да реша, че не е добре за здравето ми да продължавам да ям. Достатъчно сериали и филми съм изгледал, за да мога да преценя за себе си кое е остро и кое е вдлъбнато. No hard feelings и приятно гледане! Нетипично плоскодънно съждение от твоя страна, Бритни... Не знам как да реагирам. Както каза колегата, явно хал хабер си нямаш какво става в тоя сериал. Друг вид тъпотия е да разхвърляш спойлери... Да не си останал без SUBWAY, ей, момче! Сократце - нищо не знаеш за сериала, така че разсъжденията ти са безсмислени. Не е някакъв шедьовър, но като за изцяло българска продукция е отличен. За Домашен арест става върпрос сигурно. Малоумие на n-та степен!!! Жалко, че голяма актриса като Татяна се излага там... Безумна тъпня! Чудя се защо не са съдени за резилите с кражбите от 2.5 мъжа... Колкото можеш по - скоро си го изтегли. Аз след като го изгледах го започнах втори път. На няколко човека го препоръчах и до един останаха доволни. За всички български сериали съм на това мнение с изключение на "Под прикритие". Тъй като са ми твърде много сериалите, още от самото му начало съм решил да действам по твоята схема - нека се натрупат сезони, пък после на един дъх и на спокойствие ще си го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 А да не говорим, че за разлика от други български сериали, тук имаме много добра актьорска игра - отлична Ваня Цветкова и феноменални Калин Сърменов, Ачо Георгиев, Малин Кръстев и Юрий Ангелов. Между другото, понеже сериала е вдъхновен от реално случили се събития, някой има ли идея, кой реален мафиот е пресъздаден като Милото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts