PSYCHOSIS Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Няма как да не е различен Но оставете Мъжете и Хавай, има нов Касъл! Ом ном ном ном ном ном ном! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 ВЪРНЕТЕ ЧАРЛИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Хареса ми новата серия на "Двама мъже и половина", посмях се от сърце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Подкрепям. Беше доста добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Вчера е починал Анди Уитфийлд (Spartacus: Blood and Sand). Вече се знаеше, че във втория сезон ще има заместник, но никой не е очаквал, че положението е толкова зле. Ракът е шибано нещо RIP, God of the Arena! Ммммм :( Много, много тъжна новина RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Ако Чарли Шийн ви липсва - http://arenabg.com/details.php?id=cfdf7d72256c757a8986c292f445797a2f14a41b. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Този линк не е в час. Няма да ни липсва дълго, в момента правят нов сериал, в който заплатата му ще е дори НАД милион долара на серия. Отделно в делото срещу Уорнър Брадърс печели. Онези клякат на споразумение от ... 100 милиона долара. Абе човекът е WINNER бе!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 За това става дума: http://zamunda.net/details.php?id=280070&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Това се опъва моментално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go6etoefalos Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Някой следи ли Breaking Bad? Аз гледах първи сезон, когато излезе, но нещо не можа да ме впечатли. Сега гледам е стигнал до четвърти сезон и коментарите са изключително позитивни. Май трябва да му дам втори шанс. Определено! В следващите сезони сериала набира скорост.Аз съм го следил серия по серия, просто... много добър! Четвъртия сезон, който почна лятото, нещо не е на ниво, ама последната серия - 10та раздвижи малко нещата и чакам в Събота да видим кво ще да е .Няма да сбъркаш ако си свалиш другите сезони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 (edited) Нов сезон на The Big Bang Theory, нов сезон на The Mentalist, няколко нови сериала - ще бъде чудесен ден После ще дам updates Charlie's Angels - загуба на време. Prime Suspect - като става дума за полицейски сериали аз съм на принципа "Колкото повече, толкова по-добре". Този започва добре, главната героиня ми допада, а останалите са добре познати лица, което ме навежда на мисълта, че в Prime Suspect има известно количество хляб. Person of Interest - бивш агент е привлечен от тайнствен нърд с още по-тайнствен източник на информация за предстоящи престъпления. Засега съм със смесени чувства, клонящи по-скоро към "не" - струва ми се прекалено измислен и нареден. O, btw, Dexter is back! Hart of Dixie - медицинска драма/комедия за млада докторка, която е принудена да напусне бляскавия Ню Йорк и се озовава в някаква селска дупка. Първият епизод не беше скучен, има потенциал за интересна развръзка покрай главната селска кучка Edited September 23, 2011 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Fringe.S04E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION 'nuff said Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Terra Nova ме израдва, виждам много потенциал в тоз сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 АНГЛИЙСКИЯТ СЪСЕД Страхотен сериал! Изключително доволен съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go6etoefalos Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Никой ли не е видял новия сезон на How I met you mother ?! Нещо страшно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Аз лично отдавна спрях да го следя - много ми доскуча. Но сега с това "нещо страшно" ме заинтригува, ще погледна новите епизоди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Епизодите са си в типичния стил. Няма някакви особени промени. Аз продължавам да си му се радвам. Жестоко начало на Столичани, умрях си да се смея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Clone Wars... що никой не е споменал че са пуснали нови серии? Густооооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 [Offtopic]Абе как ви остава време да гледате толкова неща бе хора? Аз неотдавна едвам успях да изгледам всички Star Trek-ове[/Offtopic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Някой гледа ли "Hustle" ако да кажете кога излиза 7-ми сезон аз само 1-ви епизод сам гледал!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Hustle е велик сериал. Седми сезон излезе отдавна, можеш да го дръпнеш от всеки известен тракер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Hustle е велик сериал. Седми сезон излезе отдавна, можеш да го дръпнеш от всеки известен тракер. мхм намерих го целия сезон след малко като се свали ще го изгледам с кеф мхм намерих го целия сезон след малко като се свали ще го изгледам с кеф нещо съм се объркал аз сам го гледал този сезон а за 8-ми знаеш ли нещо?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ също стартира добре!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 DOctor Who ! епичен финал Ще се чака другия сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 TWO AND A HALF MEN започва да потъва. Както си и знаех, няма кой да запълни обувките на Чарли. За сметка на това HOW I MET YOUR MOTHER изригва със страхотни епизоди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts