PSYCHOSIS Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 MK Legacy - буахахахахахаахахах! Бягайте далеч от този сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) Generation Kill Edited April 26, 2011 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 (edited) Относно Game of Thrones, episode 2 Ако се окаже, че момченцето има амнезия след падането, веднага зарязвам сериала! Edited April 27, 2011 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Ти не си ли чел книгите? Изненадан съм. Иначе дори и така да се окаже (не помня) - не го отказвай . Като сериал ще е много по-интересен от книгите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Психозисе , ти си сИрЯл beast. Тъкмо се канех да пиша добри слова за 'The Borgias" и "Game of Thrones". Гледам, че и за двата вече си се разписал. Мнения за "Fringe", тъй като смятам да го започвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Fringe е супер. В началото нещата, които казват са доста смешни и ми беше трудно да ги приема, но след като свикнах спрях да им обръщам внимание. Първият сезон е малко hit and miss, но от втори нататък става почти без грешка. За фенове на Х-Files + още нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Мнения за "Fringe", тъй като смятам да го започвам. Аз като човек, който напоследък няма никакво време за каквито и да е сериали мога да кажа, че само Fringe следя с интерес. Първи сезон беше малко не на ниво, но после определено ме хвана и не ме е пуснал все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Game of thrones наистина е доста добро сериалче. Изчаквах да изгледам и втората серия, тъй като първата честно казано не ме впечатли. Утре ще ми донесат и първата книга, за да я прочета, понеже не ми се чака по една серия на седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 In Plain Sight is back! Marshall Mann FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 kakva e tazi nova moda amerikancite da kopirat vsichkite hubavi angliiski seriali i da gi praviat na l***o daje i epizodite sa sashtite samo tuk tam promenili niakoia replika i razbira se edna dve chernilki s po glavna rolia Ами аз видях точно обратната тенденция с The Office. Английския оригинал е много по-зле от Американския remake. Не случайно Английския има само 2 сезона, а на Американския снимат вече 7-ми. На мен Game of Thrones ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Аштън Къчър замества Чарли Шийн в Two and a Half Men...без коментар. http://insidetv.ew.com/2011/05/13/official-ashton-kutcher-joins-two-and-a-half-men/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Аштън Къчър замества Чарли Шийн в Two and a Half Men...без коментар. http://insidetv.ew.com/2011/05/13/official-ashton-kutcher-joins-two-and-a-half-men/ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! (и това не е възклицание от възторг!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Аштън Къчър замества Чарли Шийн в Two and a Half Men...без коментар. http://insidetv.ew.c...and-a-half-men/ Adam S.Fri 05/13/11 12:44 PM The question they fail to answer…is he a new character or simply the new “Charlie” Zek Fri 05/13/11 12:58 PM Its a new character it was mentioned on another site. They didn’t say how Charlie would be written out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Doctor Who! Доста забавен и интересен се оказа За седмица и половина съм изгледал 5 сезона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) Doctor Who! Доста забавен и интересен се оказа За седмица и половина съм изгледал 5 сезона И аз го гледам и му се радвам много Понеже видях, че са го качили в арената и се сетих да го препоръчам. Старичък вече, но мисля, че ценителите ще го оценят. Edited May 19, 2011 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 The Mentalist! Да идва четвърти сезон по-бързо, че иначе лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 The Mentalist! Да идва четвърти сезон по-бързо, че иначе лошо. Радвам се, че има и други фенове Страхотен финал! Имаше два момента, които ме издразниха: 1. Защо, по дяволите, в такава ситуация Лизбън си държи телефона на вибрации, при това на масичката в хола!?!?!?!?! 2. Защо обучен агент не може да уцели главата на човек, стоящ на 2 метра?!?!?! , но разбирам, че това се прави с цел засилване на съспенса. Това е един от сериалите, които следя със 100% внимание (без ровене из нета и "скролване"), надявам се, че ще има още! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Така е - трябва да има малко и съспеншън ъф дисбълиф от наша страна. Но пък Лизбън в рокля - cutest thing eva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Аштън Къчър замества Чарли Шийн в Two and a Half Men...без коментар. http://insidetv.ew.c...and-a-half-men/ Това е кошмарна простотия просто. Ако го направят, Чарли действително ще докаже, че е Winner! Малоумен гей не може никога да бъде този персонаж! Мислих, мислих и единствено Шон Пен би могъл да поеме адекватно ролята. Тази роля ТРЯБВА да се играе от пиян човек, иначе тоя сериал отива по дяволите. ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! (и това не е възклицание от възторг!) Засега се говори, че гей лекето ще играе, но НЯМА да бъде Чарли. Дай боже да е така! Между другото прочетохте ли какво е казал Чарли по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 (edited) Радвам се, че има и други фенове Страхотен финал! Имаше два момента, които ме издразниха: 1. Защо, по дяволите, в такава ситуация Лизбън си държи телефона на вибрации, при това на масичката в хола!?!?!?!?! 2. Защо обучен агент не може да уцели главата на човек, стоящ на 2 метра?!?!?! , но разбирам, че това се прави с цел засилване на съспенса. Това е един от сериалите, които следя със 100% внимание (без ровене из нета и "скролване"), надявам се, че ще има още! Оооох, цял ден не мога да го изгледам този епизод, ще се побъркам, малката реве, та се къса... а нямам търпение да му се не види...и отгоре на всичко едвам се въздържам да натисна тоя спойлер... Edited May 20, 2011 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Fringe продължава да кърти мивки. Торв е баси яката мацка, а Джон Нобъл е уникален актьор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Fringe продължава да кърти мивки. Торв е баси яката мацка, а Джон Нобъл е уникален актьор. Той не свърши ли или аз се бъркам нещо??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Ще има още един сезон (поне). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Ще има още един сезон (поне). А, идеално... имат още какво да доразвиват. Хубава новина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 О, не, току-що видях, че Lie to Me е спрян и няма да има повече епизоди. ФОКС...защо сте толкова малоумни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts