liquid Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 (edited) 30 Rock, Arrested Development, Californication, Eureka, Seinfeld, The New Adventures of Old Christine, Black Books, 3rd Rock from the Sun, Studio 60 On The Sunset Strip, Blackadder, Fawlty Towers, Yes Minister, Yes, Prime Minister. Забавни, но не чисто комедийни - In Plain Sight, Life, Women's Murder Club. Edited August 16, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Препоръчайте ми някой комедиен сериал... освен two and a half men, the war at home, how i meet your mother, everybody hates chris, friends... ако се сещате за някой - кажете weeds, my name is earl, back to you, reaper, my boys, psych а ако харесваш анимации - the simpsons, futurama, southpark, даже и family guy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Благодаря ви много, харесах си няколко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 никой не е написъл един от най-големите сериали - that's 70's show продуценти са му бони и тери търнър - същите, които са направили на гости на третата планета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Psych = great! Moonlight = suuuuux! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted October 5, 2008 Author Share Posted October 5, 2008 Преди малко гледах пилотния епизод на Knight Rider - "зарибен" е Download Излезна и ново епизодче @ Zamunda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Psych да, мн кефи! Burn Notice и Fringe ги зяпах като бях на чужбина и много ме накефиха също. Сега си свалям Burn, ама като тръгвах беше премиерата тъкмо на 1вия епизод на Fringe, та някой гледа ли го и да ми каже дали се е получил по-нататъка или не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Изгледах всички налични епизоди на Fringe и не спирам да се питам дали е възможно да има по-клиширан и плосък сериал. Как пък на милимунда не мръднаха от стереотипите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Изгледах всички налични епизоди на Fringe и не спирам да се питам дали е възможно да има по-клиширан и плосък сериал. Как пък на милимунда не мръднаха от стереотипите. Мда напоследък не съм доволен много от липсата на нови достатъчно интересни сериалчета... може би the big bang theory.. бих се радвал ако ми препоръчаш нещо, тъй като препоръката която ми направи преди... 3 години с Family Guy не само че се превърна в абсолютен култ... ами и все още съм addict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Family Guy А пробва ли American Dad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Изгледах всички налични епизоди на Fringe и не спирам да се питам дали е възможно да има по-клиширан и плосък сериал. Как пък на милимунда не мръднаха от стереотипите. има нещо такова, да не говорим, че мен и актьорите не ме грабнаха... иначе аз сега гледам Хана Монтана - не е нещо особено, но лъха един детски оптимизъм, няма драми, само кибик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Мда напоследък не съм доволен много от липсата на нови достатъчно интересни сериалчета... може би the big bang theory.. бих се радвал ако ми препоръчаш нещо, тъй като препоръката която ми направи преди... 3 години с Family Guy не само че се превърна в абсолютен култ... ами и все още съм addict Леле... 3 години ли минаха... остарявам... Иначе аз съм пристрастена към South Park, Family Guy, American Dad, House, Dexter, Two and a half man, How I met your mother и.... май това е. Наистина няма нищо сносно. Искам разноцветни герои, искам черен хумор, по-малко мелодрами и поучения, многопластови истории, друга гледна точка, доза мистерия, смях до припадък и все пак нещо, което да ме кара да се замислям. За съжаление единствения сериал, който ми доставя сичко това е South Park. На останалите все в един момент нещо започва да им липсва. И какво се оказва, не мога да ти препоръчам нищо Съжалявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 А дали не искаш живот? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 А дали не искаш живот? О, моля те, не зачеквай тази тема, не ставай и ти поредното клише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 snejko, Drawn Together, Tripping The Rift също пробвай. Иначе мен тези неща са ме занимавали(някои продължават): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) Щом казваш, че прозря всеки възможен смисъл, който може да е вложен в казаното него ще приема, че е така.Дано не си така прибързана във всичко и с всички. Edited November 12, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Щом казваш, че прозря всеки възможен смисъл, който може да е вложен в казаното него ще приема, че е така.Дано не си така прибързана във всичко и с всички. Човек, моля те, спри се, това е просто форум, тук си дърдорим и всички си имаме живот, който е далеч по-различен от това тук... е, поне се надявам всички да си го имаме де Звучиш ми като соц. лекция по нравственост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 А пробва ли American Dad? Обиждаш ме Нямаше да се консултирам със snejko изобщо ако не го бях закъсал Леле... 3 години ли минаха... остарявам... Иначе аз съм пристрастена към South Park, Family Guy, American Dad, House, Dexter, Two and a half man, How I met your mother и.... май това е. Наистина няма нищо сносно. Искам разноцветни герои, искам черен хумор, по-малко мелодрами и поучения, многопластови истории, друга гледна точка, доза мистерия, смях до припадък и все пак нещо, което да ме кара да се замислям. За съжаление единствения сериал, който ми доставя сичко това е South Park. На останалите все в един момент нещо започва да им липсва. И какво се оказва, не мога да ти препоръчам нищо Съжалявам Май само Dexter не съм глдал от изброените. Не знам защо не спомена The Big Bang Theory Свеж е. South Park-a няма какво да го коментираме - новите епизоди продължават да са брутални, само леко ми липсва присъствието на Butters на който слагат все някакви второстепенни роли Явно наистина няма нищо ново и открояващо се напоследък тъй като и аз се измъчвам от подобни разсъждения. snejko, Tripping The Rift Явно не си забелязал аватара на Six Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Гледай новите филми на Футурама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Гледай новите филми на Футурама. Гледах ги... "The Beast with a Billion Backs" ми се стори най-добрия от трите излезнали до момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Robot Chicken, King of the Hill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 liquid, страхотен списък! Има 1-2 неща, които не съм гледал, всичко останало е доброкачествено Ще добавя и два нови сериала - The Mentalist и My Own Worst Enemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 @liquid, не виждам Вавилоните и СтарТрековете... Но 1 голям поклон за Боунс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 (edited) Мда, пропуснал съм да ги вкарам в списъка(едва ли ще има по-голям sci-fi сериал от Вавилон и последните три Трек-а (без Вояджър)), както и някои други стари класики. Bones обаче в момента ми е най-най-интересния и приятен за гледане заедно с Dexter. Страхотни персонажи просто и последната серия отново кърти. PSYCHOSIS, тези дни и аз обмислях да почна The Mentalist, изглежда добър, но ще изчакам да се посъберат няколко епизода. Мразя да гледам нещо за първи път, да се зарибя и после да чакам цяла седмица :д Six Feet Under е още един, който все се каня да почна, но някак все не съм в настроение за него. Edited November 14, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Може би, заради ненавистта ми към гейовете, така и не го изгледах... Бях го почнал, но ми дойде в повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts