Lil Scrappy Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 ROME е жесток сериал жалко ще не направиха нов сезон ! А някой ще кажели заребени комедийни сериали знам само двама мъже и половина ( който съм гледал от части ) и Джои на който пък съм гледал една две серии някой други които са забавни и си заслужават има ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Haven Еми първия епизод е интересен, мацката ако мине русо към друг цвят и добре ще направи има потенциал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Не беше лош пилотът, може би има хляб в Haven. Иначе за пореден път подхващам Boston Legal, въпреки че знам епизодите почти наизуст - и пак ми харесва Излюпи се още един нов сериал: Loved it! Edited July 12, 2010 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 (edited) Нека и аз препоръчам "Entourage". Много ме радва ТОЗ сериал, като шибано зомби съм станал покрай него. Добре, че стигнах до седми сезон, иначе щях да си проваля живота. Edited July 13, 2010 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Аз преди малко видях първият епизод на "Haven" и бих казал, че сериалчето започва обещаващо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Започнах да гледам FRINGE и съм приятно изненадан - харесва ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Задават се няколко обещаващи сериала по NBC. Тук може да намерите промота: http://www.youtube.com/user/nbc?blend=1&ob=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Аз гледам Hung, забавен ми е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 ROME е жесток сериал жалко ще не направиха нов сезон ! А някой ще кажели заребени комедийни сериали знам само двама мъже и половина ( който съм гледал от части ) и Джои на който пък съм гледал една две серии някой други които са забавни и си заслужават има ли ? Бих ти предложил следните комедийки: 1. How i met your mother 2. The big bang theory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 гледах тея дни това: Surface Добро е ще е интересно да го продължат има потенциал, но за съжаление е спрян деба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 новият сезон на Eurika кърти мивки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Sherlock (2010) много сериозна заявка за добро сериалче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) След приличен първи епизод Haven доста затъпя. За сметка на това The Glades рулира! Edited July 26, 2010 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 HEROES - влиза отлично след FRINGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Влиза първия сезон и втория малко. От там нататък влизат говна само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Weeeeeeeeds! Hell, it's about time! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Влиза първия сезон и втория малко. От там нататък влизат говна само. Ще видим тая работа... Между другото сериалът заслужава всички видове награди за музикално оформление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 True Blood рулз. Най-новият епизод кърти мивки. Дъ кинг фтв! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Нааааай-накрая изгледах пилота на Sherlock и....се влюбих! Толкова е близо до перфектния сериал, че направо ме хваща страх от идеята, че някой ден ще спрат да излизат нови епизоди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Нааааай-накрая изгледах пилота на Sherlock и....се влюбих! Толкова е близо до перфектния сериал, че направо ме хваща страх от идеята, че някой ден ще спрат да излизат нови епизоди! Ееееее сега ще трябва да свалям да гледам... за мен перфектният сериал е House, да видим този какво толкова му има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Мисля, че много ще ти хареса. Оказва се обаче, че има само 3 епизода в този сезон, което е доста странно и притеснително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Мисля, че много ще ти хареса. Оказва се обаче, че има само 3 епизода в този сезон, което е доста странно и притеснително. Мдааааа..... определено ми харесва Ще е срамота толкова блудкажи да карат по 5-6 и повече сезона, а Шерлок да остане само с 3 епизода. Изгледах само 2 епизода днес, но вече съм фенка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Ако има награда за сериал с най-добри завършеци на всеки епизод, True Blood определено ще я грабне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 The King е луд, още от както го показаха за първи път ми стана любим персонаж, а и самия актьор го играе превъзходно. Нали така, Тифъни? :д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Не знам, Лукреция, не ме радва особено много. В интерес на истината никой от персонажите не ми допада кой знае колко, но комбинацията от тях води до доста извратен и интересен резултат. Ако трябва все пак да избера фейвърит, това ще е Пам, мадамата на Ерик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts