djadomraz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Явно отчитат по грешен начин рейтинга знам ли. Защото и SG Atlantis спряха а на него много му се радвах. Дано поне Clone Wars ако ще и анимация да продължат да го правят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 utre izprashtat 20 000 grivni kato na mark v centralata na ABC zaedno s pismo ot fenovete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 utre izprashtat 20 000 grivni kato na mark v centralata na ABC zaedno s pismo ot fenovete Мда, 500$ се събраха за нула време. Ама каква полза ако тия bracelets се изпратят от един адрес? Пича във SAVE FF е супер активен, напълно заслужава след толкова усилия да продължат любимия му(ни) сериал. Би било супер, а и освен това - реклама за ABC, че се вслушват в желанията на зрителите. Рейтингите явно все още ги изчисляват само при гледане в реално време, а би трябвало да броят и зрителски интерес извън USA, колко се гледа сериала в Интернет при платените услуги... На мен Stargate: Atlantis много повече ми харесва от SG-1. Акторите ми се струват доста по-добре влизащи в роля, не седят толкова дървено и не-динамично като в SG-1. Да не говорим за влудяващите погледи и кимания на Картър... бррр. Тя и Уиър ги правеше до някъде ама къде-къде по-малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Мен самия град ме радваше, особено на HD. Някой беше казал че в SG1 има доста повече идеи и по-разнообразен сюжет но на мен и SGA ми харесваше, за съжаление го претупаха откъм край и ужким няма да има повече... SGU в началото ми беше ужасно тъп и скучен ама после от скука го гледах и него и към края се пооправи но нищо общо с другия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 (edited) На мен все още ми е доста тъп и скучен, но нали е Старгейт - гледа се. Просто ми харесва света на Старгейт и надеждата да виждам повече гостувания от любимия ми СГ-1 . Иначе ако не се казваше СГ нямаше да гледам повече от 3 епизода, също като Галактика ми е доволно неприятен. А ако го нямаше и Ръш това, че е Старгейт изобщо нямаше да му помогне. Edited June 1, 2010 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Мен самия град ме радваше, особено на HD. Някой беше казал че в SG1 има доста повече идеи и по-разнообразен сюжет но на мен и SGA ми харесваше, за съжаление го претупаха откъм край и ужким няма да има повече... SGU в началото ми беше ужасно тъп и скучен ама после от скука го гледах и него и към края се пооправи но нищо общо с другия. a sluchaino da znaesh kade ima ot 1-3 sezon v HD v piratskia zaliv ima ama neshto ne se tegli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 (edited) Ми имах го от замунда но ги разкарах че ми заемаха много място. Първите 3 не съм сигурен че изобщо съм ги имал на HD Edited June 2, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Айде, скачайте на новия Burn Notice: http://zamunda.net/details.php?id=223604&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Flash Forward е официално в топ 10 на най-малоумните сериали правени някога. Много се радвам че го спряха и се надявам да не го продължат. Тотална загуба на време. Не говоря за проблемите с последните 2-3 серии, щото е трябвало да го завършат някак си. След първите 5 серии е супер слаб като сценарий, като актьорска игра на главния герой, като недомислици и т.н. Едвам го изгледах до края, но донякъде приех нещата като някаква комедия, та се справих с непосилната задача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Изгледа ли Антураж ми кажи...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Е как С всяка изминала серия Ари ставаше все по-голям от Кокс. Като игра, като мохабети, като присъствие на екрана. Ако не е Ари, тия другите хайвани нямаше да изкарат 6 сезона, че и 7-ми очкваме да почне всеки момент. Човека просто прави сериала. Не че Кокс не прави същото в Скръбс, но тоя е много по-силен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Йеееее Lie to me се завърна, аз съм стастливо .... иииии емотиконките пак не ми работят.... така це все едно съм слозила някоя стастлива емотиконка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Пуу... сега ще трябва да чакам половин година за да видя какво става в SGU след последната серия от сезон 1... малко странна за Season Finale, но пък поне най-сетне стана някакъв екшън (макар и в стила на SGU). След последните няколко серии вече съм доста по-позитивен за този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Симпсъните също свършиха, не беше силен сезон, но бях свикнал да заспивам с 20-минутните им епизодчета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 След дъъъъълго отлагане започнах да гледам Rescue Me - не е за изпускане! Денис Лиъри е много добър, препоръчвам да си намерите и сериала The Job. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Изгледа ли Антураж ми кажи...? На втората серия го прекратих - ужасно тъп. Някой ден ако имам време може да му дам втори шанс. ---------------------- Изгледах 4400 (четиридесет и четири стотин ) Не беше лош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Не знам, ама трябва да гледате true blood, много яко за вампири. Тъкмо започна трети сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Не е лошо сериалчето: Dark Blue но е само от 10 серии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Не е лошо сериалчето: Dark Blue но е само от 10 серии Скоро трябва да започне вторият сезон. А иначе днес се излючи новият епизод на The IT Crowd: http://arenabg.com/details.php?id=93fda2ace4195bb50bf835498859ef1d9ab9593a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Краят на новия епизод на True Blood е просто уникален! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 (edited) ... Edited September 12, 2021 by FrAgMaKeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Искам да Ви предложа един много добре започващ летен сериал Persons Unknown http://www.imdb.com/title/tt1333050/ . Идеята е сходнa с Lost , загадките и мистериите са доста, непознати хора затворени на едно място ,всеки със загадъчно минало. Според мен има хляб ,дано го развият правилно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Ааа тия Showtime знаят какви сериали да правят.Weeds направо кърти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Тия дни случайно попаднах на Rome => http://www.imdb.com/title/tt0384766/ Дело е на HBO, получил се е изключително хубав сериал, особено за хората, на които им е интересна епохата на Рим. На нищо подобно досега не съм попадал, някак много достоверно е направено всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Тези дни решох да почна да гледам Smallville по препотъка на един приятел,но засега нещо не може да ме грабне.Опрял съм до към 7 сериа на първи сезон,но просто ми се струва,че е направен малко в стил "тийн"...някой може ли да каже дали и другите сезони са така или по нататък става по-сериозен-нещо например като Heroes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts