PSYCHOSIS Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Няма да останеш разочарован Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Без да се превъзнасям много, много, но за мене поне се оказа, че 24 е най-професионално направения сериал, който съм гледал до момента. Не най-интересния, макар че е в топ5. Актьорска игра, работа с камерата и т.н. Много добра работа. И то през всичките сезони. Новите две серии не съм стигнал до тях да ги гледам още, но мисля че ще е на висота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 В 24 има страхотна операторска работа... Очаквам само Джак да изтрещи и да избие всички, 'щото все са неблагодарни. Пък той така самоотвержено да спасява света всеки сезон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 И аз на това се надявам, но тогава ще свърши сериала. Ама няма да го направят макар че това е логичното Хамериканците имат нужда от герои, милите ми те. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 аз ви съветвам да чакате целия сезон да излезе, че иначе му се губи чара всяка седмица да гледаш по малко, особено пък като действието се развива само в 24 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 И откъде да я намеря тая воля? Аз се чудя как да си настроя RSS feed-a, за да сваля нещата в момента, в който излязат, а ти ми говориш за изчакване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Следя няколко сериала и нямам нерви да чакам цял сезон. Ако изчакам всички да излезнат ще трябва да не ставам от компютъра един месец, че да ги изгледам. 24 почва много добре. Гледах само първата серия, но след малко ще изгледам и втората, но определено продължава добре. Евала. За малко сериали мога да кажа че са ми били интересни толкова дълго време. Всъщност само още един. House M.D. Комедиините не ги броя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Какво виждат очите ми? Още два нови епизода на 24? Сънувам ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Какво виждат очите ми? Още два нови епизода на 24? Сънувам ли? Не сънуваш Аз вече ги гледах и са по добри от предните две. Не вярвах ,че 8 пореден сезон ще е все толквоа интересен този сериал. Сега незнам как ще издържа 1 седмица до новата серия, и така до май месец едит: Еми снощи гледах ,че 20 серия ще се излъчи на 3-ти май. Иначе по графика,който гледах, само на 1-ви март ще излезнат 2 серии Edited January 19, 2010 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 То ако е до май месец, значи ще ги пускат по две серии на седмица, което е супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Burn Notice is back! Hell yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Тоя 24 е наистина заребен ма съм още на първата серия на 3-ти сезон ! Утре чакам 720p записа на : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Тоя 24 е наистина заребен ма съм още на първата серия на 3-ти сезон ! Утре чакам 720p записа на : Як е да аз го бях гледал до 5 сезон ся изгледах пак 4ти и почнах 5ти Забелязвате ли във всичките сезони досега колко много CTU агенти измряха Всички освен главните герои като агенти мрат като мухи, при първи досег с врага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Преди време по някоя БГ телевизия пускаха един сериал Mad about you с Хелън Хънт. Беше много '90 и сега като си го припомних, има доста добри попадения. Някой знае ли откъде може да се свали с някаква поносима скорост? Видях го в isohunt, но през повечето време се мъчи на 4-5 кб/с. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafioso Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Dresden files също е добро сериалче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 По HBO COmedy имаше един испански сериал "Моите щури съседи" беше много забавен. Дали има някакъв шанс да се появи в нета с бг субс ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 По HBO COmedy имаше един испански сериал "Моите щури съседи" беше много забавен. Дали има някакъв шанс да се появи в нета с бг субс ? В замунда го има - моите луди съседи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Някой да каже нещо за този сериал ,че сесията свършва утре и трябва да поотпуснем малко, а пък и гледам ,че има високи оценки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Гига добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Някой да каже нещо за този сериал ,че сесията свършва утре и трябва да поотпуснем малко, а пък и гледам ,че има високи оценки Преди време го почнах,но нещо не успя да ме грабне...Има добра идея и замисъл,но нещата са извъртяни в друга насока(цялата работа с тоя град с учени и супер хай-тек джаджи ми се струва,че можеше да се оползотвори по-добре).На моменти даже ми се струва,че бие доста на "тийн".Имах нагласата за нещо по-различно (може би и заради това не ми допадна). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Изгледах Dollhouse. Първия сезон не ме трогна особено, но втория по-става. Само да не беше тая Eliza Dushku, адски ме дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Аз пък само заради нея издържах чак до 4 епизод. Иначе бих продължил да гледам този сериал, само ако оповестят, че ще има гореща лезбийска сцена между Душку, Миа Киршнер, Кристен Бел и Дженифър Лав Хюит! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Eureka е як аз изгледах 3те сезона за 2-3 дена Тиа дни си дърпам Ало'ало - бюх забравил колко е весел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Аз пък само заради нея издържах чак до 4 епизод. Иначе бих продължил да гледам този сериал, само ако оповестят, че ще има гореща лезбийска сцена между Душку, Миа Киршнер, Кристен Бел и Дженифър Лав Хюит! Ако нямаше едно копче до теб, сериозно щях да охуля вкуса ти за жени, как ги нареди една от друга по-омразни за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 24 Castle House M.D. Human Target How I Met Your Mother Scrubs Two and a Half Men The Mentalist CSI Miami Lie To Me The Big Bang Theory Heroes Bones Не е на добре да следя толкова сериали, нали ?? Да не говорим за още 3-4 дето ги гледам през 2-3 серии. И съм сигурен че пропускам някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts