Godfather Posted April 22, 2024 Share Posted April 22, 2024 7 hours ago, netrootbg said: На втори епизод съм. Пуснах в PS-a да се свали пак играта... Доста добре са пресъздали повечето от култовите елементи на играта, пък и черния хумор тип Куентин Тарантино кърти. Ама хайде да не правя спойлери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 4, 2024 Share Posted May 4, 2024 Baby Reindeer. Ибааах негоо мама. 10-ка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Успях преди няколко дни да довърша Fallout. Много е добър сериала. Страшно много ми хареса. Чакам с нетърпение втори сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2024 Share Posted June 26, 2024 (edited) Dark Matter, в началото беше малко муден, но последните 2-3 епизода са брутални. Финала беше доста добър. Edited June 26, 2024 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 7 Share Posted January 7 По Коледа ме убедиха да гледам един кратък сериал, който сигурно го знаете отдавна и който сигурно вече сте коментирали, но искам и аз малко да коментирам. Става дума за "Love, Death & Robots" (2019). Има излезли три сезона, като всеки от тях има различен брой серии. Всяка серийка е по няколко минути, анимация и по тазлични теми. В един телеграм канал заспорихме с един възпитан опонент за времената, когато ИИ ще управлява изцяло човечеството. Дали това е възможно. Дали изобщо "онези" биха позволили подобна диктатура... Та в това сериалче има една серия, която се казва "Когато киселото мляко взе властта" и заради тази серия изгледах всички серии. На мене повечето серийки ми харесаха, с много малко изключения, които ми се струва, че не разбрах добре. Та ако нямате против да гледате анимация за възрастни, хвърлете му едно око. Има го почти навсякъде. https://www.imdb.com/title/tt9561862/?ref_=ext_shr_lnk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts