mIRCata Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Нещо ме ебава тоя utorrent. каквото и да правя, не вдига на 1 - 1.2 МБ за сваляне. За пробата преди 5 минути си инсталирах биткомет и пуснах същия торент, който свалям през него. За 15 секунди стигна до 1.8 - 2 МБ. Спряах кометата, пуснах utorrent - 900К, 1МБ ,1.1 . Дал съм без ограничение на всякъде, казал съм, че връзката ми е 40Мбита, казал съм само 1 задача за сваляне. Спрял съм всички други торенти - нито се качва нито се сваля. И не ще и не ще. И ще взема да го сменя с нещо друго вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 3.0 Alpha (build 20507) никакви проблеми до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 3.0 Alpha (build 20507) никакви проблеми до сега. И тая алфа е свали от? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Ъъъ, средния линк > http://www.utorrent.com/labs ? (ако нещо съм те заблудил с версиите сигурно е моя грешка - хич не ги разбирам и се извинявам (вероятно нещото не се казва алфа и т.н. ама аз така го видях поне)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Същата боза. Не ще да мине над 1МБ. Ще взема да го затрия на 100% и ще опитам да го инсталирам на чисто. Да видя дали не е някоя настройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Нещо ме ебава тоя utorrent. каквото и да правя, не вдига на 1 - 1.2 МБ за сваляне. За пробата преди 5 минути си инсталирах биткомет и пуснах същия торент, който свалям през него. За 15 секунди стигна до 1.8 - 2 МБ. Спряах кометата, пуснах utorrent - 900К, 1МБ ,1.1 . Дал съм без ограничение на всякъде, казал съм, че връзката ми е 40Мбита, казал съм само 1 задача за сваляне. Спрял съм всички други торенти - нито се качва нито се сваля. И не ще и не ще. И ще взема да го сменя с нещо друго вече. И при мен е същото... нещо омазаха тея хора и не знам какво е. 3 часа си играх да сменям настройки даже от "advanced" таба. Резултат никакъв. Интересното е, че прецаква само доунлоуда. Ъп-а го даржи в нормални граници. Накрая просто си свалих по-стара версия на клиента от http://www.computers-bg.net/utorrent/utorrent-1-8-5-download/ и всичко си заспа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 utorenta от версия 1.8 насам го засраха, не само скоростите ами и постоянно забива, губи си настройките и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Същата боза. Не ще да мине над 1МБ. Ще взема да го затрия на 100% и ще опитам да го инсталирам на чисто. Да видя дали не е някоя настройка. Днес си говорих цял ден с разни от utorrent... дай disable на uTP навсякъде където го видиш и освен това... в Advanced tab-а има едно net.disable_IPv6, та него го правиш на true и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 я кажете в Advanced Setting какво се бара и какво не гледах някои клипове в youtube с информация, но от всичките сега съм променил само: bt.allow_same_ip - true dht.rate - 2 rss.update_interval - 20 попринцип съм си направил порт през рутъра и програма работи добре, но винаги съм си мислил че от толкова много настройки в Advanced ще има нещо което можеби ще си заслужава да се смени и сега като видях темата викам да попитам някой който си е играл с настройките да каже кое за какво служи и какво подобрява ? edit: Това в пропъртис за какво служи: Initial Seeding и Seed While Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Не я поглеждам често тази тема, но относно Initial Seeding, може да погледнеш тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Super-seeding А второто си говори за себе си... това е за сийдване на торенти. Можеш да слагаш условия. Примерно докато не сийднеш даден торент 150%, то той да се сийдва. Имай предвид, че ако сложиш повече от 1 условие ще се сийдва докато не се изпълнят всичките условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 При мен зачестилият проблем,е че когато ми е отворена програмата интернета ми изчезва тотално,т.е. неможе да се използва изобщо. При опит за отваряне на начална страница му отнема 5 минути да отвори Мозила и да зареди Гугъл Преди 1-2 ъпдейта изобщо не беше така Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Имам проблем с µTorrent. Проблема се появи след като качих новата версия 2.2, като пусна да се сваля нещо µTorrent-а ползва 90-95% от процесора и компа тотално лагва. Някакви идеи как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Имам проблем с µTorrent. Проблема се появи след като качих новата версия 2.2, като пусна да се сваля нещо µTorrent-а ползва 90-95% от процесора и компа тотално лагва. Някакви идеи как да го оправя? Слагай си антиката 1.8.5 ,както аз и ще се рахатясаш,само първо си махни 2.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Май така и ще направя и без това новата икона яко ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ок, пробвах различни браузъри, ВИНАГИ магнет линковете ми ги отваря празни в uTorrent!? Kaжете какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 И на мен ми ги отваря празни, но то това реално е надостатъка на magnet линковете. Не е проблема нито в браузъра, нито в торент клиента. Информацията се сваля в последствие и не можеш да си избираш да свалиш отделни файлове от торента примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Т.е. седя и си чакам, а след известно време ще ми се появят самите файлове ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Не. Като го пуснеш, тогава ще се зареди информацията с файловете и т.н. Реално липсата на файл не позволява информация като съдържание на торента. Затова е празен. Ти получаваш само един линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludia_max Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 А да попитам - когато тръгна да свалям торент и скороста нарасне над 2МБ и се появява надпис disc overload. Трябва да направя пауза на торента и след като се махне надписа тогав да пусна да се сваля пак. Някой знае ли, от какво е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Не знам за твоя проблем, но вече има uTorrent x64 макар и alpha http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=93984&p=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Защо често пъти вече като отворя торент да се сваля и изобщо не го приема, а ми излиза съобщение, че това е инвалид торент файл. Проблема не е в тракера, остава само в програмата да е, да сваля по-стара версия ли, какво ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Защо често пъти вече като отворя торент да се сваля и изобщо не го приема, а ми излиза съобщение, че това е инвалид торент файл. Проблема не е в тракера, остава само в програмата да е, да сваля по-стара версия ли, какво ли? Пак се повтарям, версия 1.8.5 за мен е най-добрата и досега си работи без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 А да попитам - когато тръгна да свалям торент и скороста нарасне над 2МБ и се появява надпис disc overload. Трябва да направя пауза на торента и след като се махне надписа тогав да пусна да се сваля пак. Някой знае ли, от какво е проблема? Сложи отметка на: Options -> Preferences -> General: Pre-allocate all files Link to comment Share on other sites More sharing options...
sty Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Сложи отметка на: Options -> Preferences -> General: Pre-allocate all files А според мен проблемът му е в претоварване на диска. Трябва да увеличи кеша. Настройки -> Разширени -> Дисков кеш Чавка на "Използвай този размер на кеша вместо автоматичен" и записване в поленцето на стойност 512 или поне 256 МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 А според мен проблемът му е в претоварване на диска. Трябва да увеличи кеша. Настройки -> Разширени -> Дисков кеш Чавка на "Използвай този размер на кеша вместо автоматичен" и записване в поленцето на стойност 512 или поне 256 МБ. Мне. Диска наистина се претоварва, но не е от това, което казваш. Нека активира опцията, която му казах и претоварването ще изчезне като с магическа пръчка. При мен настройката дисковия кеш е на 128, слагал съм и по-големи стойности, но резултатът беше нулев - претоварване имаше постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.