kamen Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Супер е програмата, откакто я сложих забравих какво е bitcomet Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 i az da se vklu4a mnogo e dobra programkata do sega ne mi e bugvala ot okolo sedmica q polzvam mnogo dobra i leka vaobste ne q usteam 4e raboti puk tva za bagvaneto oste ne mi see slu4valo det drEvil pishe vapreki 4e sam na GGBIT -28lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Само че.. има бъг-че Лимитирането на трафика е леко бъгаво.. Лимитираш.. слагаш си го долу в tray-а.. и си споко.. и след 2 часа нямаш нет, защото си си минал ъплоад лимита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Я пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Ivanov Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Вярно е, и на мен ми се случи нещо подобно (макар да не съм сигурен точно каква е причината). Гледам аз, че в тракерите има цял куп сийдъри на торентите, дето ги дърпам, а uTorrent не може да се конектне с нито един. За щастие всичко се оправи лесно, само рестартирах програмата и почна да дърпа като за световно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Излязла е последната бета версия.. Ето го линк-а http://www.utorrent.com/download/beta/utor...a-build-432.exe Бъг-а с лимитирането на трафика е оправен, сложена е нова иконка в tray-а, както и е променен леко интерфейса.. малко по шарен е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Бъг с шерване на passkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 hora ni6to ne razbiram ot torrent ? izteglih si taq programa ? sega iskam da si izteliq edin fail kakvo da napravq ?!?!? TOZI Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Програмата е луда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 hora ni6to ne razbiram ot torrent ? izteglih si taq programa ? sega iskam da si izteliq edin fail kakvo da napravq ?!?!? TOZI ами просто кликваш върху фаила с разширение torrent и програмата почва да сваля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Абе защо докато свалям с Юторента нета ми се забавя страшно много. Скоро не съм пробвал с друг торент клиент, ама май и с друг ще е така. На "достъпна" тарифа съм свалям с 43-45к, качвам с 15-16к. Проблема с бавния интернет възниква само когато свалям торенти, ако си свалям нормално от сайт сичко е на 6. Искам да питам дали и при вас е така и дали може някак си да се оправи щото всеки път когато искам да отворя сайт трябва да спитам Юторента Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Предполагам заради броя конекции, които осъществява клиента. Задръства ти се трафика или там нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Абе защо докато свалям с Юторента нета ми се забавя страшно много. Скоро не съм пробвал с друг торент клиент, ама май и с друг ще е така. На "достъпна" тарифа съм свалям с 43-45к, качвам с 15-16к.Проблема с бавния интернет възниква само когато свалям торенти, ако си свалям нормално от сайт сичко е на 6. Искам да питам дали и при вас е така и дали може някак си да се оправи щото всеки път когато искам да отворя сайт трябва да спитам Юторента Аз като свалям от някой натоварен сървър като дата.бг например и като се създадат 30 коненкции +/- 10 и забравям за браузване. Дори и ограничаване на даун лимитане помага. И все пак можеше да проучиш проблема, при кои сървъри и при какви/колко пиъри се появява, и тогава да снесеш повече инфо като питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Аз като свалям от някой натоварен сървър като дата.бг например и като се създадат 30 коненкции +/- 10 и забравям за браузване. Дори и ограничаване на даун лимитане помага. И все пак можеше да проучиш проблема, при кои сървъри и при какви/колко пиъри се появява, и тогава да снесеш повече инфо като питаш. Оправих се. проблема беше както liquid каза конекциите. глупавото е че бяха само тези за ъплоуда. при доунлоад си бяха добре. Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Мене ме кефи.Супер лека, без бъгове и крашове.Опростен интерфейс за мене лично и всичко е яко.Най-важното е, че върши работа и при това е супер лека ГГБит имат ли тракер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 bt.ggbit.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Имам един проблем с уторент ! Бях с версия 1.4.0.2 бета и си работеше нормално и след като оставих уторента да работи цяла нощ и бта ми го спрял към сутринта , след това включих компютъра и от тогава , когато уторрента е включен започна да бави ужасно много ! След това инсталирах най-новата версия и пак същият проблем ... за момент , когато отворя папка или нещо друго CPU-то ми скача много и за около 10 секунди компютъра неможе да потегли нормално ! Може ли това да се дължи на проблемите с хард диска , които преди не ми създаваха пречки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Имам един проблем с уторент !Бях с версия 1.4.0.2 бета и си работеше нормално и след като оставих уторента да работи цяла нощ и бта ми го спрял към сутринта , след това включих компютъра и от тогава , когато уторрента е включен започна да бави ужасно много ! След това инсталирах най-новата версия и пак същият проблем ... за момент , когато отворя папка или нещо друго CPU-то ми скача много и за около 10 секунди компютъра неможе да потегли нормално ! Може ли това да се дължи на проблемите с хард диска , които преди не ми създаваха пречки ! mi otvori Task Manager i vij koi process to4i CPU i RAM a i ne e zle da update-nesh versiqta na utorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Чудното беше това , че всеки път като пусна таск менаджера и изведнъж се оправя ! Сега нямам този проблем ! Оправи се след като свалих един торент ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 може ли да добавя торентите по ред на добавяне, а не по азбучен Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Натисни диез # горе и то трябва да ги сортира. По принцип като вкарваш нови задачи си се подреждат по ред на вкарване, а не по азбучен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 От сайта http://www.utorrent.com/ можете да си свалите торент клиента µTorrent, който е със скромните размери от 105К (липсва дори инсталация), използва по-малко от 6МВ от процесора, а в същото време ми се вижда доста стабилен и пълен с функцийки. Разгледайте го и си кажете мнението! А ако някой вече го познава по-добре, нека сподели мнението си за него и защо го използва (или защо не го използва)! От близо 6 месеца го използвам. Перфектен е ... малък, удобен, без излишни опции, почти не иска системни ресурси, безплатен е и от както съм с него нямам никакви проблеми с торентите (старите клиенти не издържаха ... твърде много uptime държа (мразя да рестартирам компа ... да не говорим пък за изключване) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonybg Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Имам един проблем с уторент !Бях с версия 1.4.0.2 бета и си работеше нормално и след като оставих уторента да работи цяла нощ и бта ми го спрял към сутринта , след това включих компютъра и от тогава , когато уторрента е включен започна да бави ужасно много ! След това инсталирах най-новата версия и пак същият проблем ... за момент , когато отворя папка или нещо друго CPU-то ми скача много и за около 10 секунди компютъра неможе да потегли нормално ! Може ли това да се дължи на проблемите с хард диска , които преди не ми създаваха пречки ! ами програмката си чеква несвалените торенти и е нормално да ти лагва ако имаш закачени големи торенти които не са комплитнати, използвай опциата форсе старт, но пак е необходимо нормално да се изключи програмата или компютъра, ако си рестартнал пренудително пак ще има чекване на несвалените торенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Момчета, има ли възножност да прехвърля торентите от БитСпирита директно в уТорента и да почна да ги сийдвам, без да ги тегля на ново? Освен това имам една оранжева удивителна одлу, където пшоказва общата скорост за сваляне и качване. Пише ми "not conectable! A firewall/router is limiting your network traffic. You need to open up a port so other can connect to you"... Как да го махан това нещо? EDIT:ОПравих се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Potresavashto gotina e taq programa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.