Grimjaur Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Да ти е честито Морско И да почерпиш, като се видим И другите и за тях се отнася! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Честиту да им е Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Честит рожден ден! Не знаех,че съществуваш и в тоя форум . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Честит Ви Рожден ден! Да сте живи и здрави! :smile: Морски, ти няма ли да наминеш през Пловдив да почерпиш или най-малкото да ни видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ехеееее торгнах са бе Цяла тема за мене, благодаря ви, обичам ви Автографи след мача Много благодаря на всички ви и много, много на Наско, за темата Мерси, мерси, наистина го заслужавам! Има нужда, имааа! Братмито... брат ми ... не така бе... не знаеш ли, че аз съм навсякъде. Погледни нагоре и ми помахай Призънера не го знам кой е, както и Еклипс... ама аз обичам да черпя, така че - ЩЕ! Утре вечер в нас е купончето Който може да идва, който - не! Хехехе... като сме безделници, да не сме без празници Днес нали е световен ден за борба със СПИН-а! Вървя си аз пред НДК (ендека) с 2 девойчета и ме спират някви типове и типки и ми викат "Хей, здравей, днес е световен ден за борба срещу спина!" И аз им викам "Глупости, днес ми е рождения ден!" И те мио напълниха раницата с презервативи... Някой иска ли Немога да ги преброя ве ей Аре пак много ви благодаря, троснат съм направо... И весели празници занапред! А след това получих най-сладката целувка на света Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Честито!!! Желая ви здраве, другото ще го постигнете сами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.