Jump to content
BulForum.com

Локомотив Пловдив

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

в момента може да сме бедни като мишки

ама вие сте църковни мишки папагали хахаха

МИТКО ХРИСКОЛОВ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ

МИТКО ХРИСТОЛОВ ЧЕРНО-БЯЛ , ЧЕРНО-БЯЛ !

благодарско

аз дърпам сега

пс: някой да знае нещо относно Гергов?

аз имам информация че е кредитен милионер и не му е много цветущо финансовото положение ..

пс: някой да знае нещо относно Гергов?

аз имам информация че е кредитен милионер и не му е много цветущо финансовото положение ..

Ха. Ако на него не му е цветущо финансовото положение, не знам на кой е :) Иначе "кредитен милионер" не е точен термин в случая ;) Кредитни милионери бяха ония крадци, които държаха папагалите в началото на 90-те.

• 3 months later...
  • 5 months later...

Абе... замислям се... преди години, когато "Локомотив" стана шампион... май пет годинки бяха... тогава жълто-черната част от Пловдив наричаше отбора "Велбъжд", "Левски Кюстендил" и т.н. Следвайки подобна логика, как ли да наричам настоящия "Ботев"? F.C. Canarino ? Al Italia?

Реших да пиша тук, че ако бях писал в онази тема щяха да ме изядат...

Иначе в Марицата имаше пространно интервю с Бонев, в което той каза, че основна заслуга за титлата има Емил Наков. Чест му прави, въпреки конфликтите, които имаше между тях.

Абе... замислям се... преди години, когато "Локомотив" стана шампион... май пет годинки бяха... тогава жълто-черната част от Пловдив наричаше отбора "Велбъжд", "Левски Кюстендил" и т.н. Следвайки подобна логика, как ли да наричам настоящия "Ботев"? F.C. Canarino ? Al Italia?

Ами подобната логика няма как да я следваш.;)

Тогава Кюстендил си преместиха целия отбор тук,заличиха истинския Локомотив(Пловдив) и му взеха името.В нашето положение,никой отбор не е дошъл в Пловдив отнякъде си и нито е заличил Ботев,нито нищо. ;)

Реших да пиша тук, че ако бях писал в онази тема щяха да ме изядат...

Иначе в Марицата имаше пространно интервю с Бонев, в което той каза, че основна заслуга за титлата има Емил Наков. Чест му прави, въпреки конфликтите, които имаше между тях.

логиката ти е супер грешна. Тогава Локомотив беше в Б група, Велбъжд в А. Локомотив взе лиценза на Велбъжд всички играчи, треньори и ръководство се преместиха в Пловдив и СЛЯХА Велбъжд с Локомотив. Това няма нищо ама нищо общо. Челси и Арсенал не знам дали изобщо имат и 3-ма англичани в отборите си. Това е 21 век. Да не говорим, че тъй като това са играчи от ЕС, дори не се считат за чужденци

Някои хора за толкова години не разбраха, че един отбор не е президент, ръководство и играчи, а е хората, които го имат за "свой". Само те ще се вечни, другите неща в съвремения футбол са преходни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...