Jump to content
BulForum.com

Локомотив Пловдив

Dulgia

Recommended Posts

Трите фракци "Lauta Hools", "Gott mit uns" и "Napoletani", обединени под общото име "Lauta army" официално обявиха, че възвръщат подкрепата си към любимия Локомотив Пловдив с декларация. Ето и нейния текст:

ДЕКЛАРАЦИЯ

На 12.08.2007г. ние, членовете на трите фракции на Лаута обявихме, че спираме организираната си подкрепа за отбора, докато не се убедим, че няма да има турска инвазия на стадион Локомотив, ще се работи предимно с български фирми, няма да се лансират турско говорещи граждани и няма да се смесва спорта с политиката.

Ние смятаме, че изминалото време е достатъчно за да се убедим, че тези наши условия са изпълнени. Ръководството на Локомотив направи ясни стъпки в насока спазването на тези точки и това няма как да остане незабелязано от нас.

Ние възобновяваме нашата активна подкрепа както при домакински мачове, така и на гостувания.Това решене взехме и поради това, че момчетата играещи за Локомотив имат нужда от нас и го показаха нееднократно през изминалите месеци. Ние се завръщаме с още по-голяма увереност в принципите си, още по-твърди в убежденията си и по-силни от всякога ! Въпреки всичко, ние си запазваме правото на по-нататъшни действия, ако някое от предишните ни изисквания към управата на отбора не се спазва.

Napoletani Ultras Plovdiv

Gott Mit Uns

Lauta Hools

Всички към Севлиево!

All for the cause!

Locomotion never ends!

• 2 weeks later...
  • Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Шели да бутат Лаута и да строят нов стадион на негово място. Общината щяла да предобие 25% от клуба заради отдаване на терен за строежа. Някой някво друго инфо да има. Кога ще го бутат? Кога евентуално ще почнат да строят нов? И най важното, къде ще играе Локомотив по време на сторежа. Има ли вопще няква истина в тва или е поредната лъжа? Споделяйте

не се надявайте пловдвив 24 са темеруди :lol:

Славчо Атанасов, нали е наш решил е да ги разбие от вътре. Нещо като Христолов при нас. Поне сега, като той е в управата на Локото се надявам, че няма да ни бият с повече от 3 гола разлика ;)

Общината ще влезе с 25% от акциите ив четирите пловдивдски отбора.Не търсете под вола теле ;)

Защо смяташ така? Просто ми е интересно, още повече, че никъде в медиите не е излезнала информация в подкрепа на твоите думи(или поне аз не съм видял такава).

Защо смяташ така? Просто ми е интересно, още повече, че никъде в медиите не е излезнала информация в подкрепа на твоите думи(или поне аз не съм видял такава).

ПАк в пловдив24 го пишеше ;)

Ето например при нас влизат с 25% ЦЪК

Общината не е нито жълто-черна,нито черно-бяла...тя е за да помага на всички отбори в града ни :excl:

естествено, че не само на вас. Общината за това е община да помага на всички отбори в града

естествено, че не само на вас. Общината за това е община да помага на всички отбори в града

То и Панаира трябва да помага на всички отбори, но ;)

Лично мен ме е яд за Спартак и Марица. Ако се влеят малко пари няма да е зле, защото там нещата са наистина влошени във всяко едно естество ;)

• 2 months later...
Най - великия отбор! Пак ще мачкаме април месец на стадиона в гетото! :sayjin B) :punk

Центъра на Пловдив е гетото... така ли трябва да се разбира тва твое избиване на простотия?

• 2 weeks later...
От къде мога за си купя оригинална фанелка на локо от тоя сезон?

От Талибана т.е бутката за артикули на Лаута или от спортния магазин "ЛюЛю" на центъра намира се в уличката срещу халите но не знам новите дали са ги пуснали вече ;)

ше може ли да се ходи на локо-берое?

100% ще може освен, ако не направят тотална гавра с нас от БФС. На мача със славия не стана нищо особено, което не е утеха де....утехата е че ЦСКА за абсолютно същото нещо само ги глобиха.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...