Jump to content
BulForum.com

Локомотив Пловдив

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

глупости са тва, никой няма да ви накаже, задето сте викали маймуни или у-у-у

глупости са тва, никой няма да ви накаже, задето сте викали маймуни или у-у-у

maimuni cigani negri peehme samo negri ste samo negri ste samo negrii steeee qko :D ot delno black out s izpanati race 50 choveka osven da ne sa go vidqli.. se shte ima nqkvo nakazanie za rasistki proqvi

Ей, тва Локо, бе. :) Викам дай да ви вдигна малко темата, че като гледам и по стадиона не са ви останали фенове. ;)

Гледах репортаж от мача - Браво за играта и резултата! :)

Хаха, днеска на работата се хванах на бас с 4 колеги (чорбари), че ще ги отстраним и сега чакам да ми се издължават с бири :)

Само Локо :allien ....по- черно-бял емотикон не намерих тука :P

Само Локо :allien ....по- черно-бял емотикон не намерих тука :P

За сметка на това има много жълто-черни. ;)

САМО ЛОКО!

Даксон е голям але але! eusa_dance.gif

браво на Чарлито.. :) добре,че някой реши да пробва да бие в тази врата...

два удара за цял мач - един гол .. безобразно слабо първо полувреме ...

второто се поразиграха... а тези който им бяха сочени за най-опасните ;

Том и Ивелин .. или нямаха ден,или бяха добре пазени....

важна победа,важни 3точки .. и накрая на мача доста умен ход от страна на Х.Б.

САМО ЛОКО!

Даксон е голям але але! eusa_dance.gif

Абе за мен тва беше гол 95% на Сакалиев и теб да те бяха сложили там след такъв пас няма начин да пропуснеш. Стойко е мн полезен в момента за Локо ще е жалко ако си го преберат чорбарите прости. Но признавам че и Даксон играе мн читаво за разлика на ония Краси Димитров тоя не знае къде се намира а пък съм чувам че е добър

Да, голът беше изработен от Стойко, подобно на този с/у цска, само че това не пречи Даксон да е голям,щото освен ,че вкара през цялото полувреме игра уникално и ги направи сами да си говорят.Дани Кики също играе много окей.А на Краси и Влади не им се кефя в последно време, дано се стегнат.

Абе за мен тва беше гол 95% на Сакалиев и теб да те бяха сложили там след такъв пас няма начин да пропуснеш. Стойко е мн полезен в момента за Локо ще е жалко ако си го преберат чорбарите прости. Но признавам че и Даксон играе мн читаво за разлика на ония Краси Димитров тоя не знае къде се намира а пък съм чувам че е добър

"ония" както го наричаш Краси Димитров когато е играл за Локомотив ти не си

знаел къде се намира стадион Лаута предполагам.... верно вече е на години и не

може да издържа по цял мач,също така прави и доста досадни грешки,но опита

който има е незаменим.... така,че ако обичаш малко повече респект и уважение към него....

"ония" както го наричаш Краси Димитров когато е играл за Локомотив ти не си

знаел къде се намира стадион Лаута предполагам.... верно вече е на години и не

може да издържа по цял мач,също така прави и доста досадни грешки,но опита

който има е незаменим.... така,че ако обичаш малко повече респект и уважение към него....

Тва че Краси Димитров като е играл в локо аз не съм знаел къде е Лаута няма как да го знаеш щото нито ме знаеш кои съм и от къде съм така че недей предполага мн мн. За Краси Димитров си позволих да го критикувам на базата на квото видях днес на Лаута и на някой от предишните мачове който имах удоволствието да гледам може да има опит тва е неуспоримо, но вече неможе да се държи на нивото на повечето свой съотборници.

Тва че Краси Димитров като е играл в локо аз не съм знаел къде е Лаута няма как да го знаеш щото нито ме знаеш кои съм и от къде съм така че недей предполага мн мн. За Краси Димитров си позволих да го критикувам на базата на квото видях днес на Лаута и на някой от предишните мачове който имах удоволствието да гледам може да има опит тва е неуспоримо, но вече неможе да се държи на нивото на повечето свой съотборници.

не ми и трябва да те знам кой си ;] казах предполагам и ше продължавам

да си предполагам кото ми е на ъкъла.... аз точно тва и казах-годините вече

са му в повечко и тва му пречи да играе на най-високо ниво... оттам идват и грешките ...

Папагалите са ни изпотрошили заведението :wacko: :wacko: :cry :angry1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

немисля,че тва е най-правилното място да го даваш тва инфо...

бих те посъветвал си оправил поста по-бързо ....

Лоша работа... Мислих си, че е шега,но не е. Пише го в plovdiv24. Даже на мен ми стана гадно....И PBPeTkO1936, хубаво е да си оправиш поста, за да няма Warn ;]

Инцидентът с това заведение е много грозен :( За съжаление за да се изгради нещо трябват много усилия и воля, а за да се разруши - няколко пияници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...