Jump to content
BulForum.com

Локомотив Пловдив

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply
уреден продаден все тая. Имах предвид, че имахте претенции, че не е бил истински

При условие, че на вратата ви пазеше някакъв дебютант(ако не се лъжа той влезна и на смяна вчера), а ние не направихме нито един удар в очертанията кво да си мислим? Отделно и преди мача имаше приказки, че мача ще е спокоен. Но айде, минало заминало. Дет се вика вече е история. Гледаме напред към Майнц 05 :P :)

При условие, че на вратата ви пазеше някакъв дебютант(ако не се лъжа той влезна и на смяна вчера), а ние не направихме нито един удар в очертанията кво да си мислим?

Така погледнато и вчерашния сигурно го виждаш продаден ;) Има си мачове и мачове, а играчите ни продадоха отбора в събота, като под продаден отбор имам предвид честта - с такава игра и липса на желание за такава. Честита ви победа, заслужихте я. Играхте, ние не играхме.

• 2 weeks later...
ЛЕВЕЕНТ ДИРЕКНООООООО В ДИВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !

Като привърженик на Ботев съм изключително доволен от тази новина. 5 години ни биехте с помоща на съдии, въпреки че бяхте много во-силни като футболисти. Но си управляваха мутри, а като ви управляваше бивш вратар ни разпердушинихте, въпреки че нямахде дори свястна подготовка. Затова да Ви е, честито напускането му и да се радвате на новите управници. Досега Ви управляваха мутри, сега с мутреси ;)

Zeki vaobshte ne e zapisam kato ime kadeto i da bilo v kluba ;)

Да не е записан наистина... Само дето Галя Топалова му е съпруга и акциите са записани на семейството. Май не го знаеш тва... реално погледнато турчина има влияние върху отбора, независимо дали е собственик или не.

Виж, че си търси начин да се предаде и да ходи да вика за отбора, въпреки че протестираха срещу турците. Даже не вървят добре, само ни победиха (макар и разгромно) и вече са доволни от него :)

Да не е записан наистина... Само дето Галя Топалова му е съпруга и акциите са записани на семейството. Май не го знаеш тва... реално погледнато турчина има влияние върху отбора, независимо дали е собственик или не.

Пълни глупости. Топалова държи 97% от акциите на клуба. Зеки въобще не присъства никъде. Това, че му е съпруг няма никаква тежест докато Топалова е жива. Ако евентуално умре по един или друг начин тогава той си разделя акциите на клуба заедно с дъщерите и синовете си(ако имат такива).

По твоята логика ти като станеш пълнолетен и взимаш процент от фирмите на баща ти и майка ти(ако имат такива).

Vartkes, Като гледам какво се случва с последните собственици, хич няма да се учудя ако Топалова "евентуално умре по един или друг начин"

Vartkes, Като гледам какво се случва с последните собственици, хич няма да се учудя ако Топалова "евентуално умре по един или друг начин"

Знам, за това и го написах по този начин :P

:woot Наско Узунов е голям мъжкар :punk

Какво точно имаш предвид, че нещо не мога да зацепя. Просто ми е интересно да разбера :)

Какъв плакат сте издигнали вчера?Имаш ли снимки?

"КЪДЕ ВИ Е ЛЕВЕНТ? КЪДЕ СА ВИ МИЛИОНИТЕ? КЪДЕ СА ВИ СТАДИОНИТЕ?"

tova pisheshe na tapeta. sled malko shte ka4a i snimka

http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc02386tk0ri4.jpg

Добре де..мисълта ми е какво целите с това разделение на публиката-предполагам плакатът е насочен към т.нар "агитка",която беше тотално надвикана в Дербито,а и сега не се чуваха особено..

Отделно забелязах,че се мъдри нещо от сорта на "Локомотив над всичко и всички" :blink: ...ебати ташака :zzz

Добре де..мисълта ми е какво целите с това разделение на публиката-предполагам плакатът е насочен към т.нар "агитка",която беше тотално надвикана в Дербито,а и сега не се чуваха особено..

Отделно забелязах,че се мъдри нещо от сорта на "Локомотив над всичко и всички" :blink: ...ебати ташака :zzz

kvo celim si e nasha rabota ;) ama vie oshte se radvate che ste se nadvikvali :laughing:

em tozi plakat beshe spec za tezi hora koito tolkova vqrvaha na rqzaniq i go hvaleha i buketi mu podarqvaha.Otgore na tova tezi koito vikaha bqha pylen tashak za 90 min pqha okolo 15 min obshto i malkite oligofreni na po 13-14 god se kateriha po ogradite seino sa nai koravite lads v BG.Dokato e takova rakovodstvoto shte e taka i dokato ne se mahne topalovo s rezaka nie nqma da se varnem imashe hora koito vikaha lupmperi tapaci mapaci ama se vijda che bez nas sa jiv ama jiv tashak a kolkoto do tfa loko pld na vsichko i nad vsichki po golqma glupost ot tova ne sam vijdal :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...