LautaHoolsYouth Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 тва от каде го прочете от ТЪП СПОРТ ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 не, 7 дни спорт и plovdiv24.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 тва от каде го прочете от ТЪП СПОРТ ли ? Кво ще отречеш, че сте против това турчалята да ви вземат? Споко ще ви вземат :] Оттук нататък все по-яко ще става . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 nqma da gi vzemat tur4olqta, nakov nqma da dade otbora toq polusezon, 6te 4aka da go iztiska o6te i sigurno zimata 6te go prodade na nqkoi ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ако трябва да избирам между това Наков да остане шеф и това да ни вземат турците (при цялата си омраза към подобни елементи) предпочитам второто. Очевидно е, че са сериозно подплатени с пари, а и единия е бивш доста известен футболист. Може и за пране на пари да става въпрос отново, но поне да има малко футбол покрай това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 ето още едно доказателство http://www.plovdiv24.com/sport/29175.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Доказателство за? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 за това, че феновете ви не искат турците Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 E, че то това е ясно....никой Българин не е искал и няма и да иска да го управляват турци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 тва от каде го прочете от ТЪП СПОРТ ли ? ми като гледам тоя пост явно има и такива, които го искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Явно на Наков вече ще му викате Емо Кюстендилския (по стереотипа на нашия Селски), докато сте под негово иго. http://www.plovdiv24.com/news/29293.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Съдът даде Локо на Емил НаковЕмил Наков вече е едноличен собственик на Локомотив (Пд). С това решение излезе вчера Окръжният съд в Кюстендил. - Искам да предупредя евентуалните бъдещи купувачи, че дяловете на съпруга ми в Локомотив са наследими по чл. 129, т. 1 от Търговския закон - коментира вдовицата на убития Александър Тасев - Таня Тасева, пред агенция Фокус. - Това означава, че тази собственост не може да бъде отнета по никакъв начин с решение на регистърния съд, каквото и да е то. Целта на Наков е той да осъществи сделката с клуба изцяло в своя полза. - Не мога да коментирам решения на окръжния съд, много съм малък - заяви пък Наков. селски номер 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Абе тоя Наков, като че ли започна да си проявява простотията напоследък(след смъртта на Тасев). Преди не ми се е виждал такъв кютюк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ако не се лъжа си я проявяваше и след смъртта на жоро илиев, ама не в такава степен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 ми като гледам тоя пост явно има и такива, които го искат kade vidq che sam napisal che sam Za turcite Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 kade vidq che sam napisal che sam Za turcite jalta kurvo По-кротко... Иначе някой да знае Наков закво търси Тасева, при положение че вече е едноличен собственик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 kade vidq che sam napisal che sam Za turcite jalta kurvo внимавай с приказките. Честито наказание тва от каде го прочете от ТЪП СПОРТ ли ? От остър спорт. Щом не ги искаш тогава не пиши такива неща, които показват точно обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 По-кротко... Иначе някой да знае Наков закво търси Тасева, при положение че вече е едноличен собственик? Турчина бил казал,че без нея няма да има сделка...ор съмбтинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 внимавай с приказките. Честито наказаниеОт остър спорт. Щом не ги искаш тогава не пиши такива неща, които показват точно обратното mi da shtoto vatre pisheshe "4erno bqlata torsida reve che ne iska tur4ina shtoto shte ni vikat turci i nestiga che ni vikat mangali i takia podobni neshta koito ot nashte usti ne sa izlizali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 mi da shtoto vatre pisheshe "4erno bqlata torsida reve che ne iska tur4ina shtoto shte ni vikat turci i nestiga che ni vikat mangali i takia podobni neshta koito ot nashte usti ne sa izlizali и от къде знаеш, че не са излизали такива неща? Да не си представител на всеки фен на локо Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 и от къде знаеш, че не са излизали такива неща? Да не си представител на всеки фен на локо Да представител е между всеки фен и фракции правиш ли разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Да представител е между всеки фен и фракции правиш ли разлика mnogo znae toi kfo e frakciq и от къде знаеш, че не са излизали такива неща? Да не си представител на всеки фен на локо ne vqrvah che si tolkova prost !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Треньорът на "смърфовете" Иван Маринов-Масларя обяви, че напуска клуба Турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам заявиха пред репортер на Топспорт.бг, че се отказват от закупуването на Локомотив (Пд). Веднага след решението на кандидат-купувачите, треньорът на "смърфовете" Иван Маринов заяви, че напуска клуба. "Запознахме се със счетоводния баланс на Локомотив, който ни бе представен от сегашните ръководители. В документите всичко беше изрядно. С всеки изминал ден обаче нашите адвокати откриваха много пропуски. Научихме, че всеки момент от ФИФА ще изпратят до Локо (Пд) писмо, с което ще уведомят, че бившият играч на тима Владимир Джордани трябва да получи обезщетение от 200 000 евро. До колкото помня и някакви сърби са завели искове за неизплатени суми. Да ви кажа честно, вече се уморих с тази тема. Феновете на отбора така и не разбраха, че парите нямат цвят. Твърдо се оттеглям", сподели пред репортер на Топспорт.бг Левент Назифоглу. "Бахти шибаната работа", бих казал. Заради няколко шапшала, които не били искали Турчин да дава пари на отбора....сега няма Турчин, ама няма пари, нито треньор...още по-малко изгледи за оставане в групата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Sega e vremeto da pokajeme che obichame LOKOMOTIV PLOVDIV kato go potkrepqme nezavisimo kade e igrae bilo to i vav b ili v grupa !!!Mnogo e lesno da podkrepqte LOKOMOTIV PLOVDIV kogato e silen i bie nared !!! LOKOMOTIV PLOVDIV ne e samo pari i titli shtoto kogato stanahme shampioni imashe po 6000-7000 na seki ma4 a sled tfa kfo stana si4ki sprqha da idvat tfa ne sa fenovete koito obi4at lokomotiv !!! vidq se koi bqha s lokomotiv koga ni bieha kato tapani iz nqkvi sela !!! LOKO DO JIVOT !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Най-добре да го закрият тоя отбор... Какво само са занимават...та собственици,глупости,работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.