Jump to content
BulForum.com

Локомотив Пловдив

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply
ei sq sabota ni 4aka super tejak ma4 s levski :( dano pone ako mojem X da izmaknem deiba koeto mnogo me samnqva dano se napalnqt tribunite az sam optimist zatva 1-0 za lokoto :D

В неделя е мачът ;) Всички мощно на стадиона пък каквото стане :excl:

Някой знае ли колко кинта са билетите за мача с Левски?

И един лаишки въпрос....с тоя билет във всички сектори ли се влиза или за А има други?

Не знам как е при вас, но по принцип в централната ложа е само за хора с абонаментни карти и журналисти.

Иначе добре играхте, старахте се, но Левски в момента е най-добрия отбор в нашия шампионат. Това бразилче, което влезе на смяна ми направи добро впечатления. А Стоян Колев въври все по-надолу, въобще не вървам да го вземат в Италия.

za ma4a --- > prosto se vidq che e palno sas semkadjii i tfa napravo me vbesqva ! v igrata bqhme palen hal..

отбора е супер млад а това изобщо не трябва да се подценява...а освен че повечето футболисти са млади са и добри просто за момента не могат да се сравняват с тези които играят от години в А група,но след няколко години ще е доста по различно.Ако Локо си запизи младите играчи след някоя година ще бият доста :)

bilete beshe 3 lv s tozi bilet mojesh da vleznesh na sqkade.. ne sam sigoren samo za centralnata tribuna

za ma4a --- > prosto se vidq che e palno sas semkadjii i tfa napravo me vbesqva ! v igrata bqhme palen hal..

Да де, аз за централната трибуна питах....така или иначе не се опитах да отида там.

А иначе и аз бях от т.нар. "семкаджии". Не знам какво против имаш тях... Не може всички да сме ултраси. Някои хора просто искат да погледат мач на живо. Не мисля, че е нужно 90 минути да псувам Ботев, за да мога да си погледам отбора.

Да ама благодарение на феновете (ултрасите) отбора се надъхва и има желание за игра!с чоплене на семки едвали можеш да ги надъхаш.

Наще не играха зле,но на мен малко ми се видя нареден.На Халими не му тръгна играта и този път :(

Да ама благодарение на феновете (ултрасите) отбора се надъхва и има желание за игра!с чоплене на семки едвали можеш да ги надъхаш.

Наще не играха зле,но на мен малко ми се видя нареден.На Халими не му тръгна играта и този път :(

Гредата на Златински в 88мин. наредена ли беше?

"Данов, мястото ти е в затвора! НУП 1995" :D

Ми идете веднъж САМО ултрасите, да видим като играчите видят супер празен стадион и един сектор сравнително пълен (пък и изцяло пълен да е) дали ще се надъхат :)

Литекс - Рилски спортист

Дунав - Локомотив (Пд)

Черноморец - Левски

Славия - Ботев (Пд)

Пирин - Локо (Сф)

Монтана - ЦСКА

Вихрен - Черно море

Сливен - Берое

Ах пак екскурзия :beerchug

dunav male maleeeee ot koga sme i nabrali hem sha gi stroshim ot boi hem sha gi biem s mnogo :D :D :D

и кво точно е удоволствието да ги набиете :wacko:

за тва ли ходиш на мач,да се биеш?ми ходи на фитнес,бокс или там няква каратека почвай да тренираш :lol:

п.с.:дано да ви сипат с големия черпак и куките преди и след мача и те :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...