Ghetto_Freak Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Най - сетне си купих четец за карти . Дадох 9 лева за SD/MMC card reader/writer . Добре е . Супер малък и готин . Черен с прозрачно капаче . Тези от Jar вика , че не се знаело кога ще се докара пратката в София и няма и представа кога ще има на склад . Не ходете там няма да имат скоро . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Знаете ли от къде в Пловдив мога да си купя Ducting mode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Може ли да обясниш точно кво е тва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 (edited) Може ли да обясниш точно кво е тва? Това е тръба която отклонява въздуха (или по-точно през тръбата смуче възхух), но не е казал за комп ли? Примерно ето е това Edited July 27, 2007 by DELUXe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ами такова съм виждал във Вали и Ресет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Това е тръба която отклонява въздуха (или по-точно през тръбата смуче възхух), но не е казал за комп ли? Примерно ето е това Да точно това е, извинявам се мой пропуск. По принцип ще е за компютър. Ами такова съм виждал във Вали и Ресет. Можеш ли да ми кажеш ориентировъчно преди колко време си го виждал, защото тая джаджа я има от 3 години, че и повече май на пазара, а на сайтовете на вали и резец аз поне не открих да шредлагат такова нещо. Устройва ме и вариант дори и втора употреба. (то какво ли ще може да й се развали на тая тръба . Вероятно ще ми трябва повече от 1 тръба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Търся да си купя някакъв мощен събуфер с сателитни тонколонки Такъв с двд комбиниран не ми трябва. Преди време гледах в форума,някой беше писал за някакъв магазин в Смирненски ,откъдето си бил купил такъв,но не помня откъде. Ако някой се сеща или знае откъде мога да се сдобия с такъв да пише. Нещо яко търся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Трябват ми дебели (някъде 10-12мм, може и повече) медни и/или алуминиеви плоски плътни плочки, предполагам че се водят "ламарина". Знаете ли откъде да намеря такива в Пловдив, на кв.м или парчета? Балгодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Търся си термодвойка от тези: Навсякъде където съм виждал са в метален или пластмасов корпус, те не ми вършат работа. Трябват ми възможно най-плоски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Ако мислиш да ги подпъхваш между радиатора и ядрото забрави. едит: Тогава пробвай в Конрад. Edited August 9, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Ако мислиш да ги подпъхваш между радиатора и ядрото забрави. Не мисля. Но пък мога да го сложа в оснвата на един Нинджа Плюс. Та някой ако знае къде има, да сподели? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 търси се готварска печка "раховец" или подобно т.е. с малка фурничка и два котлона на ток. къде в пловдив може да се намери, освен в големите магазини за бяла и черна техника? гледам някакви SOGO в техномаркет за 120 лв. някакви впечатления? а и не знам дали си струва, дали е скъпо 120 лв. за такова нещо ... казаха ми да потърся в интернета и това е ако може някой да помогне със съвет или напътствие, ще съм му благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 (edited) Ами потрси печка в голямата търговия. У нас повечеото уреди са купени от там и цените са много добри. Има и доста добри несмки стоки втора ръка. едит да: Edited October 30, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ами потрси печка в голямата търговия. У нас повечеото уреди са купени от там и цените са много добри. Има и доста добри несмки стоки втора ръка. "голямата търговия"? т'ва на брезовско ли имаш предвид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) От къде мога да си купя така наречения "дремел" ? Виждал съм го само в практикер.. Ама много солено ми идва защото е на BOSCH Edited October 31, 2007 by FunLov3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Ами брат ми си взе от Квазер ел. За 30-40лв с поръчка от германия. ако не го знаеш къде е пиши пм. едит: конрад съм имал предвид. Edited November 1, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) @Funlov3 във Метро има Еinhell за 45-50лв и Agoyama за 30 40 лв. Edit: Може и така да се казват, а цената варира в зависимост какво искаш да има в комплекта. Edited November 1, 2007 by Mad^Jack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Agoyama за 30 40 лв. не се ли казват Agoya tools?Щото в нас имам 2-3 такива. Виж в конрад там има китайски за 28лв. Edited November 1, 2007 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 търси се готварска печка "раховец" или подобно т.е. с малка фурничка и два котлона на ток. къде в пловдив може да се намери, освен в големите магазини за бяла и черна техника?гледам някакви SOGO в техномаркет за 120 лв. някакви впечатления? а и не знам дали си струва, дали е скъпо 120 лв. за такова нещо ... казаха ми да потърся в интернета и това е ако може някой да помогне със съвет или напътствие, ще съм му благодарен Aз ползвам такива от 2г. вече и съм много доволна!Вземи си SOGO с грил.Е не става агне да въртиш на него ,но за пилета е идеален!Печката е компактна и качествена.и фурната и котлоните загряват бързо и се готви лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Търся си термодвойка от тези: Навсякъде където съм виждал са в метален или пластмасов корпус, те не ми вършат работа. Трябват ми възможно най-плоски. Имам точно такива джиджавки пиши ми лично, да се разберем... ЕДИТ: Да ви питам знае ли някой дали в Пловдив се продават "твърди" кондензатори (solid capacitor), и ако да къде? Edited November 2, 2007 by DELUXe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 [bg] Reshih da si vzema Einhell no problema e che nqmam karta za METRO ... nqkoj moje li da pomogne !? [/bg] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 [bg] Reshih da si vzema Einhell no problema e che nqmam karta za METRO ... nqkoj moje li da pomogne !? [/bg] Ами що не си изкараш...става за 3 минути на самия вход за клиенти....а ако не искаш по някаква причина, утре по обяд ще съм в този район и мога да ти го купя с моята карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 а трябва ли да се плаща нещо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 НЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Искаха ми някакви фирми и тем подобни глупости ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts