kamen Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Някой да знае в кой магазин би имало повече от един модел на телефоните на HTC и по-специално S710 и 4350? Ако и цените им са смислени, ще е още по-добре. От това, което съм прочел във форума на pocketbulgaria.com съм разбрал, че конкретно за PDA и PocketPC поръчването от USA + shipping в повечето случаи е по-евтино от купуването от нашенските "реселъри/дистрибутори/официални представители" така че помисли и за този вариант (а и погледни сайта който ти казах) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Някой да знае в кой магазин би имало повече от един модел на телефоните на HTC и по-специално S710 и 4350? Ако и цените им са смислени, ще е още по-добре. В магазина на малката главна Vega2000 има модели на HTC но не знам точно кой са тези дето ги има. Но не са от ефтините Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 (edited) От къде мога да си купя -захранване+ батерии за дигиталния ми фотоапарат(батериите са АА, като имам претенция да са над 3000 mah) Edited June 9, 2007 by medeniqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 10 метра dvi->hmdi кабел/и евентуално цена/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 къде може да се купи стандартен накрайник за захранващ кабел, тъй като лаптоп, който е донесен от щатите е с американския пиниз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 къде може да се купи стандартен накрайник за захранващ кабел, тъй като лаптоп, който е донесен от щатите е с американския пиниз Нали знаеш, че в щатите захранващото напрежение е друго и едва ли само накрайника ще ти е проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Нали знаеш, че в щатите захранващото напрежение е друго и едва ли само накрайника ще ти е проблем. в интерес на истината не знам ... кажи какво се прави в случая тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Мисля че се оправя с ново захранване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Мисля че се оправя с ново захранване. да сменя цялото захранване на лаптопа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Не. имам предив ако е външно, то към лаптомпа не се подва напрежението на мрежата, има си адаптер. Ако случайно тоя адаптер ти е в лаптопа вътре тогава гориш, ама се съмнявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Не. имам предив ако е външно, то към лаптомпа не се подва напрежението на мрежата, има си адаптер. Ако случайно тоя адаптер ти е в лаптопа вътре тогава гориш, ама се съмнявам. значи да се смени адаптера ... ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ами прочети хубавои върху адаптера на лаптопа какво пише.Има модели които са 110/220 В и ако е такова ще си вземеш само накрайник ако ли не взимаш направо ново захранване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Търся card reader 3или5 в 1 ... Трябва да има SD , MMC и там вече каквото има да е бонус . Давам до 5 лева за нова машинка . От малките да е . От каде мога да намеря такова нещо ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 jar, май беше 6лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 jar, май беше 6лв. Ами казаха ,че след около 10 дена щяли да докарат , а на мене ми трябва до събота . Ако знаете другада дайте офертите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Къде продават звукови карти M-audio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 От каде мога да си закупя количка с дистанционно управление да прилича на един от тези модели : Nissan 350Z , Mitsubishi Evo (без значение кое Evo ще е) или Subaru Impreza WRC ? На каква цената са също ако може да ми кажете . И отново с кард рийдъра ? Другаде освен ДЖАР ? Преди година казваха някаде около Филипса до гробищата , но каде точно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 От каде мога да си закупя количка с дистанционно управление да прилича на един от тези модели : Nissan 350Z , Mitsubishi Evo (без значение кое Evo ще е) или Subaru Impreza WRC ? На каква цената са също ако може да ми кажете . И отново с кард рийдъра ? Другаде освен ДЖАР ? Преди година казваха някаде около Филипса до гробищата , но каде точно ? ако е за нещо по-истинско: тука имат си онлайн и офлайн магазин. не са от ефтините. имаше и още 2-3 магазина ама май са предимнов софия. иначе за малко пари и непретенциозна играчка - от метро примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Къде продават звукови карти M-audio Погледни ето ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 motorola w510, освен от м-тел ? Досега в нито 1 магазин я няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 къде в кичука има магазин за осветителни тела? търси се лампа за бюро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 къде в кичука има магазин за осветителни тела? търси се лампа за бюро Хипермаркет Рила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Хипермаркет Рила значи в рила-та няма това, което търся ... а то е - настолна лампа, която да не заема място, да е малка, да е със стъпало и да е сравнително висока, така че светлината да пада над нивото на монитора. в бриколаж има такива, ама са по над 50 лв. нещо подобно - цък по-скоро такава значи говорим за цена до 30-35 лв. Edited July 19, 2007 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 От къде мога да си закупя кабел за свързване на U600 (samsung) с TV. Попринцип трябва да го има в пакета, но го нямаше, а искам да пробвам как е .Ако ми кажете и горе долу на каква цена ... идеално. (предполагам, че в магазините за GSM-и има, но проверих в 4-5 и нямаше ...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 От къде мога да си закупя кабел за свързване на U600 (samsung) с TV. Попринцип трябва да го има в пакета, но го нямаше, а искам да пробвам как е .Ако ми кажете и горе долу на каква цена ... идеално. (предполагам, че в магазините за GSM-и има, но проверих в 4-5 и нямаше ...) Ами... проверил ли си в "Метро" или "Технополис" там щандовете за GSM ??? Ако не иди виж би трябвало там да има а в прочем виж или в на "M-Tel" , "Germanos" , "Handy" .... аз там съм виждал специално за модели като Sonny Ericsson , Nokia и темподобни.... , така че не ми се вярва да няма и за твоя телефон ... а иначе USB върват от 20 лв. нагоре ама зависи от телефона !!! Специално за твоя незнам колко е, но огледай магазините които ти казах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts