tedy Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Реших да си сменям DVD-то, и след многото ревюта виждам, че BENQ май са най-хубавите, но доколкото имам спомени от последните ровичкания, май е трудно да се намери вече, та дали някъде може да се намери читав модел в Пловдив, четох че DW1655 е доста добра, ако може да ме упътите. 10х предварително ако някой даде насоки В ЕРА има новодошли LiteON DW1650 488C, за които някой ми каза, че са benq dw1650 с етикет лайтон, ама дали е така и дали да си взема такава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Здравейте! Не знам дали това е правилната тема, но... решила съм да си купувам преносима флаш памет, мисля да е 2GB, защото съм готова да дам около 50лв. Разгледах на няколко места. Искам да попитам според вас колко си струва да се даде и откъде мога най-изгодно да си купя. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 (edited) Ами погледни в ера erabg.com, а във ресет(reset.bg) имаше едни корсари на примамлива цена но не знам дали още има. Вместо да се разкраваш по-добре звъннни в ера, тела го има на страницата за компоненти, и питай за крайна цена за което си харесаш. Не винаги слагат ддс. edit: няма защо. Edited May 8, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ами погледни в ера erabg.com, а във ресет(reset.bg) имаше едни корсари на примамлива цена но не знам дали още има. Вместо да се разкраваш по-добре звъннни в ера, тела го има на страницата за компоненти, и питай за крайна цена за което си харесаш. Не винаги слагат ддс. Ще погледна . Много благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe710_1993 Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 от каде мога да си купя Сони Ериксон К700И ??? предложете ми цени! искам 2ра ръка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 от каде мога да си купя Сони Ериксон К700И ??? предложете ми цени! искам 2ра ръка! Може да пробваш в buy sell раздела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 (edited) от коя фирма може да се намери logitech x-530, тъй като в по-големите (поне в сайтовете им) не виждам едит: ее търсих в: мост, jar, adroit, pic и др. но за reset не се сетих. благодаря ти, тея дни ще скоча до там да видя кви пари ще им искат :> Edited May 15, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=1350 за логитеч винаги проверявай ресет първо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGF Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 от каде мога да си купя Сони Ериксон К700И ??? предложете ми цени! искам 2ра ръка! idi na ruski tam imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Начи имам 2 запитвания: 1. Кои са най-големите оптики в Пд (не ми трябват диоптърни,все още просто старите ми Avanglion-ки ги изгубих и ся ме е мноо яд все пак бяха към 60-70 кинта). 2. Понеже вече навън е буквално лято се замислих за чехли (не джапанки) та отново ми кажете по големите магазини из града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Начи имам 2 запитвания:1. Кои са най-големите оптики в Пд (не ми трябват диоптърни,все още просто старите ми Avanglion-ки ги изгубих и ся ме е мноо яд все пак бяха към 60-70 кинта). 2. Понеже вече навън е буквално лято се замислих за чехли (не джапанки) та отново ми кажете по големите магазини из града. Za teq djapanki deto kato varvi6 po pqsaka i ostavqt znaka na firmata li govori6 ? Mi ot minalata godina ne sym vijdal nikade. temata e predimno za hardware-ni produkti - ventilatori,ji4ki,CD-ta,diskove,mi6ki,printeri...takiva ne6ta Prosto kato go pro4etoh i si predstavih kak nqkoi otiva v Reset i pita za djapanki ina4e probvai v razi tema tam ima6 mnogo po golqm 6ans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Един леко странен въпрос, но... Откъде мога да си купя (или изобщо произвеждат ли се още) монитори 19 или 21 CRT с тръба Trinitron. Не мога да свикна с тея TFT и това е. И Филипс и Acer - дразнят ми очите и това си е... Ако някой може да ме ориентира, може и с поръчка да е. Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз моя си го зех от някво складче от София дето ги внасят от чужбина. Едно Sony Trinitron 17, ако имаш интерес ще питам чичо ми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Nqkoy znae li otkyde moga da si namerq mini usb connector. Trqbwa mi za da go zapoq na edno handsfree za da go preprawq za drug model telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Ми купуваш си един кабел мини усб към нещо си и нататък трябва да ти е ясно... отделно, може би в конрад или кузмов електроник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Къде мога да намеря термопаста в района на центъра? Не е нужно да е скъпа, защото ще се ползва само за няколко проби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Ресет Д&Е не се сещам за друга фирма в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) днеска ходих до ресет да питам за логитех х-540, но казаха, че чакали пратка. на мен пък не ми се чака тяхната пратка, та някой знае ли дали ги има някъде другаде. другият вариант е да си ги поръчам от нета, но на тоя сайт не пише нищо за гаранция, ако някой е пазарувал оттам да сподели какви са му впечатленията, а ето го и него -> http://911.bg/a2/offers.asp?p=2384855 едит: одеве пратих мойл на пичовете, но оттам ми казаха, че също са им изчерпани количеставана инче гаранция дават 2 години, ама... Edited May 28, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) USB Hub 2.0 Колко пари и някой да има впечатления? Xciter, мерси! Edited May 31, 2007 by Salida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 От къде мога да си купя панти за лаптоп Compaq Armada M700 и други дребни части за него :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Някой да знае в кой магазин би имало повече от един модел на телефоните на HTC и по-специално S710 и 4350? Ако и цените им са смислени, ще е още по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstaboy Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 от къде да си купя панел за SE s700i ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil_666 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Ot kade sa vzema nastaro ili nova SDDR RAM pamet PC 133 256 mb ili 128mb za Plovdiv??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Ot kade sa vzema nastaro ili nova SDDR RAM pamet PC 133 256 mb ili 128mb za Plovdiv??? http://www.miroman.net/ Цените са супер. Можеш да пишеш и на ЛС на Миро с ник firmajiq в форума за да се разберете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts