GeorgeCh Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 От къде да си купя кондензатори ама наистина качествени за смяна на тези от дъното.Аз взимам от Кузмов електроник,но интересно има ли и други места с качествена стока?Казаха ми за някъв магазин в капана.Споделете от къде взимате полупроводникови елементи? Ами наистина качествени в Пловдив няма да намериш. Такива един приятел ми ги вика с поръчка от София, ама не знам точно откъде. Струват около 1-2 лева за бройка и гаранция ще те изкарат 8-10 години. Иначе наистина от капана можеш да вземеш много добри кондензатори и доста по-евтини, които ще те карат поне две години. Не си спомням точно как се казваше магазинчето, а и ми е терсене за описване. Най-добре ми се обади по телефона, ще се опитам да ти обясня как да го намериш. Като се има пред вид, че след две години я камилата, я камиларя, по-добре си вземи от капана. И да не забравя - за да те изкарат две години - чисти си праха от дъното и си проверявай перките - не му давай да прегрява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ами наистина качествени в Пловдив няма да намериш. Такива един приятел ми ги вика с поръчка от София, ама не знам точно откъде. Струват около 1-2 лева за бройка и гаранция ще те изкарат 8-10 години. Иначе наистина от капана можеш да вземеш много добри кондензатори и доста по-евтини, които ще те карат поне две години. Не си спомням точно как се казваше магазинчето, а и ми е терсене за описване. Най-добре ми се обади по телефона, ще се опитам да ти обясня как да го намериш. Като се има пред вид, че след две години я камилата, я камиларя, по-добре си вземи от капана. И да не забравя - за да те изкарат две години - чисти си праха от дъното и си проверявай перките - не му давай да прегрява. Ще ти се обадя,мерси за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Откъде мога да си купя двуслойни DVD-та и за колко? Все пак да са няква човешка марка...под човешка разбирам TDK, Maxell, Verbatim....под нечовешка разбирам Creative ( ако въобще правят DVD-та тия...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Откъде мога да си купя двуслойни DVD-та и за колко? Все пак да са няква човешка марка...под човешка разбирам TDK, Maxell, Verbatim.... Значи, ако искаш да си купиш малко бройки знам два добри магазина - единия е на ул."Христо Г. Данов" малко след кукления театър от другата страна на улицата,а другия е на... не знам как се казва улицата, на нея се намира 3-ти блок на ТУ-то. Като тръгнеш от "Пожарната" надолу към ПУ-то втората пресечка в дясно. Ако искаш да си купиш повече бройки (50,100) най-евтино би трябвало да е в Метро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ммм като бях в метро и аз търсих такива.Видях 5 dual layer с кутиики за 25лв .Не намерих по-големи расфасовки.Иначе за сравнение 50 диска ДВД maxell 33лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Я кажи едно такова място и ориентировъчна цена. Значи едното място е в ОМГ, по-точно под него,а другото е точно до офиса на BSB, близо до главната е, но не се сещам за по-точен адрес. За повече инфо питай Shade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Значи утре ще ходя да си взимам IRDA та да ми кажете от къде е най-добре и каква марка ако може... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Откъде мога да си купя двуслойни DVD-та и за колко? Все пак да са няква човешка марка...под човешка разбирам TDK, Maxell, Verbatim....под нечовешка разбирам Creative ( ако въобще правят DVD-та тия...) Verbatim - спирката на Hawaii, точно зад часовникаря(сега не знам какво има там, но преди имаше часовникар).Там май си е официалния дистрибутор.За големи количества прави отстъпки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ще ти се обадя,мерси за инфото Май става дума за Комет електроникс:ул. "Христо Дюкмеджиев" 10 тел.: 63 41 86, факс: 62 89 09 e-mail: plovdiv@comet.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 6te si kopuvam ram everest mi go razpoznava kato DIMM4: 256 MB PC2700 DDR SDRAM v cenovata lista na firmata ot koqto si zeh minalata platka za ram pi6e6e DDRAM 333 Mhz PC 2700 - 256 MB - OEM s sega tuk v pld ot kade da ida da si zema takava ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Значи утре ще ходя да си взимам IRDA та да ми кажете от къде е най-добре и каква марка ако може... Взих си от Computer Plus за 15кинта 6te si kopuvam rameverest mi go razpoznava kato DIMM4: 256 MB PC2700 DDR SDRAM v cenovata lista na firmata ot koqto si zeh minalata platka za ram pi6e6e DDRAM 333 Mhz PC 2700 - 256 MB - OEM s sega tuk v pld ot kade da ida da si zema takava ? В Computer Plus мисля, че имаше до скоро трябва пак да се провери.. а пък ако ти трябва 128МБ такава.. PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Откъде да взема неонова лампа, ама да не е някаква фрапираща цена. И светещи кабели там квот се викаха и ми трябват светлодиоди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Откъде да взема неонова лампа, ама да не е някаква фрапираща цена. И светещи кабели там квот се викаха и ми трябват светлодиоди. В Era има. Кабелите май-можеше да си ги поръчаш, но се плаща за доставката, а светодиоди има във всеки магазин за ел. материали например Кузмов електроник, Конрад, Викиват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 В Era има. Кабелите май-можеше да си ги поръчаш, но се плаща за доставката, а светодиоди има във всеки магазин за ел. материали например Кузмов електроник, Конрад, Викиват... Ами дай сайт откъдето да го поръчам тез кабели. А тази неонова лампа нали е голяма да не неква малка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 (edited) Ами дай сайт откъдето да го поръчам тез кабели. А тази неонова лампа нали е голяма да не неква малка. ти отиваш при тях и заявяваш поръчката, те го поръчват от няква софийска фирма. потърси, това което ти търсиш се води Sleaving kit,става яко но е към 35лв с доставката. Алтернатива: кръгли прозрачни кабели ATA133 има и в Конрад(4лв./бр.), намери си от някъде термошлаух в желания цвят(2лв./м.), един силен сешоар, малко свински опашки(1,2лв./100бр.), цветен изолирбанд(пак има в Конрад 40ст.) и давай... Понякога става по-хубаво и от направеното с кит-а. Неоновата лампа я има в три размера ако не се лъжа, зависи каква си поръчаш. Най-голямата струва 15лв. Edited January 25, 2006 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ами дай сайт откъдето да го поръчам тез кабели. А тази неонова лампа нали е голяма да не неква малка. ПФффффф 35 лв. В гигахертз зад тримонциум 15 лв са ти кабелчетата след като ги поръчаш на единия ден на другия отиваш и си ги зимаш ... лампи неонови такива има почти навсякъде ... но последно един приятел си зе една за 12 лв и то даже пулсира с музиката та глей не се набуташ ... кво друго питаше за диоди ? ми в всеки магазин като почнем коднрад .... и другите ги има за по некви стотинки 20-30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Благодаря ви за инфото ще разгледам и видя кое е по-удачно. Но с кабелите по-добре да ги поръчам, защото не съм много вещ в тея работи и имам минимален опит в тези работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Благодаря ви за инфото ще разгледам и видя кое е по-удачно. Но с кабелите по-добре да ги поръчам, защото не съм много вещ в тея работи и имам минимален опит в тези работи Да обаче нали знаеш , че ти хубаво ша си купиш кабелчетата ама не си мисли , че без УВ лампа ще ти светят така както си ги виждал на снимка Та ако си купиш кабели треа си земеш и УВ лампа ..... за да ти светят и да има ефект .... А пък нея от къде можеш да си земеш тва вече е сложно ... треа от някой ел. магазин да питаш , обаче трябва и да се съобрязяваш с тока , който разполагаш в компчето си Можеш и от магазина за 1 лв. гледах да си купиш 1-2 имаше някви такива и да си ги напраиш самопделни ... А пък УВ лампа е ей тая по дискотеките,дето се гледат парите дали са фалшиви , свети едно виолетово такова И така .... във смисъл казвам ти го тва , че да не си земеш СЛИВИНГКИТЧЕТО и да каеш зако не е така ефектно както на снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 За неонова лампа имам предвид ето това, но да не я връзвам към РС а с щепсел. Да ама ще ми трябва трансформатор и на каква цена ще е аз точно мод на РС няма да правя а на уредбата около тонколоните и на стаята. Затова питам ще стане ли така както аз искам. Само не се смеите на въпросите ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Във Вали едно време можеше да си поръчаш UV - лампа, но цена не мога да ти кажа, най-добре се обади и питай, иначе неон винаги има там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 ПФффффф 35 лв. В гигахертз зад тримонциум 15 лв са ти кабелчетата след като ги поръчаш на единия ден на другия отиваш и си ги зимаш ... лампи неонови такива има почти навсякъде ... но последно един приятел си зе една за 12 лв и то даже пулсира с музиката та глей не се набуташ ... кво друго питаше за диоди ? ми в всеки магазин като почнем коднрад .... и другите ги има за по некви стотинки 20-30 Е такава пулсираща ако намеря ще е най-добре. Ама имам намерение да не я свързвам към РС а със 12В трансформатор към щепсел. Ще стане ли работата. А на какъв принцип пулсира тая неонка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) В такт с музиката Edited January 27, 2006 by b4ur2m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 В такт с музиката То е ясно ,ама има ли нещо особено дето да ясвържа за да пулсира или просто само трябва да я захранвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 То е ясно ,ама има ли нещо особено дето да ясвържа за да пулсира или просто само трябва да я захранвам. да взимат се едни джаджи /soundcontrol/ към които се връзват неоните и всичко е ОК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) хора в4ера си купих нов телефон Lg u 8360 та о6те го няма в бг но дали се продават у нас mmc-ta trans flash аз не бях ги 4увал до сега ако някои знае каде се продават 6те сам му задалжен Edit: намерих flash karti ма без цена ако някои мойе да каже колко и от каде Edited February 27, 2006 by pi4a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts