SomeoneElse Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 От къде мога да си купя такива потенциометри 500К? Обиколих всички магазини за които се сещам - "Конрад"-а на моста на Герджика, "Кузмов Електроник" на гърба на кино Фламинго и на Централна гара, "Квазер"-а на бул. "Руски"... Навсякъде ми казват че изобщо нямат в наличност и не знаят кога ще получат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Във Викиват провери ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Трябва ми малко подово отопление (~50 W) или подобно кабелно отопление. Къде правят подово по поръчка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Трябва ми малко подово отопление (~50 W) или подобно кабелно отопление. Къде правят подово по поръчка? Бриколажа виж , име едни "маркови" уж и едни български , но 50В май са само от "марковите", и аз ще вземам едно такова -за огледалото в банята , те 50В-товите май основно за тва се използват ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Бриколажа виж , име едни "маркови" уж и едни български , но 50В май са само от "марковите", и аз ще вземам едно такова -за огледалото в банята , те 50В-товите май основно за тва се използват ! Случайно да им знаеш цените? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Случайно да им знаеш цените? еми не , не я запомних защото нямах избор , гледах за аналог и никъде не видях друго подобно и се примирих с цената и сега ве4е я забравих , а и беше преди няколко месеца , аве май-беше доста по-дебела от БГ-варианта ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 (edited) И аз искам да попитам, от къде мога да си купя що годе приличен охладител(радиатор+вентилатор) за процесор Athlon 2600+ Barton soket A . По компютърните фирми са заредили предимно за по-новите сокети. Аз ще то продам моя охладител виж темата.Тих е и държи на прилични градуси моя Атлон 3000+. Edited January 2, 2006 by FalleN_213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Аз ще то продам моя охладител виж темата.Тих е и държи на прилични градуси моя Атлон 3000+. Имам уговорка за един друг охладител на Thermaltake, ако не стане сделката, ще се обадя.Благодаря за предложението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Aз искам да попитам някой знае ли дали има склад на adidas или на някакви маркови стоки в Пловдив и ако има плс кажете ми къде се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 markowi ? originalni ili ot tiq puntajite,zashtoto trydno shte si namerish neshto originalno v BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 markowi ? originalni ili ot tiq puntajite,zashtoto trydno shte si namerish neshto originalno v BG. Абе да им са носи славата, че са оригинални ... а пък това, че в БГ трудно може да намериш нещо оригинално си е напълно вярно, ама все пак ако някой ми каже такъв склад за маркови стоки ще съм много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Ta vaprosa s monitorite ostana bez otgovor.. kade da si tarsq monitor na staro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Къде мога да намеря геймпадовете на Speed Link ? За справка цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Аз пък питам от къде мога да си купя свястни (като за втора употреба монитори) в Пловдив. От Изотсервиз. Вече ги продават и с шест месеца гаранция. Има доста добри бройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 От къде да си купя ..... ?, За всички с този 'проблем' Creative Inspire P380 * Satellites: 12 watts RMS (6 watts x 2) * Subwoofer: 17 watts RMS * Frequency response: 40Hz ~ 20kHz Logitech X-230 * Satellites: 12 watts RMS (6 watts x 2) * Subwoofer: 20 watts RMS * Frequency response: 40Hz - 20kHz * Signal-to-noise ratio: >96dB та ... откъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) Някой може ли да ми каже ориентировачна цена за Нокиа 6630? Също и в кой магазин излиза най-далавера? Edited January 10, 2006 by iv_laz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 (edited) зна4и пак да попитам трябва ми адаптер с usb накраиник да си зареждам mp3 някои да знае каде се продава Edited January 15, 2006 by pi4a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 (edited) От къде да си купя от тези металните които се слагат на вентилатора на процесора.има ги и с формички.Миля че се водят 'решетки за вентилатори'; Начи едно време от Вали click казаха, че ще докарат, но най добре се обади или отиди на място... Иначе винаги може да отидеш на някой лазер да ти изрежат по твой си проект... едит: и от своя страна да питам някой знае ли къде продават гейм-->USB преходник, или нещо такова стига да не е гейм порт. Edited January 13, 2006 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Някой може ли да ми каже ориентировачна цена за Нокиа 6630? Също и в кой магазин излиза най-далавера? Нов е 480лв.На старо се намира за около 400лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Къде мога да продам монитор 15" лг(в форума явно никой не го иска)... Спешно е.Моля обадете се ако знаете място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 (edited) ot kade da si kupq mmc za telefona.v4era hodih po ruski i ne namerih edit:6a se radvam ako nqkoi mi dade otgovor na po gorniqt mi post Edited January 15, 2006 by pi4a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 трябва ми печатаща глава за принтер cannon i250 не съм сигурен дали изобщо се продават като резервни части на тъй като могат да се свалят и слагат реших да попитам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 (edited) ot kade da si kupq mmc za telefona.v4era hodih po ruski i ne namerih edit:6a se radvam ako nqkoi mi dade otgovor na po gorniqt mi post Ми виж в Ера, ако там не ти харесват виж във Вали, аз си харесах една ммц в ера... едит: адреса и тел. ги има на сайта им. Edited January 16, 2006 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 (edited) От къде да си купя кондензатори ама наистина качествени за смяна на тези от дъното.Аз взимам от Кузмов електроник,но интересно има ли и други места с качествена стока?Казаха ми за някъв магазин в капана.Споделете от къде взимате полупроводникови елементи? Edited January 17, 2006 by PROSTAKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Начи едно време от Вали click казаха, че ще докарат, но най добре се обади или отиди на място... Иначе винаги може да отидеш на някой лазер да ти изрежат по твой си проект... Я кажи едно такова място и ориентировъчна цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts