Overdrive Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) От викиГад няма да купя нищо и не препоръчвам на никой да го прави - продадоха ми прецакани "нови" предпазители, 100% са връщани за дефектни преди тва и пак ги продават. Освен това са ми продавали запоявани (смъквани от платка) елементи и протекли електролитни кондензатори. За предпазителите отказаха смяна, за другите две изобщо не ми се занимаваше... Като оставим тея мошеници няма никъде и май ще се оръся за доставка от чужбина. Edited January 22, 2009 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick8 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 (edited) Някой знае ли от къде мога да си купя "Nokia Audio Adapter AD-15"? Edited January 22, 2009 by Maverick8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 от Ибей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 преди 2 години си взех от руски за 5лв, вече май няма никъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) От къде да си купя джаджата от снимките и как въобще се казва? Болт ли е какво е? Edited February 27, 2009 by tracker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 От къде да си купя джаджата от снимките и как въобще се казва? Болт ли е какво е? Нищо не се вижда. Аз поне не отварям тази картинка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) При мен всичко се отваря. Слагам я пак снимката малко умалена с линк към оригинала. Ето само линк: http://free.hit.bg/photos/djadja.jpg. Пиши ако има проблем с отварянето. Edited February 27, 2009 by tracker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) The image ”http://free.hit.bg/photos/djadja.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. Edited February 27, 2009 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 От 5 browser-a, само FireFox и Опера го показаха, защо другите се ебават нямам идея но пробвах първо с Chrome, после с IE и ми писна, реших че е или от хостинга или от файла. Иначе такива неща във всяка железария. Пробвай примерно в бриколаж и практикер (щото аз за друг такъв магазин не се сещам но има със сигурност) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) От 5 browser-a, само FireFox и Опера го показаха, защо другите се ебават нямам идея но пробвах първо с Chrome, после с IE и ми писна, реших че е или от хостинга или от файла. Иначе такива неща във всяка железария. Пробвай примерно в бриколаж и практикер (щото аз за друг такъв магазин не се сещам но има със сигурност) Не се ебават браузърите. Грешката е моя . Аз основно само опера и firefox ползвам. Но сега поне разбрах и че те успяват да изкарат и изображения в CMYK (оставил съм го по инерция). Оправих цветовия режим на снимките. Пробвах с IE и сега смятам, че във всичките ми постове трябва да се виждат снимките. Мерси за мнението. Ще пообиколя. ЕДИТ: Където и да питам, ме гледат сякаш съм открил топлата вода ?!? Някой да е виждал да се продава точно това, което е на снимката и къде? Edited March 4, 2009 by tracker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 От къде мога да си купя лепенки за клавиатура с българските букви?Не държа да са червени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 От къде мога да си купя лепенки за клавиатура с българските букви?Не държа да са червени. Които ще се изтъркат на 2рия месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Които ще се изтъркат на 2рия месец... Това са подробности.Приятел търси,моята клавиатура си е изрядна. Някой ако знае-да пише къде има такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Май имаше за 1-2 лв. в Д&Е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Малко ми е трудно да си представя на каква клавиатура се поставят тези лепенки. Дали се слагат на някаква авантосана клавиатура, която е супер готина, и е по-готина от новите такива за 8-10 лв. Но явно не е толкова готина, че да си направиш труда да й направиш ситопечат, който далеч не струва много. А ако става въпрос за клавиатура на лаптоп, направо не мога да си представя колко трябва да е зле, че да не си направиш кирилицата като хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 от къде мога да закупя не-оригинална касета (с тонер, разбира се) за hp laserjet 1010/1020, ама да е от старите с капачки, че се оказа че оригиналната на 1020 не е с капачка и не може да се пълни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 къде мога да намера читави батерии тип за часовник, нещо такова, които да държат нормално или по-дълго време заряд, щото ми омръзна от боклуци! А ако някой знае и от къде могат да се купят фини винтове и видийки (примерно 1 или1,5 мм) също да казва! би било добре да е за Пловдив. Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Май имаше за 1-2 лв. в Д&Е. Д & Е не затвориха ли?Един приятел поне така ми каза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 С Еконт и Спиди цената е към 10тина лева. Тип-топ бяха малко по-ниски (към 6-7 май), но ако е с наложен платеж има да ги питаш 2-3 пъти докато се сетят да ти го донесат. За 1-2лв само български пощи, като там за пращането с наложен платеж попълваш като гламав 2-3 страници документация - общо взето пишеш 1 и също на 10тина места. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Д & Е не затвориха ли?Един приятел поне така ми каза. Не мога да твърдя със сигурност, но ако съдя по този линк - http://desbg.com/debt.htm би трябвало още да работят. Смятам, че който иска може да провери като звънне на посочените телефони (в линка). Информацията явно е от преди около 2 месеца, но нищо чудно за този период нещо да е станало. П.С: Ако се сметне, че с горния линк правя реклама, нека целия ми пост да бъде изтрит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 къде мога да намера читави батерии тип за часовник, нещо такова, които да държат нормално или по-дълго време заряд, щото ми омръзна от боклуци! А ако някой знае и от къде могат да се купят фини винтове и видийки (примерно 1 или1,5 мм) също да казва! би било добре да е за Пловдив.Мерси! Срещу Джумаята, в магазина за часовници. Сервиза е долу, иначе се влиза през магазина. 1,5 мм. винтове съм взимал от едно магазинче за крепежни елементи, до автогара Родопи, срещу Била-та. Не знам дали работят още, че беше преди 5-6 месеца. За видии незнам, толкова малък размер май няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Срещу Джумаята, в магазина за часовници. Сервиза е долу, иначе се влиза през магазина.1,5 мм. винтове съм взимал от едно магазинче за крепежни елементи, до автогара Родопи, срещу Била-та. Не знам дали работят още, че беше преди 5-6 месеца. За видии незнам, толкова малък размер май няма. Мерси, ще проверя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 (edited) Листове за механична ножовка? Или ако някой има изхабени една-две бройки за подарък . Edited June 19, 2009 by magnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 (edited) ........ EDIT: Поста е за изтриване Edited June 20, 2009 by SteveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Някой може ли ми каже къде в Пловдив продават тази клавиатура: A4Tech KB-28G ? P.S. Не само да я има в сайта,а и да в наличност ! Мерси предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts