samkijot Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 някой знае ли от къде могат да се купят колелца за тея въртящите се столове, офисни ги водят (с облегалка и налакътници) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 A някой знае ли къде се продават такива"офисни столове" но с гумени колелца защото не искам да си прецаквам паркета и да са на по народни цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Може ли малко инфо къде точно се намира това магазинче... "Янко Сакъзов" 9 (виж в БГ мапс-а) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Този магазин е уникален( живия до него ).Почивките в които излизат по време на празници са мечта останал съм с впечатление, че са поне 1-2 дни по-дълги от нормалните.Кофти е, че нямат много клавиетури и мишки като избор.Също така спряха да пускат и брошурки.Така ме изтърваха като взимах ново РС преди няколко месеца.Бива ли магазина до който живееш да не те засипва с рекламни материали!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 A някой знае ли къде се продават такива"офисни столове" но с гумени колелца защото не искам да си прецаквам паркета и да са на по народни цени Няма такива. Хем гумени хем колелца. Стандартно колелцата са пластмасови но зависи от паркета и времето което ще го ползваш... Все пак малко или много стържат. Можеш разбира се да вземеш някаква постелка (килимче, някакви други гумени или пластмасови работи - има какви ли не подобни) и да го сложиш под стола. Евтин стол по-добре не си купувай - след 2 години няма за нищо да става след 4 ще е постижение ако е още жив - прави си сметка - един хубав кухненски стол е около 100лв (нормален дървен с 4 крака нищо кой знае какво луксозно), а има офис столове за около 50. Ти ми кажи КАК така този стол с газовия амортисьор и т.н. струва по-евтино от другия в който освен дърво и малко дунапрен няма нищо друго. На жена ми хвърлям вече 2ри такъв и тя пак се дърпа да и взема свестен щото били много обемисти. Моя от друга страна го имам от над 10 години и не е като да не му личи но е съвсем здрав, просто плаче за почистване ама няма кой... Цената на свестните е обикновено от 500-600лв нагоре. Иначе ако държиш - иди в метро или юск и си избери някакъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 (edited) Има има ето един модел http://www.siton-bg.com/chairs/view/19 Едит:Сега виждам че не съм се изразил правилно в предишния си пост. Търся не гумени а гумирани Edited December 13, 2008 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Има има ето един модел http://www.siton-bg.com/chairs/view/19 Едит:Сега виждам че не съм се изразил правилно в предишния си пост. Търся не гумени а гумирани Ами ето - взимай този тогав. Хем е на прилична цена! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Ами ето - взимай този тогав. Хем е на прилична цена! Нещо не ме кефи модела а и аз преди да седна на стола да го усетя няма да го купя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Този магазин е уникален( живия до него ).Почивките в които излизат по време на празници са мечта останал съм с впечатление, че са поне 1-2 дни по-дълги от нормалните.Кофти е, че нямат много клавиетури и мишки като избор.Също така спряха да пускат и брошурки.Така ме изтърваха като взимах ново РС преди няколко месеца.Бива ли магазина до който живееш да не те засипва с рекламни материали!? И мен не ме впечатли. Имаш официален вносител на Maxell, а нямаше нищо кой знае какво. Двуслойните им DVD-та бяха само някви, които горе може да се принтират (пак бяха в зелена опаковка и бяха на невероятната цена от 27 лева?! Накрая пак взех от Dinoel нормални (ама пак зелена опаковка) 16 лева. Ако все пак някой разбере от къде мога да взема златисто/кафявата опаковка да свирка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Мерна ми се "свирка" пред очите и тръгнах да чета останалото ... и останах разочарован... както и да е Кажи ЗАЩО АДЖЕБА толкова държиш на тези DVD-та. Защо точно Maxell и защо точно златистите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 (edited) някой да знае USB подгревател за затопляне на чаша и изобщо магазин за usb джаджи ? или пак такива джаджи за кола ? Edited December 21, 2008 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 някой знае ли от къде могат да се купят колелца за тея въртящите се столове, офисни ги водят (с облегалка и налакътници) A някой знае ли къде се продават такива"офисни столове" но с гумени колелца защото не искам да си прецаквам паркета и да са на по народни цени и аз имам подобен проблем .. щото си изпочупих колелата .. погледни ТУК!!! ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) някой да знае USB подгревател за затопляне на чаша В нас имам таква джаджа не знам, от къде я донесе майка ми, но мисля че няма смисъл от нея, освен ако едно кафе не го пиеш 10 часа. Много бавно загрява, но ако реша да се лиша от нея ще ти пиша http://4as-pik.com/shop/product_info.php?p...mp;osCsid=8d262 Edited December 22, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 някой да знае USB подгревател за затопляне на чаша и изобщо магазин за usb джаджи ? или пак такива джаджи за кола ? В JarComputers май имаше такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Преди години бях в ресет-а и разглеждах магазина и видях USB-лампичка, после мернах и USB вентилатор.. взех да се хиля и питам човека дали нямат и USB-котлонче и той бърка долу, вади един AMD Athlon и вика - ето го идеалното котлонче само че не е USB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 от къде мога да си купя стикер наподобяващ карбон ? ... нещо от сорта на 20 x 20 см . ... няма да си го лепя на голфа спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 В JarComputers май имаше такива. мерси много взех последните 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razr777 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 (edited) някой да знае къде има хубави (и по-важното еФтини ) USB удължители - 1-2 метра и ориентировъчна цена ... и също така где мога да намеря тези USB лампички xD Намерих си Edited January 18, 2009 by razr777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Някой може ли да каже къде в Пловдив продават подложки-охладители за лаптоп ? Гледам,че има някакви в Ресет,ама 80 лв ми се струват много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Миналата седмица видях че има в ЕРА на 55лв. с вентилатор, разходисе до там да ги погледнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Мултирама, РЕСЕТ, ПИК и другите по-големки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaGratH^ Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Евтини подложки за лаптопи видях, че има в Кузмов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 взех да се хиля и питам човека дали нямат и USB-котлонче и той бърка долу, вади един AMD Athlon и вика - ето го идеалното котлонче само че не е USB Ако държиш на USB-котлонче веднага ша ти дам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Някой да знае къде имат по-голям асортимент li-ion елементи?? Трябва ми 550mAh за Ipod Mini, по магазините за електроника имат от 700 нагоре и всичките са много дебели. Става въпрос за това: Дебело е не повече от 5mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Някой да знае ...? Викиват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts