Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя ..... ?

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Този магазин е уникален( живия до него ).Почивките в които излизат по време на празници са мечта :) останал съм с впечатление, че са поне 1-2 дни по-дълги от нормалните.Кофти е, че нямат много клавиетури и мишки като избор.Също така спряха да пускат и брошурки.Така ме изтърваха като взимах ново РС преди няколко месеца.Бива ли магазина до който живееш да не те засипва с рекламни материали!?

A някой знае ли къде се продават такива"офисни столове" но с гумени колелца защото не искам да си прецаквам паркета и да са на по народни цени ;)

Няма такива. Хем гумени хем колелца. Стандартно колелцата са пластмасови но зависи от паркета и времето което ще го ползваш... Все пак малко или много стържат. Можеш разбира се да вземеш някаква постелка (килимче, някакви други гумени или пластмасови работи - има какви ли не подобни) и да го сложиш под стола.

Евтин стол по-добре не си купувай - след 2 години няма за нищо да става след 4 ще е постижение ако е още жив - прави си сметка - един хубав кухненски стол е около 100лв (нормален дървен с 4 крака нищо кой знае какво луксозно), а има офис столове за около 50. Ти ми кажи КАК така този стол с газовия амортисьор и т.н. струва по-евтино от другия в който освен дърво и малко дунапрен няма нищо друго.

На жена ми хвърлям вече 2ри такъв и тя пак се дърпа да и взема свестен щото били много обемисти. Моя от друга страна го имам от над 10 години и не е като да не му личи но е съвсем здрав, просто плаче за почистване ама няма кой... Цената на свестните е обикновено от 500-600лв нагоре.

Иначе ако държиш - иди в метро или юск и си избери някакъв.

Има има ето един модел http://www.siton-bg.com/chairs/view/19

Едит:Сега виждам че не съм се изразил правилно в предишния си пост. Търся не гумени а гумирани

Ами ето - взимай този тогав. Хем е на прилична цена!

Този магазин е уникален( живия до него ).Почивките в които излизат по време на празници са мечта :) останал съм с впечатление, че са поне 1-2 дни по-дълги от нормалните.Кофти е, че нямат много клавиетури и мишки като избор.Също така спряха да пускат и брошурки.Така ме изтърваха като взимах ново РС преди няколко месеца.Бива ли магазина до който живееш да не те засипва с рекламни материали!?

И мен не ме впечатли. Имаш официален вносител на Maxell, а нямаше нищо кой знае какво. Двуслойните им DVD-та бяха само някви, които горе може да се принтират (пак бяха в зелена опаковка и бяха на невероятната цена от 27 лева?! :blink: Накрая пак взех от Dinoel нормални (ама пак зелена опаковка) 16 лева. Ако все пак някой разбере от къде мога да взема златисто/кафявата опаковка да свирка ;)

dvd_dl_maxell_sp.jpg

Мерна ми се "свирка" пред очите и тръгнах да чета останалото ... и останах разочарован... както и да е :)

Кажи ЗАЩО АДЖЕБА толкова държиш на тези DVD-та. Защо точно Maxell и защо точно златистите?

някой да знае USB подгревател за затопляне на чаша

и изобщо магазин за usb джаджи ?

или пак такива джаджи за кола ?

Edited by po_taka

някой знае ли от къде могат да се купят колелца за тея въртящите се столове, офисни ги водят (с облегалка и налакътници)

A някой знае ли къде се продават такива"офисни столове" но с гумени колелца защото не искам да си прецаквам паркета и да са на по народни цени ;)

и аз имам подобен проблем .. щото си изпочупих колелата .. погледни ТУК!!! ...

В нас имам таква джаджа не знам, от къде я донесе майка ми, но мисля че няма смисъл от нея, освен ако едно кафе не го пиеш 10 часа. Много бавно загрява, но ако реша да се лиша от нея ще ти пиша :)

http://4as-pik.com/shop/product_info.php?p...mp;osCsid=8d262

Edited by chistacha

и изобщо магазин за usb джаджи ?

или пак такива джаджи за кола ?

В JarComputers май имаше такива.

Преди години бях в ресет-а и разглеждах магазина и видях USB-лампичка, после мернах и USB вентилатор.. взех да се хиля и питам човека дали нямат и USB-котлонче и той бърка долу, вади един AMD Athlon и вика - ето го идеалното котлонче само че не е USB :P

от къде мога да си купя стикер наподобяващ карбон ? ... нещо от сорта на 20 x 20 см . ... няма да си го лепя на голфа спокойно :lol:

някой да знае къде има хубави (и по-важното еФтини :D ) USB удължители - 1-2 метра и ориентировъчна цена ... и също така где мога да намеря тези USB лампички xD :lol:

Намерих си :)

Edited by razr777

• 4 weeks later...

Някой може ли да каже къде в Пловдив продават подложки-охладители за лаптоп ? Гледам,че има някакви в Ресет,ама 80 лв ми се струват много.

взех да се хиля и питам човека дали нямат и USB-котлонче и той бърка долу, вади един AMD Athlon и вика - ето го идеалното котлонче само че не е USB :P

Ако държиш на USB-котлонче веднага ша ти дам :P

Някой да знае къде имат по-голям асортимент li-ion елементи??

Трябва ми 550mAh за Ipod Mini, по магазините за електроника имат от 700 нагоре и всичките са много дебели.

Става въпрос за това:

cp_en_18153.jpg

Дебело е не повече от 5mm