kamen Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ако не държиш на тая по-големият модел го има в жар. В жар са свършили, бях там преди няколко дена и се интересувах именно от тези мишки. A4 X6-70D - тази мишка къде мога да го намеря? уж most са вносители на a4tech, ама я нямат ... "Големият" модел е X750F, знам със сигурност че го има в Компютър Плюс (до ТУ се намира) и точно там имаше и някаква подобна мишка, само че не лазерна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Това а може и това първата не ми допада, а втората е лазерна и е около 30 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 първата не ми допада, а втората е лазерна и е около 30 лв. от серията X7 имаше няколко модела в техномаркета на паззарджишко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coool Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Някой знае ли къде може да се намери зарядо за цифров фотоапарат Sony DSC-W40, 6.0 Megapixel ? Батерията е G-type, NP-BG1. В Деком има ,ама са много скъпи /около 100 лв./ Ще съм много благодарен ако някой ми помогне!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Метчик м3 стъпка 1мм. Никъде не намирам. Edited January 18, 2008 by magnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Метчик м3 стъпка 1мм. Никъде не намирам. В КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ На кукленско шосе имат фирмен магазин там има. а ако нямат ще ти направят за няколко часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 @magnus такъв метчик 3мм си взех от Практикер (след 10 мин зорене в щанда докато го намеря... ) Може и в Маркита да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Откъде да си купя жълт спрей с автобоя от порядъка на 100-200 грама ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) До р-т Малкия Новотел по посока от пешеходния мост към моста на Герджика първата пресечка в дясно има на ъгъла точно магазин за бои.Смесват на място.Не помня колко беше най-малката разфасовка, май 150гр?Не знам, трябва да питаш.Могат да ти направят каквото искаш жълто http://bgmaps.com/map.asp?sid=1f08042d5a40...e=&oType=49 Edited February 28, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Откъде да си купя лазерен нивелир на прилична цена?Или кажете магазин, в който предлагат по-голям избор на тези работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Къде се продава GameCube конзолата в Пловдив . Вярно , че вече има Wii , но все пак питам , защото има хубави игрички пък и е евтина . Ако не може да се намери ще се надявам да падне още малко цената на пс2 за да си купя една , ама за сега не ми трябва . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 otidi v pulsar ako niamat shte ti dostaviat ot sklada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emzo Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Oткъде мога да си купя xbox360 този уикенд, т.е. някой магазин, където биха я имали на склад ? Не съм от PLD, така че ако може и адрес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 къде в пловдив може да се намери механичен стенен часовник с махало? мен лично ме съмнява все още да се произвеждат, но все пак да питам ... предполагам, че в антикварните магазини ще може да се намери нещо, но не се знае в какво състояние ще е. ... или - къде в пловдив бихте препоръчали да занеса подобен часовник за ремонт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Някой да знае каде в пловдив мога да намеря рутери на LINKSYS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Някой да знае каде в пловдив мога да намеря рутери на LINKSYS? В Пловдив не знам някой да ги държи на склад. Иначе с поръчка от София от Комелсофт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanopollis Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 ... или - къде в пловдив бихте препоръчали да занеса подобен часовник за ремонт? В Пловдив на този адрес: ЦЪК Преди повече от 5 години имаше табела: "Поправка на ръчни часовници". Сега незнам как е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Трябва ми някаква клавиатурка по възможност слим с меки бутончета(и да си останат такива по-дълго не като някой делукс).Благодаря за вниманието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Нископрофилен меден радиатор къде може да се намери? Може и втора ръка, вентилатор не ме интересува. Нещо подобно. Titan имат съвършенния за мен модел, но не мога да го намеря. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Трябва ми някаква клавиатурка по възможност слим с меки бутончета(и да си останат такива по-дълго не като някой делукс).Благодаря за вниманието Силиконова не те ли урежда? Тъкмо ще може да си я заливаш с кафето и после да си я миеш на чешмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Нископрофилен меден радиатор къде може да се намери? Може и втора ръка, вентилатор не ме интересува. Нещо подобно. Titan имат съвършенния за мен модел, но не мога да го намеря. Благодаря. За къв сокет търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 За къв сокет търсиш. За видеокарта ще го ползвам, не за cpu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Трябва ми някаква клавиатурка по възможност слим с меки бутончета(и да си останат такива по-дълго не като някой делукс).Благодаря за вниманието аз лично съм с ето такава само че черна -> http://www.pazaruvaj.com/klaviaturi-mishki...-p11351527.html Edited February 29, 2008 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Моя съвет е да си земеш просто някое пасивно. Ще ти илзезе по евитно.( за видеото става) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 (edited) Това от каде мога да си купя ? Edited March 18, 2008 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts