Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя ..... ?

Recommended Posts

От викиГад няма да купя нищо и не препоръчвам на никой да го прави - продадоха ми прецакани "нови" предпазители, 100% са връщани за дефектни преди тва и пак ги продават. Освен това са ми продавали запоявани (смъквани от платка) елементи и протекли електролитни кондензатори. :angry1

За предпазителите отказаха смяна, за другите две изобщо не ми се занимаваше...

Като оставим тея мошеници няма никъде и май ще се оръся за доставка от чужбина.

Edited by Overdrive

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

От 5 browser-a, само FireFox и Опера го показаха, защо другите се ебават нямам идея но пробвах първо с Chrome, после с IE и ми писна, реших че е или от хостинга или от файла.

Иначе такива неща във всяка железария. Пробвай примерно в бриколаж и практикер (щото аз за друг такъв магазин не се сещам но има със сигурност)

djadomraz said:
От 5 browser-a, само FireFox и Опера го показаха, защо другите се ебават нямам идея но пробвах първо с Chrome, после с IE и ми писна, реших че е или от хостинга или от файла.

Иначе такива неща във всяка железария. Пробвай примерно в бриколаж и практикер (щото аз за друг такъв магазин не се сещам но има със сигурност)

Не се ебават браузърите. Грешката е моя :lol:. Аз основно само опера и firefox ползвам. Но сега поне разбрах и че те успяват да изкарат и изображения в CMYK (оставил съм го по инерция). Оправих цветовия режим на снимките. Пробвах с IE и сега смятам, че във всичките ми постове трябва да се виждат снимките.

Мерси за мнението. Ще пообиколя.

ЕДИТ:

Където и да питам, ме гледат сякаш съм открил топлата вода :wacko: ?!?

Някой да е виждал да се продава точно това, което е на снимката и къде?

Edited by tracker

От къде мога да си купя лепенки за клавиатура с българските букви?Не държа да са червени.

sek800 said:
От къде мога да си купя лепенки за клавиатура с българските букви?Не държа да са червени.

Които ще се изтъркат на 2рия месец...

djadomraz said:
Които ще се изтъркат на 2рия месец...

Това са подробности.Приятел търси,моята клавиатура си е изрядна. :) Някой ако знае-да пише къде има такива.

Малко ми е трудно да си представя на каква клавиатура се поставят тези лепенки. Дали се слагат на някаква авантосана клавиатура, която е супер готина, и е по-готина от новите такива за 8-10 лв. Но явно не е толкова готина, че да си направиш труда да й направиш ситопечат, който далеч не струва много. А ако става въпрос за клавиатура на лаптоп, направо не мога да си представя колко трябва да е зле, че да не си направиш кирилицата като хората.

• 3 weeks later...

от къде мога да закупя не-оригинална касета (с тонер, разбира се) за hp laserjet 1010/1020, ама да е от старите с капачки, че се оказа че оригиналната на 1020 не е с капачка и не може да се пълни.

къде мога да намера читави батерии тип за часовник, нещо такова, които да държат нормално или по-дълго време заряд, щото ми омръзна от боклуци! А ако някой знае и от къде могат да се купят фини винтове и видийки (примерно 1 или1,5 мм) също да казва! би било добре да е за Пловдив.

Мерси!

С Еконт и Спиди цената е към 10тина лева. Тип-топ бяха малко по-ниски (към 6-7 май), но ако е с наложен платеж има да ги питаш 2-3 пъти докато се сетят да ти го донесат. За 1-2лв само български пощи, като там за пращането с наложен платеж попълваш като гламав 2-3 страници документация - общо взето пишеш 1 и също на 10тина места.

thebeast said:
Д & Е не затвориха ли?Един приятел поне така ми каза.

Не мога да твърдя със сигурност, но ако съдя по този линк - http://desbg.com/debt.htm би трябвало още да работят. Смятам, че който иска може да провери като звънне на посочените телефони (в линка).

Информацията явно е от преди около 2 месеца, но нищо чудно за този период нещо да е станало.

П.С: Ако се сметне, че с горния линк правя реклама, нека целия ми пост да бъде изтрит.

Joro Filipov said:
къде мога да намера читави батерии тип за часовник, нещо такова, които да държат нормално или по-дълго време заряд, щото ми омръзна от боклуци! А ако някой знае и от къде могат да се купят фини винтове и видийки (примерно 1 или1,5 мм) също да казва! би било добре да е за Пловдив.

Мерси!

Срещу Джумаята, в магазина за часовници. Сервиза е долу, иначе се влиза през магазина.

1,5 мм. винтове съм взимал от едно магазинче за крепежни елементи, до автогара Родопи, срещу Била-та. Не знам дали работят още, че беше преди 5-6 месеца.

За видии незнам, толкова малък размер май няма.

magnus said:
Срещу Джумаята, в магазина за часовници. Сервиза е долу, иначе се влиза през магазина.

1,5 мм. винтове съм взимал от едно магазинче за крепежни елементи, до автогара Родопи, срещу Била-та. Не знам дали работят още, че беше преди 5-6 месеца.

За видии незнам, толкова малък размер май няма.

Мерси, ще проверя!

• 2 months later...

Листове за механична ножовка? Или ако някой има изхабени една-две бройки за подарък :).

Edited by magnus

• 1 month later...