Yorikkk Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 та на въпроса... налага ми се да си пратя mp3 player-a във сервиз в София, за да го ремонтират гаранционно... и се налага да използвам куриер...та въпроса ми е дали да използвам Еконт или ще ми препоръчате някой по-добър...? и ако може да ми кажете къде им е офиса, че сайта им при мен просто умрях от злоба да го чакам да се отвори... теглото на пратката е по-малко от килограм и се чудех колко ще струва изпращането... казаха ми към 5 лв, но незнам...никога не съм си имал вземане-даване с куриери... и накрая...ако знаете някой сервиз в Пловдив, където могат да оправят плеъра бих се радвал да ги чуя... ами май това е благодаря предварително на всеки помогнал да върна музиката в живота си... Еdit:знам, че гаранцията отпада при ползване на неартаризиран сервиз, но ако могат да ми го оправят тук в Пловдив за нормални пари, бих прежалил гаранцията в името на по-бързото оправяне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Налагало ми се е да изпращам доста 4есто и винаги съм използвал Speedy . Про4ети им сайта за пове4е инфо. А в Пловдив мисля, 4е в Пулсар ремонтират такава техника (до декома с/у Каменица) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Като цени Еконт нямат равни, но като качество ... Наскоро трябваше да получа пратка от София. Подателя два дена им е звънял, и все са му отказвали поради причина: Претоварени сме. И това за София - Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Ако е гаранционен не го давай на други сервизи, защото гаранцията отпада, освен ако сервиза не е оторизиран за това. Иначе аз съм ползвал Еконт и не съм имал проблеми. За цената е най-добре да се обадиш и да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Ако е гаранционен не го давай на други сервизи, защото гаранцията отпада, освен ако сервиза не е оторизиран за това. Иначе аз съм ползвал Еконт и не съм имал проблеми. За цената е най-добре да се обадиш и да питаш. знам, че гаранцията отпада при ползване на неорторизиран сервиз, но ако могат да ми го оправят тук в Пловдив за нормални пари, бих прежалил гаранцията в името на по-бързото оправяне... Runner, а адреса на Еконт ако може да ми кажеш, че не мога да им отваря сайта--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Адреса не го знам, мисля че се намираше до училище Христо Ботев. Ето ти телефон - 032/ 633 107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Аз вече не ги ползвам еконт - на прекалено гадно място им е офиса и са мудни. Със спийди не съм имал проблеми. Офиса им беше преди на следното място - като тръгнеш по брезовско шосе, завиваш наляво веднага след линиите, после първата в дясно. Караш 200-300 метра и ще го видиш халето, пада се от дясната страна. Но това беше преди доста време, може и да са се преместили вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 ne sa go premestili ekonta skoro xodix do tam da pra6tam 1 gameboy do sofiq cenata ne pomna ama ne6to kum 4-5lv be6e sa6to taka gledam sega DHL sa slojili po bilbordovete reklami 4e pra6ta6 v cqla balgariq za po 3.50lv ina4e neznam koi sa po dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Аз ти препоръчвам еконт, ако вече не си пратил mp3 Player-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ggz Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 До миналата седмица работих в 1 фирма за електронна апаратура (не такива каквито ти ще пращаш) и работихме със спиди, защото са най-бързи и цените им са приемливи. Пращах и по Еконт, но пратките идват омазани с накъсани пакети и адски мърляви и грозни и за да изпращам нещо го опакавах много яко в кашонче малко и уплътнено добре, защото от блъскане ми се е случвало да ми потрошат панелите и дори да разкажат играта на печатната платка и на траф също. По Спиди можеш да си прати пакетчето експресно (днес изпращаш утре до 12 часа са длъжни да го доставят) за твоя сметка да е транспорта. Мисля че около 10 лева в 2-те посоки няма да са проблем. Ще кажеш на куриера че пращаш апаратура и те лепят стикер "чупливо" ( за да ти е рахат главата тури си апаратурата в малко кашонче и го уплътни добре). По DHL също не е лошо да се изпраща, ама е малко скъпичко. Тази фирма основно работи с пратки от чужбина или с много ценни неща. За бързина нищо не мога да кажа (не ми се е налагало в България да им ползвам услугите инъче за чужбина на супер). За телефони в момента не мога да ти кажа, но рекламата на Спиди върви в момента по повечето радиостанции. Новият им офис май е някъде около коматевския възел, но може и да излъжа без да искам. Мисля че днес чух рекламата по радио Витоша. Ако не ти е много спешно пусни си утре радиото и слушай. Доста често пускат рекламата. Междудругото да ти кажа: НЕ ПУСКАЙ ПРАТКАТА В ПЕТЪК ЗАЩОТО ПОЛУЧАТЕЛЯ ОБИКНОВЕНО Я ПОЛУЧАВА В ПОНЕДЕЛНИК!!!!!!!!Ако офиса работи в събота ще си я получат в събота, но трябва да си сигурен, защото няма нужда и смисъл апаратурата ти да "отлежава" в складовете на куриерската фирма. Ако не забравя утре ще ти намеря телефона на Спиди и ще ти го лепна тук. Дано инфото да ти е полезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.