Jump to content
BulForum.com

Еконт или...

Yorikkk

Recommended Posts

та на въпроса...

налага ми се да си пратя mp3 player-a във сервиз в София, за да го ремонтират гаранционно...

и се налага да използвам куриер...та въпроса ми е дали да използвам Еконт или ще ми препоръчате някой по-добър...?

и ако може да ми кажете къде им е офиса, че сайта им при мен просто умрях от злоба да го чакам да се отвори... :angry1

теглото на пратката е по-малко от килограм и се чудех колко ще струва изпращането... :rolleyes: казаха ми към 5 лв, но незнам...никога не съм си имал вземане-даване с куриери...

и накрая...ако знаете някой сервиз в Пловдив, където могат да оправят плеъра бих се радвал да ги чуя...

ами май това е :unsure:

благодаря предварително на всеки помогнал да върна музиката в живота си... :music :love

Еdit:знам, че гаранцията отпада при ползване на неартаризиран сервиз, но ако могат да ми го оправят тук в Пловдив за нормални пари, бих прежалил гаранцията в името на по-бързото оправяне...:)

Налагало ми се е да изпращам доста 4есто и винаги съм използвал Speedy . Про4ети им сайта за пове4е инфо. А в Пловдив мисля, 4е в Пулсар ремонтират такава техника (до декома с/у Каменица)

Като цени Еконт нямат равни, но като качество ...

Наскоро трябваше да получа пратка от София. Подателя два дена им е звънял, и все са му отказвали поради причина: Претоварени сме. И това за София - Пловдив.

Ако е гаранционен не го давай на други сервизи, защото гаранцията отпада, освен ако сервиза не е оторизиран за това.

Иначе аз съм ползвал Еконт и не съм имал проблеми. За цената е най-добре да се обадиш и да питаш.

Ако е гаранционен не го давай на други сервизи, защото гаранцията отпада, освен ако сервиза не е оторизиран за това.

Иначе аз съм ползвал Еконт и не съм имал проблеми. За цената е най-добре да се обадиш и да питаш.

знам, че гаранцията отпада при ползване на неорторизиран сервиз, но ако могат да ми го оправят тук в Пловдив за нормални пари, бих прежалил гаранцията в името на по-бързото оправяне... :)

Runner, а адреса на Еконт ако може да ми кажеш, че не мога да им отваря сайта--- :rolleyes:

Аз вече не ги ползвам еконт - на прекалено гадно място им е офиса и са мудни. Със спийди не съм имал проблеми. Офиса им беше преди на следното място - като тръгнеш по брезовско шосе, завиваш наляво веднага след линиите, после първата в дясно. Караш 200-300 метра и ще го видиш халето, пада се от дясната страна. Но това беше преди доста време, може и да са се преместили вече.

ne sa go premestili ekonta skoro xodix do tam da pra6tam 1 gameboy do sofiq cenata ne pomna ama ne6to kum 4-5lv be6e

sa6to taka gledam sega DHL sa slojili po bilbordovete reklami 4e pra6ta6 v cqla balgariq za po 3.50lv ina4e neznam koi sa po dobri

Аз ти препоръчвам еконт, ако вече не си пратил mp3 Player-a.

• 2 weeks later...

До миналата седмица работих в 1 фирма за електронна апаратура (не такива каквито ти ще пращаш) и работихме със спиди, защото са най-бързи и цените им са приемливи. Пращах и по Еконт, но пратките идват омазани с накъсани пакети и адски мърляви и грозни и за да изпращам нещо го опакавах много яко в кашонче малко и уплътнено добре, защото от блъскане ми се е случвало да ми потрошат панелите и дори да разкажат играта на печатната платка и на траф също. По Спиди можеш да си прати пакетчето експресно (днес изпращаш утре до 12 часа са длъжни да го доставят) за твоя сметка да е транспорта. Мисля че около 10 лева в 2-те посоки няма да са проблем. Ще кажеш на куриера че пращаш апаратура и те лепят стикер "чупливо" ( за да ти е рахат главата тури си апаратурата в малко кашонче и го уплътни добре). По DHL също не е лошо да се изпраща, ама е малко скъпичко. Тази фирма основно работи с пратки от чужбина или с много ценни неща. За бързина нищо не мога да кажа (не ми се е налагало в България да им ползвам услугите инъче за чужбина на супер). За телефони в момента не мога да ти кажа, но рекламата на Спиди върви в момента по повечето радиостанции. Новият им офис май е някъде около коматевския възел, но може и да излъжа без да искам. Мисля че днес чух рекламата по радио Витоша. Ако не ти е много спешно пусни си утре радиото и слушай. Доста често пускат рекламата. Междудругото да ти кажа: НЕ ПУСКАЙ ПРАТКАТА В ПЕТЪК ЗАЩОТО ПОЛУЧАТЕЛЯ ОБИКНОВЕНО Я ПОЛУЧАВА В ПОНЕДЕЛНИК!!!!!!!!Ако офиса работи в събота ще си я получат в събота, но трябва да си сигурен, защото няма нужда и смисъл апаратурата ти да "отлежава" в складовете на куриерската фирма. Ако не забравя утре ще ти намеря телефона на Спиди и ще ти го лепна тук. Дано инфото да ти е полезна :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...