dX Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Продавам ето това нещо - AverTV Hotcha Цена: 60лв Възможен е лек коментар в цената, като наблягам на лек Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Може ли да се свърже към обикновен монитор? По принцип изделието ме интересува. Ако имаш път покрай мен, можеда го донесеш да го видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Ти си ми на 2мин път.. но вече го уговорих.. ако се разсъхнат нещата, ще мина между другото, аз съм на Капитан Райчо 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ти си ми на 2мин път.. но вече го уговорих.. ако се разсъхнат нещата, ще мина между другото, аз съм на Капитан Райчо 34 Ха аз пък съм на 35 Под линукс пробвал ли си го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ха аз пък съм на 35 Под линукс пробвал ли си го? Какъв линукс бе, това работи и при загасен комп. Успех с продажбата и ако не стане, сети се за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Какъв линукс бе, това работи и при загасен комп. Успех с продажбата и ако не стане, сети се за мен. Управлението само от дистанционното и самия тунер ли е? Софтуерно? USB интерфейс? @dX еми гледах и не видях, та зотова и питам Значи не ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Въпросното нещо е спазарено.. може да се затвори темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.