Jump to content
BulForum.com

имам проблем

Recommended Posts

това ми е компа

Дъно: Gigabyte 7VT600

Процесор: Athlon 1800+

RAM 256 DDR/400 MHz

Video GForce MX400 64 mb

HDD 80GB Maxtor 7200

та сега какъв ми е проблема (първо да кажа че бая се рових и не намерих някой да се оплаква от това) компа сам се изключва :angry1 :angry1 , пример сядам да цъкам на контрата и след 5 минути цък и компа сам се изключва , случвало се е още след като го пусна да го прави тоя номер , друг път като пусна да се проверява за вируси , като записвам дискове и т.н. гадинки нямам защото съм го проверявал с 3 анти вируса и нищо не намериха :wacko: незнам от какво се получава това мислих че е от "бозата" но не е преинсталирах я на ново и пак се получава същото , я кажете какво да правя че ще утрепя някой вече :bgrin: давайте някакви програмки с които да проверя да не е от харда (да няма лоши сектори )и те да правят мизерия , или да не се **** рама (ако е той какда го проверя някакъв софт за тва нещо ) или от картата , или от захранването , иначе компа работи (когато работи де ) на доста добри градоси сега в момента процесора бачка на 40 градуса , прегледах дъното за изпляскали кондензатори ма няма (не са подути ) просто незнам какво да правя много е изнервящо това нещо всеки път да сядам пред компа и да му бая да не спре :angry:

ami namirisva na ram ... ;) probvai s pametta na nqkoi tvoi priqtel i vij kakvo shte se poluchi

ili puk iztegli tova ottuk

www.memtest86.com/

i si iztestvai pametta s nego.

как се работи с това нещо че нещо неможах да зацепя :huh:

Не си написал захранването какво ти е. Това прилича много повече на проблем със захранването. Рама не може просто ей така да се прецака след като е работил досега. По-скоро захранването ти се е скапало вече и плаче за ново.

Не си написал захранването какво ти е. Това прилича много повече на проблем със захранването. Рама не може просто ей така да се прецака след като е работил досега. По-скоро захранването ти се е скапало вече и плаче за ново.

ami vuzmojno e no, povecheto problemi otkum zahranvaneto se proqvqvat pri igrite, dokato za rabota pod windows ne pravi problemi principno, no tova ne izkliuchva i zahranvane razbira se, no tova koeto me navejda na misulta za pametta e che mu se restartira po vreme na rabota s windows kogato operacionnata sistema si ima vzemane davane sys ram pametta :)

inache ma6inata1 izteglqsh si memtest-a za floppy, vutre ima edin izpulnim fajl chrez kojto si pravish edin vid boot disketa, bootvash ot neq i ti zarejda vmesto windows samiq memtest, kojto pochva da ti testva pametta za greshki.Ako zabie ili izvadi nqkakav problem veroqtno imash problem s ram pametta, no ne e zadaljitelno, sluchvalo mi se e na testa da ne mi vadi greshki pametta a pak da si pravi problem. no inache kakto kaza po gore KILLERINCHO vazmojno e da e i ot zahranvaneto - moq suvet e predi da trugnesh da kupuvash neshto novo i ot dvete e da testvash sus sushtite chasti na nqkoi tvoi poznat za da ne se okaje che shte vzemesh zahranvane i da se okaje rama ili obratnoto.

случвало се е още след като го пусна да го прави тоя номер

Проблема не е само по време на работа с джама. Освен това не съм изключил категорично твоето предложение, просто ми се вижда по-малко вероятно. Рам гърми или се прецаква много рядко. Не че е чудо невиждано. Според това което пише ми изглежда захранване.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...