Jump to content
BulForum.com

Полицаи пребиват инвалид!

karaman

Recommended Posts

Те са идиоти всичките до един!

Цял живот със фуражка да ходиш,

да те сочат навсякаде с пръст,

Любо Ушев да те наричат

и всеки със теб да си прави т...к!

2.jpg

ti si idiot selska gego prestani da obijda6 si4kite policai kazax :angry1

ее ко са ви направили полицаите ве има супер свясни полицаи ся че винаги има някоя черно овца не значи че сички са такива във всичко си има изключения :gangstah:

Като толкова ги мразите тея полицай, представете си, че ги няма и ще има супер много безредеци... Тогава, ще се молиш да има каквито и да са те!

Веднъж някой имал премеждие с полицията и почнал да ги плюе!Чули другите овце и всички започнали да плюят полицаите.И аз бях там , но не плюх!

Мисля че по-малкия процент са тези,които не си вършат работата,а не обратно!И какво като е инвалид?!Това пречи ли да крие наркотици под задника си?!

По темата за да направи нещо някой човек особено полицаи трябва да си го ядосал с нещо.Не оправдавам тяхната постъпка не знам какво е било що е било ама по някой път излиза, че те не са виновни, а си вършат работата.Никой не е бил там не може да каже със сигурност какво е станало и най-важното в цялата работа защо е станало ...

И не слагайте полицаите под общ знаменател както zlobil каза ....целия блок в който живея са полицаи всичките са супер готини хора и си вършат работата защото ги виждам как обикалят из квартала с патрулките и как спират някой подозрителни и искат лични карти или някакви документи(говоря от опит и мен са спирали просто за проверка)Не може да се съди по постъпките на 5% за останалите 95%

По темата за да направи нещо някой човек особено полицаи трябва да си го ядосал с нещо.Не оправдавам тяхната постъпка не знам какво е било що е било ама по някой път излиза, че те не са виновни, а си вършат работата.Никой не е бил там не може да каже със сигурност какво е станало и най-важното в цялата работа защо е станало ...

И не слагайте полицаите под общ знаменател както zlobil каза ....целия блок в който живея са полицаи всичките са супер готини хора и си вършат работата защото ги виждам как обикалят из квартала с патрулките и как спират някой подозрителни и искат лични карти или някакви документи(говоря от опит и мен са спирали просто за проверка)Не може да се съди по постъпките на 5% за останалите 95%

Аве баш 5:95 не е съотношеието на баушите и сувестните ченгета...

аман от загубени полицаи

що не пребият някоя мутра така????

по този начин само излагат институцията наречена "полиция" и кадърните си колеги

Защото знаят кви ще са последствията след тва ;) Всеки си пази гъза ...... Щот некой като барне некоя мутра и на другия ден в гроба ..... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...